Connect with us

Nekategorizirano

Prosvjedujem protiv haltera!

Objavljeno

-


Sexi donje rublje zna biti vrlo korisno. To smo svi ustanovili. Muškarci nas sanjaju u njima, ali isto ih vole i skinuti. Pa kog vraga će nam sve to kad se ionako skidamo poslije? Prvo – skupi su, a u doba recesije “k’o od majke rođena” je najbolje što si možete priuštiti. Od svih tih prosvjeda, nezaposlenosti, tuge i jada koje slušamo u medijima dođe ti žao uživati i trošiti puste novce na stvari koje ne voliš nositi. Ali -On voli kad ih nosiš! On voli, pa ih nosimo!
Nekima je recesija. Dođe mi da odem na trg i za dobrobit plaća svih nas žena prosvjedujem protiv takvih “pizdarija” i kupimo si poštenu hranu i odjebemo izgled manekenke.
Što je toliko zanimljivo u halterima? Morate ih kombinirati uz ostatak donjeg rublja. Dok ih zakopčaš, oznojiš se. Ako vidiš da ti ne ide, počinješ sumnjati u svoju žensku stranu. Zakopčaš jednu, drugu, kreneš na treću, otkopča se prva. Obućeš haljinu, rubovi se vide. Ako imaš kraću suknjicu ili haljinu, kada sjedaš moraš se truditi ne izgledati droljasto jer sve to može lagano proviriti. Zato morate paziti da ne izgledate kao legalna nizozemska prostituka u staklenom izlogu.
Svaka žena je lijepa na svoj način, ali ne stoje svakoj sve vrste haltera i donjeg rublja. Ima onih kojima treba malo veći broj i onih koje još izgledaju kao srednjoškolke s tijelom 16-godišnje manekenke. Pa dok ustanovite broj, veličinu i boju, jer kako nalažu modni stručnjaci donjeg rublja, crnkama stoji jedna boja, uz zelene oči druga boja, uz kratke noge jedna veličina… nađete se u labirintu s milijun zavrzlama. Kao da On gleda koje boje su mi oči u tom trenu?! Tko je sad tu lud?
Ja, jer povjerujem i primam srcu sve njihove savjete.
Nedavno izađem s curama u noćni život. Mi curke! Malo popijemo, smijeh, ruganje, tračevi i krenu otkrivanja tajni. Mi žene, eto, najviše se opuštama u krugu najdražih ženskih stvorenja koje nazivamo prijateljice. Govorimo jedna drugoj kako divno izgledamo, kako smo smršavile. Divimo se novim frizurama, a u sebi se mislimo “gle stara možeš si staviti kompletnu fasadu isto ti je, kad ti se taj čir, zvan prišt, vidi iz aviona!”. Nikad nećemo jedna drugu povrijediti, jer od nas kokoša uvijek postoji jedna čije je i onako zakržljalo krilo, neki kreten polomio. Laskamo jedna drugoj, jer i same znamo koliko nam pašu pozitivni komentari. Bolje to, nego da mi već na ulaznim vratima kaže “Gle, pa nećeš valjda u tome izaći vanka?”.
Svaka ima svoj film, svoj život i priželjkujemo majmuna koji bi sve to plaćao, jer nam je puna kapa posla gdje moramo trpiti mali milijun nadobudnih šefova i drhtanje hoće li nam ova plaća pokriti onaj minus jer smo kupile predobre cipele. Koje eto, pukim slučajem, koštaju koliko i bakina penzija!
Kaže nama ova kako večeras nije uspjela naći prave tange ili bilo koje donje rublje za svoju haljinu pa, eto nije ništa obukla.
– Čekaj, ti… nemaš… ništa ispod?
– Ne! Pa što god sam obukla, ocrtavalo mi se ili mi se ureže na bokovima, pa izgledam k’o buđola. Ovako sam samo najlonke obukla, govori Gola.
Dobro. Što? Ženi je ovako skroz ok!
– Nego stara, kako se nosiš s posljedicama ovog godišnjeg doba i temperature koja je – ispod nule!?
– Ne nosim, prasne u smijeh i popije još jedan gutljaj vina i odleprša u ritmu nove pjesme Jelene Rozge.
Ma gledaj, ima ona pravo “Sad ili nikad” složimo se sve. Ja se tu mučim sa ovim halterima i samo gledam kako će mi jedna kopčica s ovom izvrsnom satenskom mašnicom popucati. A opet, ako ih skinem, samostojeće čarape će mi doći do koljena. Problemi!
Ona gušta, pijeva iz svega glasa, pleše bez problema. Ja sam se tu stisnula na sjedalici i vučem ovaj jadni haljetak prema dolje ne bi li što provirilo od ovog pustog sexi donjeg rublja. Ljubomorna sam! Najviše zato jer sad tu skače, smije se i boli je ona stvar za cijeli svijet! I što je još najtragičnije – da vi samo znate koju paru sam ja dala za sva ova čuda koja sam zakačila oko sebe ispod ove haljine!?
Kuda idu ove žene? I zašto smo postale toliko opčinjene onima koje mogu izgledati kao djevojke od milijun dolara? Što je s prirodnim izgledom? Počet ću i ja slati pisma pomoći kao tinejđerice časopisima za svoj uzrast s pitanjima da li je trudna ako se kupala u bazenu s dečkima! Ili da se borim kao ostatak Hrvata!
Draga gospođo Kosor, ne volim politiku ali u zadnje vrijeme iskačete iz paštete. Vidite, ima nas koji – htjeli ili ne – moramo slušati vas, prosvjedovati jer nam nije ugodno u našoj domovini, boriti se za svoja prava i svoje plaće. Nismo se uspjele napraviti dovoljno glupe i naći sebi onog majmuna! Mene muči drugi problem. Što ako se započnem boriti za nova prava nas žena u 21. stoljeću? Prava koja su nam oduzeta od strane muškaraca, seksualnosti i marketinških trikova? Ukinimo ta čudovišta s kopčicama i budimo slobodne! Hoćete onda izaći iz stana i dati nam priliku za još jedno pravo?
Ili ne?

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

0 Comments

  1. Marija

    4. ožujka 2011. at 8:38

    Uh!!!
    Zar žene nemaju pametnijih tema za ispuniti stranicu od haltera?

     
  2. lusi

    4. ožujka 2011. at 21:46

    emma užasna si, dite u 6 osnovne bi bolji članak sastavilo… ostavi se ćorava posla, nemas pojma pisati, odustani, a i ta tvoja razmišljanja su, Bože mi oprosti…

     
  3. nata

    5. ožujka 2011. at 1:35

    bog nek tebi oprosti sto si tako ljubomorna.emma samo ti nastavi.ni ja ne volim haltere i ja prosvjedujem!

     
  4. Profesorica

    6. ožujka 2011. at 19:18

    Emma, ne bi bilo zgoorega da ti netko lektorira to što napišeš. Zaboga, ovo je javni portal, ljudi povremeno i pročitaju što si napisala, a pravopis ti je katastrofalan. Nisu samo halteri “must have”, i pismenost je.

     

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nekategorizirano

SA VOLONTERSKE BURZE: Briga o postavu i komunikacija s posjetiteljima u Noći muzeja u Narodnom muzeju Zadar

Objavljeno

-

By

U petak 26. siječnja se na razini Republike Hrvatske odvija XIX. Noć muzeja.

Na prošlogodišnju Noć muzeja Narodni je muzej Zadar bio po broju posjetitelja drugi u RH, odnosno prvi uzmemo li u obzir broj stanovnika odnosno “bazen” posjetitelja.

“Ove godine zbog našeg razrađenog programa ne očekujemo pad interesa, a da bi ta večer prošla u najboljem redu, potrebni su nam volonteri koji će nam pomoći u brizi o postavu (radi se o nekim od najvrednijih djela hrvatske umjetnosti i zadarske povijesti)”, stoji u objavi iz NMZ.

Za prijavu i detaljnije informacije obratite se putem maila na: muzej.nmz@gmail.com do 24. siječnja.

 
Nastavi čitati

Nekategorizirano

Ambulante pune oboljelih od korone, gripe i hripavca. Liječnici upozoravaju na lijek koji često zaboravljamo

Objavljeno

-

By

U prosjeku na tjedan u Hrvatskoj od korone oboli 4.000 ljudi. Uz to svakog dana prijavljuju se slučajevi oboljenja od gripe i hripavca što dodatno opterećuje zdravstveni sustav.

Od covida svaki tjedan oboli u prosjeku 4.000 ljudi, a 45 ih premine. Prijavljenih slučajeva gripe samo prvog tjedna ove godine bilo je više od 800 prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, piše Dnevnik.hr.

Također još ne jenjava ni epidemija hripavca koji može biti koban pogotovo za manju djecu.

Stoga su čekaonice u ambulantama i bolnicama pune pacijenata koji traže liječničku pomoć zbog infektivnih i bakterijskih bolesti dišnih puteva. Liječnicima obiteljske medicine posao se ovih dana udvostručio, a slično je i na hitnim prijemima.

“Dosad nam je obim popovećan, mogureći poduplao se u odnosu na ljeto i jesen, kao što znamo zima je i tada su najčešće bolesti respiratornog sustava”, izjavila je liječnica obiteljske medicine Vedrana Tudor Špalj.

Liječnici također upozoravaju kako ne treba zaboraviti na mogućnost cjepljenja koje može biti spasonosno.

“Cjepljenje kao mjera prevencije protiv gripe, docjeplivanje protiv covida, također trudnice, ukućani, tek rođenih beba i dojenčadi koje nisu redovno cjepljeni da se docijepe protiv hripavca”, izjavila je dr. Andrea Petaros Šuran, voditeljica Odjela za epidemiologiju NZZJZ PGŽ.

 
Nastavi čitati

Nekategorizirano

VIŠNJIK: Obavijesti za posjetitelje koncerta Tragom Olivera

Objavljeno

-

By

Organizator koncerta Tragom Olivera, koji će se održati u subotu, 2. prosinca 2023. u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, informira sve posjetitelje o sljedećem:

– Početak koncerta bit će u 20 sati.
– Ulazak publike u dvoranu bit će od 19 sati.
– Ulazak u Parter – sjeverni ulaz prizemlje lijevo i desno između ulaza A i D.
– Ulazak na Tribine, Prsten i Teleskopske tribine – ulazi B i D na katu.
– Molba svim posjetiteljima: Dođite na vrijeme da biste izbjegli možebitne gužve i zastoje na parkiralištima ili komunikacijama prema dvorani!

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu