Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

ČESTITKE ZA DAN ŽENA Longin: “Ženska snaga pokreće svijet”; Dukić: “Budimo podrška ženama, nikad prepreka”

Objavljeno

-

Putem svojim Facebook stranica, Dan žena Zadrankama su čestitali danas i župan Božidar Longin, te gradonačelnik Branko Dukić.

“Ovogodišnji Međunarodni dan žena dočekujemo u izazovnom vremenu. Upravo su žene u fokusu javnosti, i to vodeći za ruku svoju djecu, prisiljene napustiti svoje domove u bijegu od ratne stihije.

Još jednom svjedoci smo ženske snage i strpljivosti, one sile koja, htjeli mi to muškarci priznati ili ne, pokreće svijet. U nadi da će ratno ludilo što prije prestati, svim ženama čestitam njihov dan 🌷, poručio je Longin.

Evo što u čestitci kaže Dukić:

“Drage Zadranke, drage suradnice i prijateljice, sretan vam Dan žena, uz posebnu posvetu i zahvalu mojoj supruzi i kćerima! Hvala vam jer ste to što jeste, jer nikad ne odustajete i jer mi iz dana u dan pokazujete da kada ste vi u pitanju, ni nebo nije granica. Nema toga što vi ne možete postići kada to odlučite, a trudim se uvijek vam na tom putu biti potpora.

Neka nam današnji dan još jednom svima bude podsjetnik da mnoge žene još uvijek nemaju jednaku priliku za uspjeh i ostvarivanje svoj potencijala kako to imaju muškarci. A žene mogu puno pa često i više. Budimo im zato podrška, nikad prepreka, i svaki dan pokušajmo napraviti makar mali korak u tom smjeru. Nemojmo dopustiti da ženama sretan dan bude samo danas.”

 

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu