Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

ERLIĆ U PREDSJEDENIŠTVU, BRIŽIĆ I RAMIĆ U NACIONALNOM ODBORU STRANKE “Potvrđena je snaga zadarskog HDZ-a!”

Objavljeno

-

Na 19. Općem saboru HDZ-a pred 1740 delegata izabrani su novi članovi Predsjedništva i Nacionalnog odbora.

Kako smo već izvijestili, predsjednik HDZ-a Grada Zadra Šime Erlić izabran je u desetoročlano Predsjedništvo stranke.

U Nacionalni odbor koji ima 40 članova izabrani su Jure Brižić, načelnik Općine Preko i Krste Ramić, načelnik Općine Starigrad.

U proširenom Predsjedništvu bit će Božidar Kalmeta, kao predsjednik ŽO HDZ-a i Božidar Longin po funkciji župana, dok će u proširenom sastavu Nacionalnog odbora biti svi HDZ-ovi saborski zastupnici.

Čestitamo našim kandidatima koji su ušli u novo vodstvo i zahvaljujemo svim izaslanicima koji su potvrdili snagu zadarskog HDZ-a. 💙✌️“, priopćeno je iz zadarskog HDZ-a.

 

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu