Connect with us

Sport

(FOTOGALERIJA) BK Posedarje vodeći klub Kupa Hrvatske!

Objavljeno

-

U subotu je održano drugo kolo Kupa Hrvatske utrkom XCO “Sv. Mavar” u organizaciji BK Kairos iz Trogira, a nakon kojeg je biciklistički klub Posedarje preuzeo vodeću poziciju XCO kupa Hrvatske.

Nastup ćemo pamtiti po osvojenom najvećem broju bodova na bilo kojem natjecanju do sada, a višegodišnji trud i sustavan rad konačno dolaze na naplatu.

Iduća tri tjedna posvećena su pripremama i brušenjem forme za iduće kolo kupa koje će se održati 13. i 14. travnja u sklopu vrlo jake međunarodne UCI C1 utrke 26. XCO Premantura.

Rezultati XCO “Sv. Mavar”:

Kategorija U9M

1. mjesto 🥇 KRAJINA Šimun 50 bodova

2. mjesto 🥈 BRALA Kristijan 35 bodova

4. mjesto DEŽMALJ Ivan 20 bodova

5. mjesto BRALA Ante 18 bodova

6. mjesto ČOR David 16 bodova

8. mjesto NIŽIĆ Nicolas 12 bodova

Kategorija U13 W

2. mjesto 🥈 NIŽIĆ Nicole 35 bodova

4. mjesto ZEKIĆ Antonija 20 bodova

Kategorija U13 M

1. mjesto 🥇 JURIČEVIĆ Lovre 50 bodova

Kategorija U15

6. mjesto KLANAC Stipan 16 bodova

KADETKINJA

1. mjesto 🥇 LIPIĆ Jelena 50 bodova

ELITE W

1. mjesto 🥇 BEGIĆ Nika 100 bodova

ELITE M

DNF MARIĆ Toni

SPORT

1. mjesto 🥇 MARIĆ Alen 50 bodova

VETERAN A

3. mjesto 🥉 RUDIĆ Bruno 25 bodova

VETERAN B

6. mjesto BARABA Šime 16 bodova

VETERAN C

2. mjesto 🥈 (1. HR KUP) PERAN Jadran 50 bodova

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Sport

PK JADERA / U zadnjem terminu obuke 19 ribica spremno za ljetne avanture na plaži!

Objavljeno

-

By

22.07.2024. u zadnjem terminu obuke neplivača prije godišnjeg remonta bazena Višnjik zadnja grupa je uspješno završila ovosezonski program obuke neplivača.

U ovom ciklusu obuku je završilo 19 ribica. Djeca su na finalnom testiranju demonstrirala naučeno pred svojim instruktorima i roditeljima, a nakon završene provjere od strane osoblja Plivačkog kluba Jadera sva djeca su za svoj trud na kraju nagrađena klupskim majicama, diplomama i prigodnim poklonima.

Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu, a polaznicima koji zbog bolesti nisu završili program ovim putem želimo što brži oporavak

Djeca koja su uspješno završila program obuke neplivača: Pavle Andrić, Korina Brzoja, Pavle Crnjac, Lara Čović, Niko Duka , Gabriel Noa Devčić Bruketa, Jakov Klanac, Krševan Lisica, Karmen Lisica, Petra Meić, Mia Niseteo, Iris Peraić, Mauro Perica, Leon Raspović, Noel Raspović,  Luka Stulić, Gita Škara,  Marko Tokić, Noel Tukić.

Treneri koji su provodili program: Ante Džaja, prof. i asistenti Dora Babić, Luka Čulina, Mate Molnar

 
Nastavi čitati

Sport

Malonogometni teren na Višnjiku dobiva novi travnjak

Objavljeno

-

By

FOTO: Nenad Opačić

Na terenu za mali nogomet u sklopu ŠC Višnjik započeli su radovi na zamjeni postojećeg travnjaka novim, modernijim i kvalitetnijim. Stari travnjak, koji je služio dugi niz godina, više ne zadovoljava standarde igre pa je odlučeno da se pristupi ovoj neophodnoj obnovi.


-Novi travnjak omogućit će bolju igru što će posebno obradovati djecu, mlade sportaše i rekreativce koji svakodnevno tu treniraju. Radovi će trajati približno dva tjedna, nakon čega će igralište ponovno biti dostupno svim korisnicima te spremno za ljetni malonogometni spektakl, 8. Memorijalni humanitarni turnir Antonio Jurjević.
Molimo građane i sportaše za razumijevanje i strpljenje dok traju radovi na izmjeni trave – izjavio je direktor Tomislav Zubčić.

 
Nastavi čitati

Sport

FOTO / Održana Zadarska open water liga na Sestrunju

Objavljeno

-

By

U nedjelju, 21.07.2024.  je održano 8. Kolo Zadarske open water lige na Sestrunju. Nastupio je točno 61 plivač, ali je bilo interesantno da su plivači dolazili iz Zadra različitim prijevoznim sredstvima od katamarana, trajekta, gliserima i Jet skijevima. 

U 12:30 je startala glavna utrka na 1.500 metara i veliki Aquatlon. Iako je većina plivača bila skeptična oko organizacije utrke  i samog otoka , na kraju nikome  nije zao sto je bio na Sestrunju i uživao u ovom prekrasnom moru i otoku. Velika zahvala na srdačnosti i suorganizaciji ide Udruzi za očuvanje kulturne baštine i tradicijskih vrijednosti otoka Sestrunja. Inline image

Inline image
Inline image
Inline image
Inline image
Inline image
Inline image
Inline image

Pobjednici: 

-1500m

     K.Petek i Z. Šijaković 

-Aquatlon veliki 

    D. Šutalo i Ida Bulić

-Aquatlon kadeti 

    V. Lasović 

-Aquatlon početnici 

    K. Bajlo i I Bajlo 

-No womens 

    MIA Petek 

-300 Baby 

  N.Jureško i M. Lenartić

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu