Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

POZDRAV SUNCU Zadar je domaćin prvog velikog treninga jubilarne desete sezone Aktivne Hrvatske

Objavljeno

-

Grad Zadar domaćin je velikom treningu jubilarne desete sezone Aktivne Hrvatske. Tim vodećeg hrvatskog sportsko – edukativnog projekta vježbat će s građanima pored Pozdrava Suncu u subotu, 9. travnja u 17 sati. Vježbači se već sad, zbog ograničenog broja, mogu prijaviti za trening putem službene web stranice:  www.aktivnahrvatska.hr.

Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Partneri projekta u Zadru su Grad Zadar i TZ Grada Zadra. Trenerski tim predvodi kineziolog Drago Pezić. Trening je namijenjen svim generacijama, izvodi se vlastitom tjelesnom težinom uz stručno vodstvo trenera projekta.

Aktivna Hrvatska do sada je na treninzima u devet godina okupila više od 40 tisuća građana. „Broj onih koje je naša poruka potakla na vježbanje broji se u stotinama tisuća. No, nažalost potrebno je stalno poticati i afirmirati ljude jer s vremenom interes opada. U sezoni pred nama krećemo u odlučnu borbu za promjenu životnih navika Hrvatske, a posebno se veselimo treningu u Zadru!“ – izjavio je trener Drago Pezić.

Partneri projekta su Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Mentalni trening, Definicija Hrane, GRAWE osiguranje, Janaf, PIK Vrbovec, Rajska Rajčice, Jana, Mg Mivela, AllergoSan, Falkensteiner Resort Punta Skala, Valamar hoteli Dubrovnik te Plava Laguna.

 

ZADAR / ŽUPANIJA

BOŽIĆNI ZADAR OPEN Mažoretkinje i pom pon timovi danas na Višnjiku

Objavljeno

-

By

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku u subotu, 10. prosinca 2022. održat će se Božićni Zadar Open, međunarodno natjecanje u mažoret sportu. Organizatori su i provoditelji natjecanja Hrvatski savez mažoretkinja i pom pon timova i ŠC Višnjik.

U programu će sudjelovati timovi iz Mađarske, Ukrajine, Slovenije i Hrvatske u natjecateljskim kategorijama sa štapom, zastavama, pom ponima i mace-om. Dio programa je i kategorija pod nazivom Božić koje su nagrađene za kostime i koreografije na božićnu temu.

Natjecanje će se održati u dobnim kategorijama kadeta, juniora i seniora, te u kategoriji najmlađih od četiri do šest godina. Sastavni dio programa bit će i plesni dio.

Natjecanje će početi u 12 sati u Dvorani Krešimira Ćosića. Ulazak (ulaz B, neposredno uz Zimski park ’22.) za publiku je slobodan.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

ADVENT U BIBINJAMA: Zbog kiše odgođeni Fritulijada i koncert Atomskog skloništa. Ovo su novi termini…

Objavljeno

-

By

Zbog loših vremenskih prilika ovog vikenda odgađa se Fritulijada te sutrašnji nastup Atomskog skloništa, izvijestili su iz Bibinja. 

Obilna kiša koja od prošlog tjedna ne prestaje padati nažalost je, ponovno, odgodila manifestacije u sklopu ovogodišnjeg Adventa u Bibinjama, no znaju se i novi datumi održavanja:

Fritulijada će se održati u utorak, 13. prosinca 2022.,

nastup Atomskog skloništa odgođen je za 29. prosinca 2022.

Nastup klape Bibinje koji je predviđen za ovu nedjelju, 11. prosinca se, zasad, održava na rasporedu, a eventualne izmjene bit će pravovremeno objavljene.

Turistička zajednica općine Bibinje se svima unaprijed zahvaljuje na razumijevanju.

Cjelokupni ovogodišnji adventski program koji će se održati tijekom prosinca pregledajte na poveznici → Advent u Bibinjama.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

RADOVI NA BULEVARU! Od ponedjeljka nova trasa za sve gradske i prigradske linije…

Objavljeno

-

By

foto: Liburnija

Od dana 12.12.2022. (ponedjeljak) do završetka građevinskih radova na raskrižju ulica Franka Lisice i Biogradske ceste sve gradske i prigradske autobusne linije prometovati će ulicama Ante Starčevića – 4.Gardijske brigade – …

Izuzetak:

  • Gradska autobusna linija za Gaženicu prometovati će uobičajenom trasom.
  • Gradska autobusna linija za gradsko groblje prometovati će ulicama A.Starčevića – F.Lisice.
 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu