Connect with us

Nekategorizirano

Nedopustive modne greške kod muškaraca

Objavljeno

-


Previše boja
Previše boja privlači pozornost, ali ne onu vrstu pozornosti kojom će te privući brdo komada. Ograničite vaš izgled na samo tri boje ili nijanse i pokušavajte držati stvari što jednostavnije moguće. Pronađite kolo sa bojama (color wheel). Boje nasuprot jedna drugoj na kotaču su “komplementarne boje” (npr. ljubičasta i žuta, narančasta i plava). Susjedne boje nazivaju se “analognim bojama” (npr. narančasta, žuto-narančasta i žuta). kada slažete svoj outfit držite se komplementarnih i analognih boja. Također možete izbjeći mnoge pogreške jednostavno podudaranjem blijede odijeće sa blijedom obućom i tamnu odjeću s tamnom obućom.
Previše uzoraka
Ključ je ne nositi više od tri uzorka, ili još bolje uparite jadan ili dva uzorka sa jednom ili dvije boje. Dakako, najjednostavnija stvar koju možete napraviti je naći jedan uzorak koji vam dobro stoji i držati se njega.
Previše vrsta tkanina
Jednostavno držite vašu zimsku i ljetnu odjeću odvojeno. Zimske tkanine su teče, gušće i grublje, dok su ljetne tkanine uglavnom napravljene od prirodnih materijala te su prozračne. Jednostavno držite ih odvojene i sve bi trebalo biti u redu.
Mrlje na odjeći
Prije nego se odjenete, provjerite da li imate mrlje na odjeći. Vjerujte, ne želite se nabacivati zgodnoj djevojci, a njen pogled neprestano skreće na mrlju na vašoj košulji.
Preduge ili prekratke hlače
Uvijek probajte hlače prije nego ih kupite, čak iako ste sigurni u vaše mjere. Različite marke mogu imati znatno različite duljine. Zapamtite ova pravila: kaki i peglane hlače trebaju biti duge do početka vaše pete. Traperice mogu biti duge do dna vaše pete. Sve duže od toga, za sve vrste hlača, je predugo. Hlače ne bi trebale otkrivati čarape dok hodate. Kada sjedite, hlače ne bi trebale otkrivati više od nekoliko cm vaše čarape.
Preduge ili prekratke kratke majice
Ako je majica preduga nikako, ali nikako je nemojte gurati u svoje hlače. Kraj majice vi rebao biti na polovici patentnog zatvarača. Sve duže od toga je predugo, a sve kraće od toga će otkriti previše kože prilikom saginjanja. Ključ je u tome da pronađete marku koja odgovara vašoj vrsti tijela.
“Razigrane” majice
Držite se majica sa jednom ili dvije boje, a izbjegavajte majice sa dečavim dizajnom, logotipima i sl. Ovakve majice vam daju više prostora za kombiniranje sa raznim jaknama, puloverima i sl.
Čarape i sandale
Najveći gaf koji vam se može dogoditi je taj da nosite čarape, a obučete sandale. Nemojte na to niti pomišljati, a kamo li pak napraviti. Još jedna stvar koju treba izbjegavati u ljetnim mjesecima jest ta da ne nosite visoke čarape na kratke hlače. Kupite par kratkih čarapa koje ne prelaze vaš gležanj. To itekako doprinosi vašem ukupnom izgledu.
Nepotpuno brijanje
Koristite prozirni gel prilikom brijanja tako da možete vidjeti svoju kožu ili kupite malo ručno ogledalo i istražite svoje lice izbliza nakon brijanja te se pobrinite da ne bide mjesta koja su vam promakla.
Spojene obrve
Jednom tjedno počupajte ili nježno obrijte područje između obrva. Naravno uvijek možete otići na lasersko uklanjanje. Jedan ili dva tretmana će sigurno riješiti vaš problem zauvijek.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nekategorizirano

Ministarstvo obrane u vojnu službu prima 300 vojnika/mornara, ovo su uvjeti

Objavljeno

-

By

Izvor: MORH/J.Kopi, T.Brandt

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske raspisalo je u srijedu javni natječaj za ugovorni prijam u djelatnu vojnu službu 300 vojnika/mornara.

U vojničku službu u trajanju od dvije godine kandidate se prima s početkom službe 5. listopada.

Probni rad traje šest mjeseci, a kandidati moraju ispunjavati uvjete za prijam u Oružane snage Republike Hrvatske iz Zakona o službi u Oružanim snagama Republike Hrvatske.

Posebni uvjeti za prijam podrazumijevaju najmanje završeno srednjoškolsko obrazovanje, do 30 godina života te uspješno završen program dragovoljnog vojnog osposobljavanja ili odslužen vojni rok.

U vojničku službu mogu se primiti i bivši ugovorni vojnici/mornari kojima je služba prestala na osobni zahtjev uz častan otpust bez prava na mirovinu ako nisu stariji od 40 godina, uz zadovoljavanje propisanih uvjeta.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja podnose se područnom odsjeku za poslove obrane prema mjestu prebivališta kandidata ili Središnjici za upravljanje osobljem (Ilica 256, 10 000 Zagreb) u roku od osam dana računajući od dana objave natječaja u Narodnim novinama.

Više informacija može se dobiti na internetskoj stranici Ministarstva obrane (www.morh.hr), telefon 01/3784-812 i 01/3784-813 te u područnim odjelima za poslove obrane i područnim odsjecima za poslove obrane.

 
Nastavi čitati

Nekategorizirano

JOŠ JEDAN ZADRANIN PRIJAVLJEN ZA ŠIRENJE ZARAZNE BOLESTI U vrijeme propisane samoizolacije, 38-godišnjak došao u stanicu za tehnički pregled

Objavljeno

-

By

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Širenje i prenošenje zaraznih bolesti.

Naime, sumnjiči ga se da je 24. kolovoza 2021. godine u Zadru došao na stanicu za tehnički pregled u vrijeme dok mu je bila izrečena mjera “Covid – liječenje u kući” u trajanju do 26. kolovoza 2021. godine.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 
Nastavi čitati

Nekategorizirano

DEMANTIJ IZ ZADARSKE BOLNICE Dr. Čulina: “Cijepljeno je 71 posto naših liječnika!”

Objavljeno

-

By

Nakon objave dijela medija da je čak polovica liječnika Opće bolnice Zadar odbila cijepiti se protiv koronavirusa, oglasili su se demantijem iz ove zadarske ustanove.

Demantij koji potpisuje ravnatelj OB Zadar, dr. Željko Čulina, donosimo u nastavku:

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu