Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

OBJAVA SA SVEUČILIŠTA: Ovo su konačni rezultati Natječaja za smještaj u Studentskom domu…

Objavljeno

-

Nakon proteka roka za podnošenje prigovora na privremene rezultate  Natječaja za rapodjelu mjesta redovitim studentima za subvencionirano stanovanje u Studentskom domu Sveučilišta u Zadru, Put Stanova 1A, Zadar, utvrđuju se konačne rang liste.

Studenti useljavaju u Studentski dom, Put Stanova 1A, Zadar, radnim danom, u razdoblju od 2. svibnja 2022. do 10. svibnja 2022. 

Studenti sve informacije o useljenju mogu dobiti na brojeve telefona 023/203 005 ili 023/203 014


VAŽNO!
Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studenskom domu prema Natječaju, dužni su prilikom useljenja priložiti slijedeće:

  • LIJEČNIČKU POTVRDU (bez liječničke potvrde nije moguće ostvariti smještaj u dom)
  • DVIJE SLIKE (vel. 3×3 cm)
  • OSOBNU ISKAZNICU NA UVID

Na porti studentskog doma studenti će preuzeti, popuniti i potpisati:

  • KARTON OSOBNIH PODATAKA  (Privola za obradu osobnih podataka čini sastavni dio Kartona osobnih podataka i studenti svojim potpisom daju        dopuštenje da se njihovi podaci obrađuju u navedenu svrhu).
  • OBRAZAC ZA PRIJAVU BORAVIŠTA

Ugovore o korištenju usluga smještaja u studentskom domu studenti će potpisati prilikom useljenja u dom (zajedno sa Zapisnikom o primopredaji i ispravnosti dodjeljene opreme i sobe- Zadužnica koja čini sastavni dio Ugovora).

Studenti će prilikom useljenja preuzeti i Uplatnicu i uplatiti je (stanarina za tekući mjesec i upisnina u iznosu od 80,00 kn), te dostaviti dokaz o uplati.

Prijavu privremenog boravka za sve stanare izvršit će Sveučilište u Zadru, Centar za studentski standard.

 

ZADAR / ŽUPANIJA

ŽUPANIJSKI DANI / U petak u sv. Donatu Smotra klapa Zadarske županije

Objavljeno

-

By

U sklopu programa Županijski dani, u petak, 19.travnja 2024. s početkom u 20 sati u crkvi sv.Donata u Zadru održat će se Smotra klapa Zadarske županije na kojoj će nastupiti klape sa cijelog područja Zadarske županije–  Koporan , Galijota, Ponistra , Arija, Peružini, Preženca, Puntadura, Školji, Maraška i Lantina.

Smotra klapa Zadarske županije prvi je puta održana 2012.. godine ispred zgrade Kazališta lutaka u Zadru, 2013. u Bibinjama, i 2014. U Pagu. Od 2015. do 2019. Smotra klapa Zadarske županije održavala se u Vukovaru, kao dar Zadarske županije Gradu Vukovaru. 

 Nakon četiri godine pauze ponovno će se okupiti klape u sklopu Županijskih dana.

Ulaz je slobodan.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

7-DNEVNA PROGNOZA / I dalje nestabilno i svježe. Bura za početak i kraj vikenda

Objavljeno

-

By

foto: Saša Čuka

Danas promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Ujutro u unutrašnjosti ponegdje magla i slab mraz pri tlu. Od sredine dana mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom, u višem gorju malo snijega. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na istoku i sjeverozapadni. Na Jadranu umjerena i jaka bura, navečer podno Velebita na udare i olujna, poslijepodne na jugu jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka između 12 i 17 °C, u Gorskoj Hrvatskoj malo niža.

U petak na sjevernom i srednjem Jadranu pretežno, a drugdje djelomice sunčano, poslijepodne rijetko moguć kratkotrajni pljusak. Više oblaka u noći i tijekom jutra na jugu te navečer na sjeverozapadu zemlje. Ujutro je u Gorskoj Hrvatskoj moguć slab mraz pri tlu. Vjetar slab, ponegdje umjeren sjeveroistočni i sjeverozapadni, na sjeveru poslijepodne jugozapadni. Na Jadranu umjerena i jaka bura, osobito podno Velebita lokalno s olujnim udarima, poslijepodne u slabljenju i okretanju na sjeverozapadni, krajem dana na sjevernom dijelu i južni vjetar. Najniža temperatura zraka između 1 i 6, na Jadranu od 8 do 11 °C. Najviša dnevna većinom između 13 i 18 °C.

IZGLEDI VREMENA:

Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, mjestimice s kišom ili ponekim lokalnim većinom popodnevnim pljuskom. U petak većinom suho. Ujutro na kopnu ponegdje magla, a većinom u gorju moguć je i slab mraz. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu umjerena i jaka bura, ponajprije u petak i nedjelju s olujnim udarima. Temperatura bez znatnije promjene.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

(IZBORI 2024.) PREFERENCIJALNI GLASOVI / Donosimo top ljestvicu najpopularnijih političara u IX. izbornoj jedinici…

Objavljeno

-

By

Građani su na jučer održanim izborima za Sabor imali mogućnost i preferencijalnog glasovanja. Ovo su rezultati, odnosno top ljestvica najistaknutijih zadarskih političara prema broju glasova osvojenih u IX. izbornoj jedinici, s izuzetkom Enija Meštrovića alias Ričarda koji je bio kandidat u X. jedinici:

1. Šime Erlić, HDZ – 8.812

2. Damir Biloglav, DP – 5.644

3. Enio Meštrović, RN – 4.326

4. Josip Bilaver, HDZ – 2.854

5. Jure Brižić, HDZ – 1.024

6. Daniel Radeta, SDP – 900

7. Ante Babić, HDZ – 872

8. Nikolina Baradić, HDZ – 784

9. Danijel Kotlar, DP – 682

10. Irena Dragić, SDP – 566

11. Duško Vuković, Umirovljenici – 564

12. Mate Lukić, HSP – 342

13. Slobodan Dević, HSP AS – 180

14. Drita Dunatov, RN – 151

15. Marjana Botić, JD – 98

16. Adela Frank, RN – 77

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu