Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

NARODNI TRG, PONEDJELJAK Tradicionalni 9. Koncert suvremene kršćanske glazbe

Objavljeno

-

I ove godine na Narodnom trgu Zadar 18.07. (ponedjeljak) održat će se tradicionalni 9. Koncert suvremene kršćanske glazbe “Stihovima i Notama slavimo Boga”. Program će otpočeti u 20:30 sati, a posjetitelje očekuje bogati koncertni repertoar poznatih stranih i domaćih kršćanskih uspješnica. Nastupat će Petra Antolić iz Zagreba uz pratnju Saše Miočića iz Zadra na klavijaturama i Goran Goga iz Biograda na Moru.

Petra Antolić je glazbenica, skladateljica, kantautorica i vokalni trener iz Zagreba. Svoj glazbeni put započela  je već sa 4 godine kada je krenula u glazbenu školu i od tada glazba, osim što je njezin životni poziv ujedno je i njezin životni put. Petra iza sebe ima brojne nastupe , a nastupajući  stekla je bogato iskustvo pjevajući soul, r’n’b, blues i pop. Od 2011. godine počela je intenzivno pisati i skladati autorske pjesme i nastupati na festivalima.  Do danas ima iza sebe brojne nastupe od kojih bismo izdvojili, gostovanje na koncertu Ivane Kindl, Gospel u Komediji, Runjićeve večeri, Uskrs fest, Marija fest, Bonofest, Svjetlost dolazi u Zadru, Večeri dalmatinske šansone.  Organizirala je i pjevala na koncertu posvećenom Arethi Franklin u Kontesi te je pjevala na koncertu Tribute to Janis Joplin u Vintage Industrial Baru. 2021. godine započela je suradnju sa Dallas Recordsom i do sada objavila četiri singla , pjesme “Ti”, “Daleko”, “U iščekivanju” i pjesmu “Dok sanjam nas” sa kojom je nastupila na Večerima dalmatinske šansone.  Petra također predaje već 6 godina pjevanje u suvremenoj školi pjevanja Mikrofon u Zagrebu.

Goran Goga je samozatajan, vrsni glazbenik, interpreta i gitarista. Od djetinjstva je vezan za glazbu kroz pjevanje i sviranje u crkvi i dječjem školskom zboru. Kao mladić je bio član kršćanskog benda “Exodus”, a kasnije i stalni član kršćanskog sastava  “Svjetionik”. Goran je nastupao samostalno na raznim humanitarnim koncertima , s grupom “Svjetionik” na Festivalu duhovne glazbe “Svjetlost dolazi” Zadar, a u  Kazalištu lutaka Zadar 2017. godine Goran je održao smostalni koncert sa kantautorom Darijom Miletićem. Goran je i aktivni član klape “Kontrada” iz Zadra.

Kontinuirano održavanje koncerta duhovne glazbe za vrijeme turističke sezone u gradu Zadru dokaz je kako u mnoštvu komercijalnih programa postoji veliki broj posjetitelja koji su itekako zainteresirani i za duhovnu glazbenu scenu, posebno turisti kojima nisu strani zvuci suvremene kršćanske glazbe ,u svijetu poznate kao CCM (Contemporary Christian Music).

Organizator koncerta je udruga “Stihovi i Note” a moderator i voditelj Vesna Benić. Koncert sufinancira Zadarska županija, grad Zadar i TZ grada Zadra. Ulaz je slobodan i svi ste dobro došli na još jedan glazbeni događaj koji ne smijete propustiti u ponedjeljak 18.07. na Narodni trg Zadar u 20:30 sati. 

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu