Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

PRODUŽETAK ZABAVE NA PUNTAMICI Zadar Street Food Festival i ovog vikenda!

Objavljeno

-

Zadar Street Food Festival – Spring Edition
13.05. – 15.05.2022., Puntamika, Bamboo beach bar
NASTAVLJAMO…..

Zbog lošeg vremena, zatvorenih ulica, ali najviše zbog vas i vaših poruka odlučili smo produžiti Zadar street food festival za vikend od 13. do 15.05., poruka je organizatora.

“Iako ste nas posjetili u velikom broju, atmosfera je bila odlična, nismo vam isporučili jedan dio naših obećanja… Imali smo dobru hranu, odličnu glazbu, more, ali falilo nam je sunce. Za vikend bi i taj dio trebao biti kako treba, pa da svijetu pošaljemo najljepšu razglednicu sa Puntamike.

Podsjećamo, s nama su: Hedonist Dining & Hangout, Papica, Maguro restoran & sushi bar, Picnic, Feral street food, Burgers & more, Zadar Wine House, domaćin Bamboo Beach Bar sa svojim Coctail & Gin Barom i Aperol spritz lounge bar.

Produžujemo i nagradnu igru, a očekuje vas 10 odličnih nagrada naših partnera: produženi vikend u nikad ljepšem Dubrovniku u spektakularnom Valamar Dubrovnik Lacroma Hotelu, cjelodnevni izlet sa jedrilicom u realizaciji Terra travel, večera za dvoje u svakom od vrhunskih restorana koji sudjeluju s kućicama na festivalu i paket najboljih vina zadarske regije za kućne večere i druženja. Za sudjelovanje dovoljno je ubaciti račun s bilo koje kućice u kutiju na festivalu i napisati svoje ime i broj mobitela, kako bismo vas lakše našli i razveselili. 

Dragi gurmani, veselimo se vidjeti vas ponovno, a posebno one koji će nam se pridružiti po prvi put. Ukoliko oklijevate, pogledajte na video snimkama i fotkama kako nam je bilo ovaj tjedan, a ukoliko ste nas posjetili, pronađite sebe i svoje najdraže u galerijama”, stoji u objavi organizatora ZSFF-a.

Festival će biti otvoren petak od 16 do 24, a subotu i nedjelju od 11 do 24.

Ulaz je besplatan!

 

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu