Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

DIGITALNO KOMUNICIRANJE Novi atraktivni studij na Sveučilištu u Zadru. Donosimo detalje…

Objavljeno

-

Novi diplomski sveučilišni studij Digitalno komuniciranje od ove akademske godine počinje se izvoditi na Sveučilištu u Zadru. Na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti prepoznata je potreba za obrazovanjem kadra koji može pratiti sve tehnološke promjene i uspješno prilagođavati načine i kanale komunikacije u suvremenom poslovanju.

Studij je osmišljen za osposobljavanje stručnjaka koji će imati znanja o analiziranju podataka i interpretiranju rezultata analize podataka, psihologiji komuniciranja, odnosima s javnošću, korporativnim i strateškim komunikacijama, komuniciranju u interkulturnom okruženju, sudjelovanju, stvaranju i dijeljenju sadržaja u digitalnoj eri.

Uz teorijska, studenti će imati priliku steći i praktična znanja iz područja kao što su odnosi s javnošću, digitalni marketing, krizno komuniciranje, inovativne tehnologije, itd. Na studiju je predviđena i obvezna stručna praksa osmišljena za osposobljavanje budućih stručnjaka koji su originalni, kreativni i učinkoviti u izradi komunikacijskih planova, te spremni za rad u tvrtkama i organizacijama raznih profila kao i u digitalnim agencijama.

Tijekom dvije godine studija (4 semestra) studenti će slušati i polagati ukupno 16 kolegija, a završetkom studija stječu akademski naziv magistar/magistrica digitalnog komuniciranja . Male studijske grupe od 20 studenata omogućit će kvalitetan rad nastavnika sa studentima. Uz redoviti, izvodit će se i izvanredni studij na kojem je samo 10 mjesta.

Prijave za upis zaprimaju se putem online obrazaca od 19. do 30. rujna 2022. godine. Više informacija o studiju Digitalno komuniciranje može se pronaći na mrežnoj stranici Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru https://tikz.unizd.hr/studijski-programi/diplomski-studiji/digitalno-komuniciranje i na službenom Facebook i Instagram profilu Odjela za turizam i komunikacijske znanosti @otikz_unizd.

 

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu