Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

ZABAVA U BIBINJAMA Ovog tjedna koncert klape Bibinje i Family Day

Objavljeno

-

U nastavku donosimo KALENDAR DOGAĐANJA u Bibinjama u tekućem tjednu:

Srijeda, 13.07.2022., 21:00 sati, Koncert klape Bibinje
Turistička zajednica općine Bibinje sve mještane i zainteresirane ove srijede, 13. srpnja 2022. poziva na veliki koncert klape Bibinje! S početkom u 21:00 na Obali Alfreda Lisice, klapa Bibinje će održati koncert za sve okupljene koji će uživati u večeri tradicionalne dalmatinske klapske pisme. 

Klapa Bibinje koja je prije tri godine je proslavila veliku tridesetu obljetnicu djelovanja, u svojoj je karijeri nanizala nastupe i gostovanja, a na FDK Omiš je nastupila čak dvanaest puta. Za svoj rad je nagrađena i prepoznata priznanjima za očuvanje kulture, klapske pisme i promicanje Bibinja. 

Mještane Bibinja, koji od početak prate i podržavaju rad klape na mnogim koncertima, u srijedu očekuje veličanstveni nastup koji će za mnoge biti emotivan. 

Subota, 16.07.2022., 20:00 sati, Bibinje Family Day, 
Ove subote, 16. srpnja, u Sportskom centru Crljenica s početkom u 20 sati održat će se program za djecu i mlade pod nazivom „Bibinje Family Day“. 

Prigodan dječji program provest će se uz pratnju profesionalnih animatora za djecu, održat će se i natjecateljske dječje igre, a na prikladnom dječjem interaktivnom poligonu, djeca će moći iskušati svoje sportske vještine. 

Provedite nezaboravni dan s djecom na manifestaciji „Bibinje Family Day“!

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu