Connect with us

Nekategorizirano

Zabranjena reklama Beyonce zbog neprimjerenog sadržaja

Objavljeno

-

Beyonce
Pop-diva Beyonce uzburkala je britansku javnost reklamom za svoj prvi parfem “Heat”. Zbog izrazito seksualnog sadržaja reklame, u kojoj se pjevačica pojavljuje potpuno gola, na televiziji u Velikoj Britaniji ne smije se prikazivati prije 19:30 sati.
Britanska služba za oglašavanje istražila je reklamu nakon što je zaprimila prigovore nekoliko gledatelja koji su se žalili da je reklama prikazana usred dana, u vrijeme kada su pred TV-om bila njihova djeca.
– Iako smo zaključili da reklama ni na koji način nije štetna za odrasle i stariju djecu, smatramo da su Beyonceini pokreti i poduži fokus kamere na njezinu haljinu koja izmiče seksualno provokativni te da reklama nije primjerena za mlađu djecu, piše u izvješću službe za oglašavanje.
Proizvođač parfema tvrdi da je reklama u stilu Beyoncina imidža “seksi koke” te da nije nepristojna. Tvrde da je reklama manje nabijena seksepilom od slika koje se mogu vidjeti u videospotovima, naročito onih američkih repera u kojima sve vrvi djevojkama u bikinijima.
U spornoj reklami pjevačica leži gola nasred sobe, a u idućoj sceni zavodljivo korača u dekoltiranoj crvenoj haljinici od satena dirajući se po vratu i grudima. Zatim rukom prođe po zidu ostavljajući vatreni trag te stiže do prozora nad kojim se naginje te se nastavlja dirati po tijelu.
Poduzetnički duh koji je glazbenicu Beyonce Knowles uveo u svijet parfema, modnog dizajna i sponzorskih reklama donio joj je titulu druge žene u Americi s najboljom zaradom. Sa zarađenih 89 milijuna dolara prošle godine našla se odmah iza Oprah Winfrey.
A kako se čini, svaka kritika da je previše seksualno provokativna prije će povećati njezinu zaradu nego joj naškoditi. Večernji)

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nekategorizirano

SA VOLONTERSKE BURZE: Briga o postavu i komunikacija s posjetiteljima u Noći muzeja u Narodnom muzeju Zadar

Objavljeno

-

By

U petak 26. siječnja se na razini Republike Hrvatske odvija XIX. Noć muzeja.

Na prošlogodišnju Noć muzeja Narodni je muzej Zadar bio po broju posjetitelja drugi u RH, odnosno prvi uzmemo li u obzir broj stanovnika odnosno “bazen” posjetitelja.

“Ove godine zbog našeg razrađenog programa ne očekujemo pad interesa, a da bi ta večer prošla u najboljem redu, potrebni su nam volonteri koji će nam pomoći u brizi o postavu (radi se o nekim od najvrednijih djela hrvatske umjetnosti i zadarske povijesti)”, stoji u objavi iz NMZ.

Za prijavu i detaljnije informacije obratite se putem maila na: muzej.nmz@gmail.com do 24. siječnja.

 
Nastavi čitati

Nekategorizirano

Ambulante pune oboljelih od korone, gripe i hripavca. Liječnici upozoravaju na lijek koji često zaboravljamo

Objavljeno

-

By

U prosjeku na tjedan u Hrvatskoj od korone oboli 4.000 ljudi. Uz to svakog dana prijavljuju se slučajevi oboljenja od gripe i hripavca što dodatno opterećuje zdravstveni sustav.

Od covida svaki tjedan oboli u prosjeku 4.000 ljudi, a 45 ih premine. Prijavljenih slučajeva gripe samo prvog tjedna ove godine bilo je više od 800 prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, piše Dnevnik.hr.

Također još ne jenjava ni epidemija hripavca koji može biti koban pogotovo za manju djecu.

Stoga su čekaonice u ambulantama i bolnicama pune pacijenata koji traže liječničku pomoć zbog infektivnih i bakterijskih bolesti dišnih puteva. Liječnicima obiteljske medicine posao se ovih dana udvostručio, a slično je i na hitnim prijemima.

“Dosad nam je obim popovećan, mogureći poduplao se u odnosu na ljeto i jesen, kao što znamo zima je i tada su najčešće bolesti respiratornog sustava”, izjavila je liječnica obiteljske medicine Vedrana Tudor Špalj.

Liječnici također upozoravaju kako ne treba zaboraviti na mogućnost cjepljenja koje može biti spasonosno.

“Cjepljenje kao mjera prevencije protiv gripe, docjeplivanje protiv covida, također trudnice, ukućani, tek rođenih beba i dojenčadi koje nisu redovno cjepljeni da se docijepe protiv hripavca”, izjavila je dr. Andrea Petaros Šuran, voditeljica Odjela za epidemiologiju NZZJZ PGŽ.

 
Nastavi čitati

Nekategorizirano

VIŠNJIK: Obavijesti za posjetitelje koncerta Tragom Olivera

Objavljeno

-

By

Organizator koncerta Tragom Olivera, koji će se održati u subotu, 2. prosinca 2023. u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, informira sve posjetitelje o sljedećem:

– Početak koncerta bit će u 20 sati.
– Ulazak publike u dvoranu bit će od 19 sati.
– Ulazak u Parter – sjeverni ulaz prizemlje lijevo i desno između ulaza A i D.
– Ulazak na Tribine, Prsten i Teleskopske tribine – ulazi B i D na katu.
– Molba svim posjetiteljima: Dođite na vrijeme da biste izbjegli možebitne gužve i zastoje na parkiralištima ili komunikacijama prema dvorani!

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu