Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

S VIŠNJIKA: Potpisan ugovor za Adriatic Gastro Show 2025.!

Objavljeno

-

Nakon što je objavljeno da je organizator 10. izdanja velike i uspješne sajamske priredbe Adriatic Gastro Show, odražane u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku od 31. siječnja do 3. veljače 2024., tvrtka P. B. Poslovni mediji d. o. o. postigla dogovor sa ŠC-om Višnjik o nastavku poslovne suradnje, u ponedjeljak, 5. veljače 2024. potpisan je ugovor za sajam u 2025.

– Da, potpisali smo sa ŠC-om Višnjik ugovor i 11. izdanje Adriatic Gastro Showa održat će se u Zadru, u Dvorani Krešimira Ćosića početkom veljače 2025. Ovo potpisivanje ugovora donijelo nam je veliko zadovoljstvo, tim prije što smo u Zadru prezadovoljni izvrsnom suradnjom Višnjika, Grada Zadra i Zadarske županije. U svaka doba, u ponoć ili u podne, imali smo na raspolaganju sve što nam je bilo potrebno za uspješnu organizaciju ovog velikog i značajnog događaja i to je velika stvar. U Splitu, recimo, takve suradnje nije bilo. Dapače, mi smo gao višegodišnji organizatori Adriatic Gastro Showa u Splitu, usprkos potpisanom ugovoru i podmirenim obvezama, jednostavno izbačeni, šutniti u stranu. U Zadru smo, dakle, našli na više nego korektne ljude i suradnike i svima im u ime organizatora sajma zahvaljujem, posebno Denisu Karloviću, direktoru ŠC-a Višnjik – kazao je Stipe Šamija, direktor.

Za potpisivanje ugovora za 2025. i još jedno domaćinstvo Adriatic Gastro Showa, Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik, kaže:
– Za ŠC Višjik, Grad Zadar i Zadarsku županiju od velikog je značenja domaćinstvo priredaba poput Adriatic Gastro Showa. ŠC Višnjik uvijek u dobroj vjeri pristupa razgovorima, dogovorima i svojim obvezama pa tim prije itekako cijenimo zadovoljstvo gospodina Stipe Šamije netom završenom priredbom, te smo ponosni što će ŠC Višnjik i u 2025. biti domaćin velike sajamske priredbe koja će dodatno afirmirati naš grad, ŠC Višnjik i Zadarsku županiju.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

VIŠNJIK/ Obavijest o zatvaranju prometnice 

Objavljeno

-

By

Privremeno se zatvara Ulica Slavka Perovića dana 05. svibnja 2024. godine u vremenu od 06:00 do 22:00 sati zbog održavanja automobilističkog natjecanja „Nagrada grada Zadra” 2024., koje će se održati u tom vremenskom periodu na sjevernom parkiralištu ŠC Višnjik u organizaciji Auto karting kluba „Zadar” i  automobilističkog kluba „RTZ”.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

VIR / U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 24-godišnji vozač quada

Objavljeno

-

By

Jučer, 01. svibnja oko 18,30 sati, na Viru se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Prometna nesreća se dogodila na poljskom putu na predjelu Crvene stijene kada  je 24-godišnjak upravljajući četverociklom (quad) zagrebačkih registracijskih oznaka, iz neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad upravljačem te vozilom sletio niz liticu u more.

Na mjesto događaja su upućene sve žurne službe, nakon čega je 24-godišnjak prevezen na pružanje liječničke pomoći u OB Zadar, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

Na mjestu događaja je policija provela očevid te je o svemu upoznato nadležno državno odvjetništvu.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

ROVANJSKA / Poginuo 37-godišnji ronilac

Objavljeno

-

By

Jučer, 01. svibnja u 17.40 sati policija je zaprimila dojavu u svezi nestanka 37-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je tijekom popodneva ronio u moru kod mjestu Rovanjska.

U potragu za roniocem odmah se uključila policija te druge žurne službe.

Tijelo ronioca pronađeno je oko 20 sati u moru na udaljenosti oko 20 metara od obale, na dubini oko 2,6 metara, koje su potom policijski službenici – ronioci, Interventne jedinice policije Policijske uprave zadarske, izvukli iz mora.

Tijelo stradalog ronioca pregledao je mrtvozornik koji je utvrdio kako na tijelu nema vidljivih tragova nasilja, a tijekom današnjeg dana obavit će se obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti. 

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu