Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

POMICANJE GRANICA Idući tjedan u Kneževoj XII. Dani seksualnosti!

Objavljeno

-

Znanstveno-stručni skup XII. Dani seksualnosti u Zadru, ove godine će se održati od 10. do 12. svibnja u Kneževoj palači u gradu Zadru. Ovaj Skup u organizaciji je Udruge studenata psihologije “Kasper” sa Sveučilišta u Zadru.

Ovogodišnji Dani seksualnosti održat će se u hibridnom obliku, sa prijenosom predavanja na Zoom platformi, kako bi se osigurao široj publici pristup Skupu.

Znanstveno-stručni skup Dani seksualnosti iz godine u godinu privlači sve više zainteresirane publike te se sukladno tome, svake godine dovesti publici stručne predavače te zanimljiv i raznolik panel predavanja i radionica.

Sudionici Skupa Dana su redom stručnjaci iz područja ljudske seksualnosti, uključujući seksualne terapeute, psihologe, psihoterapeute, pravnike, nutricioniste i dr.

Za sva predavanja u sklopu Skupa nije potrebna prethodna prijava, osim za iskustvenu psihodramsku radionicu dr. sc. Jasne Žmak – “Sram vs samopouzdanje” zbog ograničenog broja ljudi koji mogu prisustvovati. Prijave za radionicu su na linku:

Ideja Skupa je pomaknuti granice i proširiti poglede na jedan neizbježan aspekt ljudskog postojanja – na ljudsku seksualnost. Ma koliko današnje društvo bilo napredno, i dalje je na pojedine teme poprilično zatvoreno. Na nama je da zajedno gradimo, prije svega, društvo znanja, koje će samo na takav način postati otvoreno društvo spremno na promjene i napredak.

Red predavanja je dostupan na facebook stranici Dani seksualnosti te na instagram profilu @daniseksualnosti , gdje Vas ujedno čekaju prigodne nagradne igre, ali i više o našim izlagačima i temama predavanja.

Također se možete pridružiti na Facebook eventu XII Dani seksualnosti u Zadru:

https://facebook.com/events/s/xii-dani-seksualnosti-u-zadru/539293448394515/

Osim predavanja i radionica, pripremljen je i bogati zabavnI program za svaku večer:

10.5. u 19 h – Kviz općeg znanja (Brlog zadružna pivovara)

Prijave ekipa na linku (max 4 člana):

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZ8sypKGRZ3I810quRPaShzAkudnq0vkH5cxjFlsBNjYUsvw/viewform

11.5. u 22 h – Dirty dancing (Guma bar)

Resident DJ, tombola sa vrijednim nagradama, photobooth

12.5. u 20 h – Love bomb party (Studentski klub Božo Lerotić)

Date aukcija – prikupljena sredstva doniraju se Udruzi mladih Ahimsa) 

Prijave na linku:

https://docs.google.com/forms/d/1iZ26JPnH4cqSunmvfZ5l8wxYrZY8YYPG-br2jJbD0mw/viewform?edit_requested=true

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

U ZAGRLJAJ / Večer pripovijedanja u zadarskoj udruzi slijepih

Objavljeno

-

By

Mirjana Mrkela zove vas U ZAGRLJAJ!

17. svibnja u 18 h dođite u zadarsku udrugu slijepih!

https://www.auto-karta-hrvatske.com/zadar/poljana-pozarisce/1

U zagrljaj priča povest će vas majstorice pripovijedanja Jadranka Dunatov, Sanja Grgina i Željana Buljat.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

STUDENTSKI PROJEKT / U Gradskoj knjižnici Zadar “Sajam mogućnosti”

Objavljeno

-

By

U petak, 17. svibnja 2024., u Gradskoj knjižnici Zadar, od 13 do 18 sati, održava se Sajam mogućnosti – događaj nastao u sklopu studentskog projekta koji okuplja udruge mladih s područja Zadra.

Cilj događaja je predstaviti udruge srednjoškolcima, studentima i svim zainteresiranima te im pokazati kako mogu realizirati svoje ideje kroz volonterstvo i prakse. 

U sklopu događaja održat će se panel rasprava udruga te niz radionica, a prijave za radionice vrše se putem poveznice: https://forms.gle/eNxNrFubeDenqZHo7

Za sve sudionike osigurana je besplatna kava, a tu su i različite nagrade za one koji posjete štandove udruga. 

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PROGNOZA / Oblačno sa sunčanim razdobljima. Za četvrtak najavljeni obilni pljuskovi

Objavljeno

-

By

foto: Saša Čuka

Danas promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, ujutro mjestimice u unutrašnjosti magla. Ponegdje kiša i grmljavina, u prvom dijelu dana uglavnom na Jadranu i u krajevima uz njega, a poslijepodne i u središnjim predjelima. Navečer mjestimice na Jadranu može biti izraženijih pljuskova. Vjetar slab do umjeren jugoistočni i istočni, na Jadranu jugo, ponegdje i jako. Najviša dnevna temperatura većinom od 18 do 23 °C.

U četvrtak promjenjivo oblačno s mjestimičnom kišom, a uglavnom su navečer lokalno mogući izraženiji i obilniji pljuskovi s grmljavinom. U Dalmaciji će biti najviše sunčanih razdoblja, a past će i najmanje kiše. Vjetar slab do umjeren jugoistočni i istočni, na istoku na udare i jak. Na Jadranu umjereno do jako jugo, ponegdje i olujno. Najniža jutarnja temperatura zraka od 10 do 14, na Jadranu između 15 i 19 °C. Najviša dnevna većinom od 20 do 25 °C.

IZGLEDI VREMENA:

Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima te nestabilno. Mjestimična kiša bit će češća u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu, a posebice su u četvrtak navečer i u noći na petak mogući izraženiji i lokalno obilniji pljuskovi praćeni grmljavinom. U subotu sunčanije uz rijetku oborinu. Vjetar na kopnu slab do umjeren jugoistočni i istočni, na istoku na udare i jak, od petka jugozapadni. Na Jadranu će puhati umjereno do jako jugo, ponegdje i olujno, u petak u postupnom slabljenju i okretanju na jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Temperatura zraka neće se znatnije mijenjati.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu