Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

(FOTO) SUPERŽENA Vanja Tokić pred Svjetsko prvenstvo u bodybuildingu: “Spremna sam i za ovaj izazov! Nadam se medalji.”

Objavljeno

-

pred našom Zadrankom Vanjom Tokić  je još jedno natjecanje. Vanja je spremna za Svjetsko prvenstvo u fitnessu i bodybuildingu koje će se održati u Sloveniji, u Kopru,  4.lipnja 2022. Naša “super žena” predstavljat će Zadar i Hrvatsku u kategoriji PRO MODELA.  Vanja je prošlogodišnja Europska PRO prvakinja te joj je ove godine cilj, želja i san svjetski plasman u istoj kategoriji. 

“Trenirala sam svakodnevno, po dva puta dnevno. Treninzi su bili planski osmišljeni popraćeni prehranom iz faze u fazu. Od prošlog natjecanja u 10. mjesecu nije bilo većeg odmora. Kontinuirano  sam bila na 90% spremnosti. Sad će biti već 4 godine da se  bavim bodybuildingom, da uz sve obveze živim ovim tempom i moram priznati da se trud, rad i disciplina vide. Spremna sam i za ovaj izazov! Naravno da se nadam medalji i to bi mi bila najveća nagrada i motivacija za dalje.”, rekla je Vanja poručujući da se sve može kad se hoće, da ništa nije neostvarivo i da nikada nije kasno.

“Početak treniranja bodybuildinga nema dobnih ograničenja i svatko tko želi može bez straha krenuti u bavljenje ovim sportom, samo je važna dobra volja, bezgranična upornost i samodisciplina. Rezultate ćete vidjeti ne samo na tijelu već i u dobrom raspoloženju, mentalnoj snazi i puno jačem imunitetu”, ističe Vanja.

Podsjetimo Vanja Tokić  je Svjetska prvakinja 2020., Europska PRO prvakinja 2021. i  3× PRO šampionka od bronce do srebra i to sve u zadnje dvije godine.

 

ZADAR / ŽUPANIJA

SVEČANO U SUBOTU City Galleria slavi rođendan!

Objavljeno

-

Posjetite ovu subotu, 08. listopada 2022. godine centar City Galleria i pridružite im se u proslavi još jednog rođendana uz veliko slavlje, brojne pogodnosti, super nagrade i odličnu zabavu za sve uzraste!

Već od jutra pridružit će nam se animatori i klaunovi kako bi vas nasmijali, podijelili balone i slikali se s vama;  u 11 sati slijedi nastup lutkarske skupine Produkcija Z s predstavom za djecu „TRI MAČKE“; a Foto Show Zadar omogućit će vam besplatnu šaljivu fotografiju za uspomenu na ovaj dan.

U popodnevnim satima cijeli vanjski trg centra prekrit će besplatni napuhanci za djecu,  dok se slavlje nastavlja u 16 sati nastupom Sportskog plesnog kluba BELLUS – znamo da sigurno ne želite propustiti podržati nastup ovih malih plesača!

Nijedna rođendanska proslava ne može proći bez odličnih popusta – trgovine centra će vam kroz cijeli dan nuditi mnoštvo odličnih popusta i promotivnih akcija za najbolji rođendanski shopping, adetaljan popis akcija i popusta potražite na http://citygalleria.hr/rodendanski-popusti/

Kao i svake godine, City Galleria vam cijeli dan omogućava besplatan parking u garaži centra, besplatnu kavu u odabranim kafićima uz kupone, a uz svaku kupnju u centru u minimalnom iznosu od 50,00 kn možete zavrtiti KOLO SREĆE sve dok se ne podijeli više od 600 nagrada!

Zato zabilježite subotu, 08.10. u vaš kalendar i ne propustite ovu super zabavu uz vrijedne nagrade u centru City Galleria!

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

“FRA BONIFACIJE PEROVIĆ” Večeras u crkvi sv. Frane predstavljanje knjige o čuvenom zadarskom franjevcu

Objavljeno

-

By

Podsjećamo na večerašnje predstavljanje knjige o čuvenom zadarskom franjevcu „Fra Bonifacije Perović“ (petak, 7.10.) u crkvi sv. Frane.

Istovremeno će biti predstavljena i knjiga „Komunizam“ (pretisak) koju je ovaj franjevac iz Arbanasa napisao još 1938. On je veiki dio života proveo u inozemstvu, jer se zbog komunističke vlasti u Jugoslaviji nije smio vratiti kući.

Taj poznati franjevac još je kao student zajedno s kolegama skinuo talijansku zastavu sa zvonika crkve sv. Frane.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

TREBATE ZUBARU? Evo tko je dežuran ove nedjelje u Zadru…

Objavljeno

-

By

Ove nedjelje, 9. listopada 2022. godine, u dentalnoj zdravstvenoj zaštiti u pripravnosti je Dijana Paleka dr. med. dent, izvijestili su iz Županije.

Zahvati će se obavljati u ordinaciji dentalne medicine na adresi I. Mažuranića 28 b, Zadar, u vremenu od 8 do 20 sati, isključivo uz prethodni dogovor na broj telefona  099 789 1071.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu