Connect with us

Nekategorizirano

Već danas jedan kandidat napušta kuću

Objavljeno

-


Prvi regionalni Big Brother otvorile su voditeljice Marijana Mičić i Antonija Blaće, koje su pred prepunim studiom najavile početak najzabavnijeg reality showa te gledateljima predstavile svoju kolegicu, voditeljicu iz Makedonije, Lilu Filipovsku.
Dok je Marijana bila odjevena u crnu suknju i sako, Antonija se odlučila za nešto izazovniju kombinaciju. Odjevena u plavu minicu, koja je otkrivala njezine noge, visoke štikle i kratku traper-jaknicu, Antonija se prisjetila svojih dana u BB kući te prošetala Kućom na Košutnjaku.
– Ja bih se opet rado vratila u Kuću, ali pravila su takva pa ne mogu, a i kada vidite ovogodišnje kandidate, shvatit ćete da pored njih ne bih imala šanse, rekla je Blaće, dok je njezina kolegica Marijana predstavila prvog stanara.
George Rkman, 39-godišnji taksist rođen u Njemačkoj, otac čak šestero djece, prvi je kandidat ovogodišnje Big Brother kuće. Nakon što je George razgledao kuću, pridružila mu se profesionalna odbojkašica Bojana Stojković.
No, trećeg stanara čekalo je neugodno iznenađenje. Naime, 33-godišnji Splićanin Horvat Čagalj saznao je da neće živjeti u Kući s ostalim stanarima nego u ostavi sa smećem.
Četvrta kandidatkinja je 27-godišnja Šibenčanka Marijana Črvljak, majka jedne kćeri, dok je 22-godišnji Beograđanin Nikola Nemešević predstavljen kao peti stanar.
Šesti i ujedno najstariji stanar je 55-godišnji Duško Bogdanović iz Galibabinca. U Kuću je ušao u pratnji 22-godišnje Soraje Vučeljić. Iako rodom iz Hrvatske, Sara, kako zovu Soraju, živi u Beogradu i bavi se modelingom.
Čast najaviti još jedno iznenađenje pri ulasku u kuću pripala je bosanskom voditelju Maci, koji je dvije nove kandidatkinje Milu Tokić i Draganu Strahinjić stavio pred novi izazov.
Naime, djevojke su dobile zadatak utrkivati se i koja prva dođe ulazi u BB kuću, dok druga odlazi pod vedro nebo na smetlište. 21-godišnja majka petogodišnjeg djeteta Mila bila je brža i dobila čast pridružiti se kandidatima u Kući, dok je 27-godišnja Dragana iz Sarajeva smještena na smetlište.
Zaprešićanin Nikola Maurović i Slavica Đulejić iz Smedereva imali su sreće i završili u luksuznoj BB kući.
Smetlište je dobilo i trećeg stanara Nirmala Kukića iz Tuzle, koji će zajedno s Horvatom i Draganom preživljavati kao beskućnik. Za njih stanari iz Kuće ne znaju pa tako i neće moći biti eliminirani.
Upravo dok je predstavljala Nirmala, voditeljici Antoniji Blaće omakla se sitna psovka. No, kao i obično, Tonka je jako profesionalno i simpatično izbjegla neugodnu situaciju. Čini se da se Antonija jako opustila pred kamerama i dokazala koliko je spontana i na ‘tuđem terenu’.

Dva kandidata razlikuju se od ostalih. Naime, radi se o osobama niskog rasta – 20-godišnja Ema Šuker i 31-godišnji Milan Grahovac.
Dražen Bogdan, 46-godišnji vatrogasac iz zagrebačkog kazališta Komedija, i 20-godišnji Makedonac Nikola Nasteski posljednji su stanari koji će se u BB kući boriti za glavnu nagradu, koja je iznenadnom odlukom Velikog brata uvećana za 50 tisuća eura, pa će iznositi 150 tisuća eura.
No, tu nije bio kraj iznenađenjima. Odmah po početku Veliki je brat pokazao koliko je opasan i autoritativan. Stanarima je naredio da moraju šutjeti dok on priča, isključivo mu se obraćati s Veliki brate, te već do sutra odlučiti tko će biti prvi kandidat koji će napustiti Big Brother kuću.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nekategorizirano

SA VOLONTERSKE BURZE: Briga o postavu i komunikacija s posjetiteljima u Noći muzeja u Narodnom muzeju Zadar

Objavljeno

-

By

U petak 26. siječnja se na razini Republike Hrvatske odvija XIX. Noć muzeja.

Na prošlogodišnju Noć muzeja Narodni je muzej Zadar bio po broju posjetitelja drugi u RH, odnosno prvi uzmemo li u obzir broj stanovnika odnosno “bazen” posjetitelja.

“Ove godine zbog našeg razrađenog programa ne očekujemo pad interesa, a da bi ta večer prošla u najboljem redu, potrebni su nam volonteri koji će nam pomoći u brizi o postavu (radi se o nekim od najvrednijih djela hrvatske umjetnosti i zadarske povijesti)”, stoji u objavi iz NMZ.

Za prijavu i detaljnije informacije obratite se putem maila na: muzej.nmz@gmail.com do 24. siječnja.

 
Nastavi čitati

Nekategorizirano

Ambulante pune oboljelih od korone, gripe i hripavca. Liječnici upozoravaju na lijek koji često zaboravljamo

Objavljeno

-

By

U prosjeku na tjedan u Hrvatskoj od korone oboli 4.000 ljudi. Uz to svakog dana prijavljuju se slučajevi oboljenja od gripe i hripavca što dodatno opterećuje zdravstveni sustav.

Od covida svaki tjedan oboli u prosjeku 4.000 ljudi, a 45 ih premine. Prijavljenih slučajeva gripe samo prvog tjedna ove godine bilo je više od 800 prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, piše Dnevnik.hr.

Također još ne jenjava ni epidemija hripavca koji može biti koban pogotovo za manju djecu.

Stoga su čekaonice u ambulantama i bolnicama pune pacijenata koji traže liječničku pomoć zbog infektivnih i bakterijskih bolesti dišnih puteva. Liječnicima obiteljske medicine posao se ovih dana udvostručio, a slično je i na hitnim prijemima.

“Dosad nam je obim popovećan, mogureći poduplao se u odnosu na ljeto i jesen, kao što znamo zima je i tada su najčešće bolesti respiratornog sustava”, izjavila je liječnica obiteljske medicine Vedrana Tudor Špalj.

Liječnici također upozoravaju kako ne treba zaboraviti na mogućnost cjepljenja koje može biti spasonosno.

“Cjepljenje kao mjera prevencije protiv gripe, docjeplivanje protiv covida, također trudnice, ukućani, tek rođenih beba i dojenčadi koje nisu redovno cjepljeni da se docijepe protiv hripavca”, izjavila je dr. Andrea Petaros Šuran, voditeljica Odjela za epidemiologiju NZZJZ PGŽ.

 
Nastavi čitati

Nekategorizirano

VIŠNJIK: Obavijesti za posjetitelje koncerta Tragom Olivera

Objavljeno

-

By

Organizator koncerta Tragom Olivera, koji će se održati u subotu, 2. prosinca 2023. u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, informira sve posjetitelje o sljedećem:

– Početak koncerta bit će u 20 sati.
– Ulazak publike u dvoranu bit će od 19 sati.
– Ulazak u Parter – sjeverni ulaz prizemlje lijevo i desno između ulaza A i D.
– Ulazak na Tribine, Prsten i Teleskopske tribine – ulazi B i D na katu.
– Molba svim posjetiteljima: Dođite na vrijeme da biste izbjegli možebitne gužve i zastoje na parkiralištima ili komunikacijama prema dvorani!

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu