Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTO / Na Višnjiku obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Objavljeno

-

Dvorani Krešimira Ćosića, u Press salonu, u petak, 1. prosinca 2023. na prigodan je način obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom, 5. prosinca. Organizator obilježavanja bila je Udruga tjelesnih invalida Zadarske županije u čije je ime Željko Županović, predsjednik, pozdravio nazočne i održao uvodno slovo.
– Ovaj se dan obilježava 5. prosinca, ali smo mi odlučili u Zadarskoj županiji i u Zadru obilježiti svoj dan u petak, 1. prosinca. Zahvaljujem svima što su došli na ovaj skup. Uz ostalo djelujemo pod motom Zajedno smo jači, a vrata ove udruge uvijek su otvorena svima. Hvala Županiji, Gradu Zadru, PU zadarskoj i drugima koji su pomogli. Hvala i ŠC-u Višnjik i direktoru Denisu Karloviću jer ovdje, u ovoj dvorani, uvijek možemo održati skupove i natjecanja što je veoma značajno jer je prostor prilagođen potrebama našega članstva – kazao je, uz ostalo, Željko Županović.

šc-višnjik-zadar-udruga-tjelesnih-invalida-zadarske-zupanije-invalidi

Skupu su iz Zadarske županije pribivali Marko Kolega i Josip Vidov, iz Grada Zadra Mario Pešut i Robertino Dujela, iz PU zadarske načelnik Martin Dražina sa suradnicima, predstavnici Liburnije, Srednjoškolskog đačkog doma, OŠ-e Zadarski otoci, DV-a Latica i drugi.

Prigodnim riječima nazočnima su se obratili Denis Karlović, koji je istaknuo da ŠC Višnjik ima čast pozdraviti skup, te zadovoljstvo veoma dobrom suradnjom i da će uvijek biti na raspolaganju Udruzi tjelesnih invalida, potom Josip Vidov, Mario Pešut i Martin Dražina, dok je don Mladen Protić obavio vjerski obred.

šc-višnjik-zadar-udruga-tjelesnih-invalida-zadarske-zupanije-invalidi

Tijekom skupa u ime Srednjoškolskoga đačkoga doma umjetničku sliku jednog štićenika Udruzi tjelesnih invalida predao je Goran Tomić, a Željko Županović u ime udruge uručio je zahvalnicu Nebojši Marinoviću iz Liburnije, te pohvalnicu članu Anveru Alidžanoviću za njegova postignuća u uzgajanju ptica.

Prigodnu izložbu imali su i članovi Foto-video sekcije Srednjoškolskoga đačkoga doma, a po završetku održan je domjenak.

Kako je bilo na skupu, pogledajte u galeriji.

 

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA / Đir Zadrom sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: Bibinje u četvrtak bez vode!

Objavljeno

-

By

Zbog izvanrednih radova na vodoopskrbnom sustavu u mjestu Bibinje, dana 22.02.2024. godine (četvrtak) u vremenu od 08:00h pa do 14:00h biti će privremeno obustavljena opskrba vodom potrošačima cijelom mjestu.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Taline, kod kuć.br. 4 A.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST IZ VODOVODA: Voda u potpunosti zdravstveno ispravna, prokuhavanje više nije potrebno!

Objavljeno

-

By

Obavještavaju se potrošači da je analizom uzoraka vode od strane Vodovoda d.o.o. Zadar utvrđeno da je voda u potpunosti zdravstveno ispravnate nema više znakova zamućenosti,  stoga obavijest od 13. veljače 2024. godine prestaje važiti, priopćeno je iz zadarskog Vodovoda.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu