Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

CRVENE KUĆE Grad Zadar poziva kandidate na drugi krug odabira neprodanih stanova. Donosimo detalje…

Objavljeno

-

Iz Grada Zadra pozivaju kandidate s Pročiščene konačne liste reda prvenstva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje na lokaciji Crvene kuće u Zadru koji su pristupili prvom krugu odabira stanova, ali zbog ograničenja kvadrature nisu mogli birati stan, da se odazovu II. krugu odabira neprodanih stanova koji će se održati u zgradi gradske uprave Grada Zadra, Zadar, Brne Krnarutića 13, 3. kat, ured broj 16, dana 27. rujna 2022. godine, sukladno redoslijedu na Pročišćenoj listi reda prvenstva, a prema slijedećoj satnici:

SAT                    REDNI BROJ NA LISTI

 • 8,30                         60
 • 8,50                         62
 • 9,10                         73
 • 9,30                         75
 • 9,50                         77
 • 10,10                       78
 • 10,30                       79
 • 10,50                       80
 • 11,10                       87
 • 11,30                       90
 • 12,10                       99
 • 12,30                     100                             
 • 12,50                     103
 • 13,10                     104
 • 13,30                     105

 Ukoliko se kandidati s Pročišćene konačne liste reda prvenstva ne odazovu pozivu na odabir stana, smatrat će se da su odustali od kupnje stana, a daljnji izbor stanova nastavit će se sukladno redosljedu na Pročišćenoj listi reda prvenstva.

 U slučaju da je pojedini kandidat osobno spriječen odazvati se pozivu na odabir stana, umjesto takvog kandidata može pristupiti njegov opunomoćenik na temelju ovjerene punomoći, koji će u njegovo ime i za njegov račun moći odabrati stan.

 Predvidiva prodajna cijena stana iznosi 1.193,44 E/m2, te će ista vrijediti za kvadraturu stana koju kandidati mogu birati sukladno članku 14. Odluke o uvjetima, mjerilima i postupku za određivanje reda prvenstva za kupnju stanova po programu društveno poticane stanogradnje na području Grada Zadra (“Glasnik Grada Zadra“, broj 9/22), dok u slučaju odabira većeg stana, razliku kvadrata plaćaju po tržišnoj cijeni.

“Molimo kandidate da prilikom odabira stana predoče potvrdu o kreditnoj sposobnosti te, ako je došlo do povećanja broja članova obiteljskog domaćinstva, također predoče dokaz o tome” stoji u obavijesti iz Grada.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

6. PROSINCA Obilježavanje Dana pomorstva i unutarnje plovidbe 2022. ove godine u Zadru!

Objavljeno

-

By

foto: Saša Čuka

Utorak, 6. prosinca 2022. godine, Zadar, Hotel Falkensteiner club Funimation Borik

Dan pomorstva i unutarnje plovidbe, koji Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture tradicionalno organizira na blagdan sv. Nikole, zaštitnika pomoraca i brodaraca, ove će se godine održati u Zadru.

Proslava Dana pomorstva i unutarnje plovidbe započet će polaganjem vijenaca u more u čast svim preminulim pomorcima i brodarcima, a nastavit će se središnjom Konferencijom o pomorstvu i unutarnjoj plovidbi.

Na Konferenciji će biti govora o aktualnim temama iz pomorstva i unutarnje plovidbe, a na panel raspravama, koje će se održati u okviru Konferencije, razgovarat će se o Zakonu o pomorskom dobru i morskim lukama te o novim tehnologijama u pomorstvu.

I ove će godine, u okviru Svečane akademije, tradicionalno biti dodijeljene nagrade i priznanja svima koji su dali poseban doprinos u razvoju pomorstva i unutarnje plovidbe u Republici Hrvatskoj i svijetu.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PRIPREMITE SE! U ponedjeljak bez vode Novi Bokanjac; u utorak Starigrad, Rovanjska i Seline!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 06.12.2022. godine (utorak), u vremenu od 08:00h do 15:00h moguća je otežana vodoopskrba, kao i povremeni prekidi vodoopskrbe na području Starigrada, Rovanjske i Selina.

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 05.12.2022. godine (ponedjeljak),  u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac.   

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PROGNOZA: I dalje nestabilno. Cijeli sljedeći tjedan oblačno, a kiša nešto slabija no tijekom vikenda.

Objavljeno

-

By

Danas promjenljivo i pretežno oblačno povremeno s kišom, na Jadranu i uz njega ponegdje i obilnom te praćenom grmljavinom. U unutrašnjosti ponegdje jutarnja magla, a kraća sunčana razdoblja izgledna su poslijepodne na Jadranu i u Slavoniji. Vjetar na kopnu većinom slab, na krajnjem istoku umjeren jugoistočni, na Jadranu jako do vrlo jako jugo, na sjevernom dijelu mjestimice bura. Krajem dana vjetar će slabjeti. Temperatura zraka uglavnom između 3 i 8, na Jadranu od 11 do 16 °C.

U ponedjeljak promjenljivo oblačno. Povremena kiša i dalje češća na Jadranu, osobito na sjevernom dijelu gdje može biti i izraženija. U sjevernim kopnenim predjelima mjestimice moguća magla, a danju još ponegdje i malo kiše, uglavnom u gorju. Vjetar slab, na Jadranu većinom umjereno jugo i jugozapadnjak. Na kopnu jutarnja temperatura od 0 do 5, dnevna od 6 do 10 °C. Na Jadranu temperatura uglavnom između 11 i 16 .

IZGLEDI VREMENA:

I dalje nestabilno. Promjenljivo i pretežno oblačno uz povremenu kišu, ali manje čestu i izraženu nego tijekom vikenda. Ujutro na kopnu moguća magla, a izgledna su i sunčana razdoblja, osobito u ponedjeljak i utorak. Vjetar slab. Jugo će na Jadranu malo oslabjeti, a u utorak na sjevernom dijelu okrenuti i na sjeverozapadnjak. Još malo toplije.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu