Connect with us

magazin

(FOTOGALERIJA) U Falkensteiner hotel&spa Iadera okupili su se svi sudionici prvog Sunset Sports Media Festivala

Objavljeno

-

Nekoliko sati nas dijeli od početka prvog Sunset Sports Media Festivala koji je na jednom mjestu, okupio neke od najvećih svjetskih i domaćih sportskih, medijskih i marketinških profesionalaca. To mjesto je grad s najljepšim zalaskom sunca, Zadar, odnosno zadarski Arsenal, gdje nas očekuju zanimljiva predavanja koja će, između ostalih,  održati i istinske sportske legende kao Ray Lewis, Julian Edelman i Peter Schmeichel.

Tijekom Festivala očekuju nas predavanja  i paneli na kojima će se obraditi vrlo aktualne i zanimljive teme kao The game changers i The future of Serie A, na kojima će sudjelovati i talijanska sportska medijska senzacija Diletta LeottaPete Radovich, višestruki dobitnik nagrade Emmy održat će predavanje pod nazivom The power of story, a na programu će se naći još i predavanja Engage and EmpowerAthletes owning their brandsOut of the boxStarted from the bottom, now we re hereIn the ring with Steven Espinoza,  Underdogs i Footbal vs Footbal.

Organizatori su se pobrinuli da ne nedostaje dobre zabave, pa će posjetitelji prvog Sunset Sports Media Festivala imati priliku uživati i u najboljem od hrvatske glazbe, a očekuju nas i nastupi istinskih legendi  domaće glazbene scene, kantautora Petra Graše, te Nene Belana &Fiumensa.

Ulaznice za ovaj jedinstveni projekt koji spaja globalnu sportsku i medijsku industrije možete još uvijek nabaviti putem sustava EntrioProgram i sudionike Festivala možete pronaći na našoj službenoj stranici sunsetsportsmedia.com, a atmosferu s Festivala pratite i na našem službenom Instagram profilu.

Dan-Wood-Damjan-Rudez

Image 4 of 34

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

magazin

(VIDEO) “DA MI JE SAD” / Tomislav Bralić i klapa Intrade predstavljaju novi ljetni hit

Objavljeno

-

By

Fotografije: Danijela Pedišić

Tomislav Bralić i klapa Intrade danas su predstavili svoj najnoviji singl “Da mi je sad”. Pjesma, koja dolazi nakon uspjeha singla “Miruj, srce” iz veljače, donosi dašak pozitivne energije kao stvorene za vruće ljetne dane, a klapa ne sumnja da će se svidjeti njihovoj publici. “Kako znam da će se pjesma dobro pjevati? Tako je sa svim našim pismama koje je napisao Vinko Barčot”otkrio je Tomislav Bralić.

Pravi ljetni hit
Radimo dalje. Opet nam je Vinko napisao jednu krasnu pjesmu. Na aranžmanu je radio Leo Škaro, a miks i mastering Igor Ivanović. Udružili smo snage i napravili pravi ljetni hit, tako bih ga ja nazvao. Nek’ se cijelo ljeto vrti, nek’ se piva, a mi je polagano počinjemo i izvoditi na koncertima“, najavio je Bralić novu pjesmu.

“Kad mi dođeš ti”, “Samo s tobom sam upoznao ljubav”, “Zalutali pogled”, “Jubin te”, “Ne mogu te prestat jubit”, “Samo za tebe”, “Zemlja dide mog”, “Lipe oči” i još mnoge druge djelo su spomenutog velolučkog autora Vinka Barčota kojeg s Intradama veže prijateljstvo, uspješna suradnja i desetak pjesama koje su osvojile publiku. Sada će se toj niski hitova pridružiti i nova pjesma.

Ljetna turneja Intrada
Publika u novoj pjesmi može uživati putem digitalnih streaming servisa, a imat će priliku uživati u njoj i na nadolazećim koncertima diljem Hrvatske i šire. “Da mi je sad” će postati neizostavna u njihovom repertoaru, a vi je možete čuti u sljedećim gradovima: Kloštar Ivanić (22. 6.), Jajce (23. 6.), Vrsi (25. 6.), Biograd na Moru (28. 6.), Osp (29. 6.), Đakovo (4. 7.)Celje (11. 7.), Slano (13. 7.), Klenovica (17. 7.), Bilice (19. 7.), Kršan (20. 7.), Pašman (23. .), Bibinje (27. 7.), Vela Luka (29. i 30. 7.), Senj (3. 8.), Novalja (5. 8.), Veli Rat (7. 8.), Dubrovnik – Klape na Stradunu (9. 8.), Pag (15. 8.), Betina (18. 8.), Kraljevica (23. 8.), Nin (25. 8.), Rače (30. 8.), Krk – Polje (31. 8.).

 
Nastavi čitati

magazin

FOTOGALERIJA / Koncert grupe Jet Set na Muraju

Objavljeno

-

By

Donosimo fotogaleriju sa sinoćnjeg koncerta grupe Jet Set na bastionu sv. Roka na gradskim zidinama, tijekom kojeg su se ujedno prodavale i rukotvorine skupine zadarskih dizajnerica: BoVi by Božena (modni dodaci za kosu); Zaplet_twist (spoj tradicionalnog i modernog dizajna nakita); Sunflowersbyana (makrame nakit); beadway by kate (ručno rađen nakit od staklenih perlica); Željka Tomaš (fotografkinja iz Zadra koja prenosi zadarske motive na razglednice, torbe i lepeze); Dalnature iz Briševa (Lavanda, ružmarin, smilje, kadulja, lovor, neven i mirta pretočeni u eterična ulja, macerate i hirdolate); shamballaflower_art (ručno oslikane slike, podmetači i magnetići); Obrt POTONKA (heklane torbe, košarice, privjeske od konca i špage); Obrt TINKA (torbe, ruksaci, kozmetičke torbice i pernice od recikliranih materijala); Pherall butiga (dalmatinski brend inspiriran užancama i životom uz more); Ljiljana Surać (nakit od bakra); Sandra Vukman (šivani dodatci, torbe i ruksaci).

 
Nastavi čitati

magazin

19. LIPNJA: Koncert Nere Gojanović u atriju palače Cedulin 

Objavljeno

-

By

Negdje između klasične i popularne glazbe svoje mjesto našla je filmska glazba. Posebnu omiljenost među publikom ima zbog svoje melodioznosti i tematske prepoznatljivosti. Ona  je od velike važnosti jer u gledatelju izaziva emocije i pojačava njegov doživljaj filma.

Ljubitelji filmske glazbe u našem gradu doći će na svoje u 19. lipnja, jer im Turistička zajednica grada Zadra organizira sjajan koncert s hitovima iz filmova, crtića i serija koje su nekad sigurno čuli i zavoljeli.

Na programu je glazba iz filmova i mjuzikla “Ljepotica i zvijer”, zatim “La vie en rose”, legendarna skladba koju je proslavila neponovljiva Edith Piaf, “Besame mucho”, kao i ljubavne teme iz filma “Kum” autora Nine Rote, svevremenska „Beautiful Maria of my Soul” iz filma „The Mambo Kings” te brojne  druge vječne melodije.

Koncert će biti održan u srijedu, 19. lipnja s početkom u 21 sat u atriju Palače Cedulin uz slobodan ulaz!

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu