Connect with us

Sport

DANAS NA VIŠNJIKU: GEM SET HRVATSKA 2023. / Ovo je program događanja i obavijest o prometnoj regulaciji…

Objavljeno

-

Program za ponedjeljak, 17. srpnja 2023.:

Zona 1, plato između bazena i teniskih terena
Od 13 sati do 23 sata – Tenis Village Prostor predviđen za posjetitelje i usputne prolaznike – promocije sponzora, zabavne sportske aktivacije za djecu i odrasle, radionice, tombola, autogram zona….
Od 15 do 19 sati – u navedenom intervalu minimalno pet sportaša će doći na druženje u autogram zonu

Zona 2, pomoćni teniski tereni
Od 15 do 19 sati – zagrijavanje na dva pomoćna terena; u 15, 30 sati početak kvalifikacijske faze turnira.

Zona 2 A, glavni teniski teren
Od 15, 30 sati – nekoliko kvalifikacijskih mečeva do 18 sati; u 19 sati otvaranje tribina za ulazak publike; od 20 sati polufinala, meč za treće mjesto i meč za naslov pobjednika, proglašenje pobjednika…

Prometna regulacija za ponedjeljak, 17. srpnja 2023.
– Od 14 sati do 22 sata bit će za promet motornim vozilima zatvoreni dijelovi Ulice dr Slavka Perovića i Ulice Edvina Androvića.
– Ulazak na sjeverno parkiralište iznad Dvorane Krešimira Ćosića bit će u navedenom intervalu moguć samo iz Splitske ulice.
– Ulazak na parkiralište južno od bazena u navedenom intervalu bit će moguć samo iz Ulice Edvina Androvića iz smjera OTP Banke.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Sport

Hrvatska futsal reprezentacija saznala moguće protivnike na Svjetskom prvenstvu

Objavljeno

-

Hrvatska futsal reprezentacija uvrštena je u treću jakosnu skupinu za ždrijeb skupina Svjetskog prvenstva koje će se održati u Uzbekistanu od 14. rujna do 6. listopada. Ždrijeb skupina održat će se 26. svibnja u Samarkandu, a plasman u osminu finala izborit će prve dvije reprezentacije iz svih šest skupina te četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije.

Jakosne skupine:

Prva: Uzbekistan, Brazil, Portugal, Španjolska, Iran i Argentina
Druga: Maroko, Kazahstan, Tajland, Francuska, Ukrajina i Paragvaj
Treća: HRVATSKA, Novi Zeland, Venezuela, Afganistan, Kostarika i Tadžikistan
Četvrta: Nizozemska, Gvatemala, Panama, Angola, Libija i Kuba

 
Nastavi čitati

Sport

Ancelottijeva poruka ostalim trenerima: Nikada se nismo žalili. Pogledajte nas sad!

Objavljeno

-

Real Madrid je u ludoj uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka pobijedio Bayern 2:1 i s ukupnih 4:3 prošao u finale u kojem ga 1. lipnja na Wembleyu čeka Borussia Dortmund. Bayern je poveo lijepim golom Alphonsa Daviesa u 68. minuti, a Real je okrenuo golovima Joselua u 88. i 91. minuti. On je u igru ušao u 81. minuti.

Realov trener Carlo Ancelotti nakon velike pobjede govorio je na temu žalbi ostalih trenera. Talijanski stručnjak poslao je jasnu poruku: “Mi smo imali puno, puno problema ove sezone. Nisu tu samo teške ozljede Courtoisa, Militaoa i Alabe… Gubili smo Viniciusa na dva mjeseca, Camavingu također i Tchouaménija. Ali nikada se nismo žalili, nikada. Pogledajte nas sada!”

Ancelotti smatra da njegove kolege često kukaju zbog ozljeda svojih igrača, ali i sudačkih previda. Real Madrid je nadomak osvajanja španjolskog prvenstva, a gotovo cijelu sezonu igra bez ključnih prvotimaca poput vratara Thibauta Courtoisa te braniča Davida Alabe i Edera Militaa, koji se nedavno vratio nakon teške ozljede križnih ligamenata.

 
Nastavi čitati

Sport

NAJAVA IZ PP VELEBIT: 8. lipnja utrka Baške Oštarije trail 2024 (Sky BOŠT 2024). Prijave u tijeku…

Objavljeno

-

By

Atletski klub Velebit u suradnji s Općinom Karlobag i Parkom prirode Velebit organizira četvrtu po redu  trail utrku na Baškim Oštarijama koja će se održati 08.06.2024. na Baškim Oštarijama.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti jednu od sljedeće tri utrke:

Family time – utrka ukupne dužine 7 km, prilagođena svim zainteresiranim trkačima kao i hodačima.

BOŠT 4 You – utrka ukupne dužine 11 km za one koji žele bolje upoznati ljepote srednjeg Velebita i okusiti čari jedne od najljepših staza srednjeg Velebita.

Sky Bošt – utrka ukupne dužine 30 km za sve one koji su spremni na najveće napore jer utrka počinje na razini mora u Karlobagu, a završava na Baškim Oštarijama. Svi koji nastupe na ovoj utrci morat će savladati 2300 m ukupnog uspona.

Za sve natjecatelje organizatori su u startnom paketu osigurali: novčane nagrade za najbrže natjecatelje, nagrade sponzora, finišerske medalje za sve natjecatelje, pamučne majice s logom utrke, obrok i piće nakon utrke, Velebitsko pivo, ličku štrudlu i osiguranje GSS.

Sve ljubitelje aktivnosti u prirodi, prekrasnih pogleda i dobre zabave pozivamo da se prijave na sljedećem linku:

https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2281

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu