Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Učenici iz Osnovne škole Starigrad posjetili Zadarsku županiju

Objavljeno

-

Učenici trećeg razreda Osnovne škole Starigrad i područne škole Tribanj Krušćica sa svojim učiteljicama posjetili su Dom Zadarske županije gdje su ih primili zamjenik župana Šime Vicković, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i šport Ivan Šimunić te pročelnica Ureda župana Katarina Miletić.

Kroz kratku prezentaciju učenici su upoznati sa svim obilježjima, nadležnostima i djelatnostima Zadarske županije o kojoj ove godine uče u sklopu nastavnog programa i predmeta priroda i društvo.

Tijekom posjeta učenici su zamjeniku župana Šimi Vickoviću postavljali pitanja poput onih : „Volite li svoj posao?“; „Koliko je teško biti zamjenik župana?“; „Koji vam je omiljeni nogometni klub?“; „Koja vam je najdraža boja?“, „Kako vam se zvala prva učiteljica?“; „Što ste htjeli postati kad ste bili mali?“ ; „Jeste li ikad bili u Nacionalnom parku Paklenica“ i slično..

Svoj susret sa zamjenikom župana i pročelnicima učenici su završili zajedničkom fotografijom i podjelom zastavica Zadarske županije predsjednicima razreda te monografijama Zadarske županije učiteljicama.

 

ZADAR / ŽUPANIJA

OPĆA BOLNICA ZADAR: Odabrani ponuditelji za vođenje projekta “Solarna elektrana Opće bolnice Zadar”

Objavljeno

-

By

Opća bolnica Zadar je na temelju Ugovora o financiranju za projekt Solarna elektrana s odabranim pružateljima usluga sklopila ugovore za vođenje projekta i za PR aktivnosti na projektu.

Projekt Solarne elektrane podijeljen je na tri osnovne aktivnosti:

  • Upravljanje projektom
  • Informiranje i komunikacija
  • Izgradnja solarne elektrane

Projektnim pravilima OB Zadar je dužna slijediti procedure nadzornih tijela te nakon odobrenja provesti javne nabave za usluge kojima će se osigurati provedba projektnih aktivnosti.

Usluga za upravljanje projektom ugovorena je u listopadu 2022. za PR usluge potpisan je u veljači 2023. Navedene usluge su obvezne su za provedbu projektnih aktivnosti i financiraju iz sredstava Programa „Energija i klimatske promjene“.

Tijekom veljače nakon završetka savjetovanja i odobrenja nadzornih tijela bit će objavljena nabava izgradnju solarne elektrane, stoji u priopćenju iz OB.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

NOVI RADOVI NAJAVLJENI IZ VODOVODA! U ponedjeljak bez vode čak 9 ulica u Zadru. Evo popisa…

Objavljeno

-

By

Zbog izvođenja građevinskih radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Hoch und Tiefbau GmbH&Co.KG prema projektu „Poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture Zadar – Petrčane”, u Zadru, dana 06.02.2023.godine (ponedjeljak) u vremenu od 08:00do 15:00h bez vode biti će potrošači u ul.:

Ivana Rendića

Nikole Šopa

Dragutina Blažekovića

Ante Topića Mimare

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulica Ivana Rendića, kod kuć.br. 3.

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru, dana 06.02.2023.godine (ponedjeljak) u vremenu od 08:00do 15:00h, bez vode će biti potrošači u ul.:

Marina Držića

Augusta Šenoe

Tina Ujevića

Frana Supila

Ivana Gorana Kovačića

Tijekom radova pa do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Marina Držića, kod kuć.br. 17.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SVEUČILIŠTE: Raspisan natječaj za dodjelu Rektorove nagrade. Evo detalja…

Objavljeno

-

By

Raspisuje se natječaj za dodjelu Rektorove nagrade studentima Sveučilišta u Zadru, sukladno uvjetima i kriterijima propisanim Pravilnikom o dodjeli Rektorove nagrade, priopćeno je sa zadarskog Sveučilišta.

Sve detalje možete pronaći OVDJE.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu