Connect with us

Sport

SKRADIN / BK Posedarje – U15 prvaci Dalmacije! 

Objavljeno

-

Posljednjim 10. kolom održanim u Skradinu oprostili smo se od još jedne sezone XC zimske lige Dalmacije. BK Posedarje drugu sezonu zaredom završava kao pobjednik U15 kategorija sa ukupno 83 osvojenih bodova ispred BBK Orlov krug iz Vodica (68 bodova), te BK Baštun iz Betine na trećem mjestu (61 bod).

Ukupno je 30 članova branilo boje BK Posedarje tijekom sezone, a čak njih 13 osvaja odličja u završnici!!! Pobjednici lige Dalmacije su Brala Ante (U7), Juričević Lovre (U11), Brala Ana (U11), Klanac Stipan (U13), Zekić Antonija (U13), Lipić Jelena (U15) i Marić Toni (U23). Regionalni doprvaci su Krajina Šimun (U7), Dežmalj Marko (U9), Teofilov Anđela (U11), dok su trećeplasirani Dežmalj Ivan (U7), Doljanin Roko (U23) i Begić Nika (U35). 

UKUPNI REZULTATI U SEZONI 2023-2024

Kategorija U7

1. mjesto 🏆 BRALA Ante

2. mjesto 🏆 KRAJINA Šimun

3. mjesto 🏆 DEŽMALJ Ivan

Kategorija U9

2. mjesto 🏆 DEŽMALJ Marko

4. mjesto PRŽIĆ Luka

7. mjesto BRALA Kristijan

10. mjesto ČOR David

11. mjesto BRALA Ante

Kategorija U11W

1. mjesto 🏆 BRALA Ana

2. mjesto 🏆 TEOFILOV Anđela

Kategorija U11M

1. mjesto 🏆 JURIČEVIĆ Lovre

5. mjesto SHCHERBYNA Artem

7. mjesto PRŽIĆ Lovre

Kategorija U13W

1. mjesto 🏆 ZEKIĆ Antonija

Kategorija U13M

1. mjesto 🏆 KLANAC Stipan

7. mjesto BRALA Stipe

Kategorija U15W

1. mjesto 🏆 LIPIĆ Jelena

Kategorija U23

1. mjesto 🏆 MARIĆ Toni

3. mjesto 🏆 DOLJANIN Roko

Kategorija U30

5. mjesto TUDOR Marin

10. mjesto MARIĆ Alen

VETERANI A

7. mjesto RUDIĆ Bruno

10. mjesto BUDIM Vladimir

25. mjesto BRALA Ivan

33. mjesto MALNAR Igor

VETERANI B

13. mjesto JURIČEVIĆ Nikola

18. mjesto BRALA Stipe

28. mjesto BARABA Šime

39. mjesto ČULAR Ivan

ŽENE U35

3. mjesto 🏆 BEGIĆ Nika

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Sport

PK JADERA / U zadnjem terminu obuke 19 ribica spremno za ljetne avanture na plaži!

Objavljeno

-

By

22.07.2024. u zadnjem terminu obuke neplivača prije godišnjeg remonta bazena Višnjik zadnja grupa je uspješno završila ovosezonski program obuke neplivača.

U ovom ciklusu obuku je završilo 19 ribica. Djeca su na finalnom testiranju demonstrirala naučeno pred svojim instruktorima i roditeljima, a nakon završene provjere od strane osoblja Plivačkog kluba Jadera sva djeca su za svoj trud na kraju nagrađena klupskim majicama, diplomama i prigodnim poklonima.

Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu, a polaznicima koji zbog bolesti nisu završili program ovim putem želimo što brži oporavak

Djeca koja su uspješno završila program obuke neplivača: Pavle Andrić, Korina Brzoja, Pavle Crnjac, Lara Čović, Niko Duka , Gabriel Noa Devčić Bruketa, Jakov Klanac, Krševan Lisica, Karmen Lisica, Petra Meić, Mia Niseteo, Iris Peraić, Mauro Perica, Leon Raspović, Noel Raspović,  Luka Stulić, Gita Škara,  Marko Tokić, Noel Tukić.

Treneri koji su provodili program: Ante Džaja, prof. i asistenti Dora Babić, Luka Čulina, Mate Molnar

 
Nastavi čitati

Sport

Malonogometni teren na Višnjiku dobiva novi travnjak

Objavljeno

-

By

FOTO: Nenad Opačić

Na terenu za mali nogomet u sklopu ŠC Višnjik započeli su radovi na zamjeni postojećeg travnjaka novim, modernijim i kvalitetnijim. Stari travnjak, koji je služio dugi niz godina, više ne zadovoljava standarde igre pa je odlučeno da se pristupi ovoj neophodnoj obnovi.


-Novi travnjak omogućit će bolju igru što će posebno obradovati djecu, mlade sportaše i rekreativce koji svakodnevno tu treniraju. Radovi će trajati približno dva tjedna, nakon čega će igralište ponovno biti dostupno svim korisnicima te spremno za ljetni malonogometni spektakl, 8. Memorijalni humanitarni turnir Antonio Jurjević.
Molimo građane i sportaše za razumijevanje i strpljenje dok traju radovi na izmjeni trave – izjavio je direktor Tomislav Zubčić.

 
Nastavi čitati

Sport

FOTO / Održana Zadarska open water liga na Sestrunju

Objavljeno

-

By

U nedjelju, 21.07.2024.  je održano 8. Kolo Zadarske open water lige na Sestrunju. Nastupio je točno 61 plivač, ali je bilo interesantno da su plivači dolazili iz Zadra različitim prijevoznim sredstvima od katamarana, trajekta, gliserima i Jet skijevima. 

U 12:30 je startala glavna utrka na 1.500 metara i veliki Aquatlon. Iako je većina plivača bila skeptična oko organizacije utrke  i samog otoka , na kraju nikome  nije zao sto je bio na Sestrunju i uživao u ovom prekrasnom moru i otoku. Velika zahvala na srdačnosti i suorganizaciji ide Udruzi za očuvanje kulturne baštine i tradicijskih vrijednosti otoka Sestrunja. Inline image

Inline image
Inline image
Inline image
Inline image
Inline image
Inline image
Inline image

Pobjednici: 

-1500m

     K.Petek i Z. Šijaković 

-Aquatlon veliki 

    D. Šutalo i Ida Bulić

-Aquatlon kadeti 

    V. Lasović 

-Aquatlon početnici 

    K. Bajlo i I Bajlo 

-No womens 

    MIA Petek 

-300 Baby 

  N.Jureško i M. Lenartić

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu