Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

HSP NEĆE SUDJELOVATI U RADNIM TIJELIMA NOVOG SAZIVA GV “Na planu je tiranska demokracija, a sa sjednica se mogu čuti samo uvrede, mržnja, sadizam i prostote. Uživa samo Marko Vučetić”

Objavljeno

-

Pod naslovom “Marko Vučetić Neron”, zadarski HSP ima novu objavu na temu (ne)funkcioniranja Gradskog vijeća Grada Zadra. Prenosimo je u cijelosti u nastavku:

“Zbog nove tiranske demokracije u kojoj pobjednici izbora s 11 mandata dobiju 4 predsjedavajuća odbora, a SDP sa samo 4 mandata 6 odbora Hrvatska stranka prava neće sudjelovati u ovim radnim tijelima!

Dok Nezavisna lista Enija Meštrovića (Ričarda) i SDP tvrde da nisu u koaliciji pobrinuli su se da u svih 18 odbora imaju uvijek natpolovičnu većinu.

Dakle, minimalno tri od pet članova.

Ako je u odboru slučajno DP onda su također njihova tri prisutna. Ništa oni ne prepuštaju slučaju.

NL Enija Meštrović AM te SDP su u čvrstoj koaliciji, zašto to ne žele reći javno to je neka druga priča.

Nadamo se da naša mladost ne gleda live prijenose. Sjednice pod palicom Marka Vučetića apsolutno treba zabraniti gledati maloljetnim osobama. Salve uvreda, mržnje, sadizma i prostota je sve što se može čuti. Dok on sa zabrinjavajućim smiješkom uživa u tome.

Marko Vučetić je može biti reinkarnacija petog rimskog cara Nerona jer dotični već mašta o paljenju knjižnica za početak.

Što nam nosi budućnost s njima ne znamo. Samo se nadamo da u budućnosti iza trasparenta sa ženskim spolnim organom na kojem piše “Dukiću izviri” kojeg drže Boško Buha i Radeta a Vučetić iza viri neće stajati nešto spaljeno s transparentom – Nerone ovako se to radi!”


 

ZADAR / ŽUPANIJA

U UTORAK SVEČANO DILJEM ZADARSKE NADBISKUPIJE Slivnica slavi blagdan sv. Kuzme i Damjana, zadarske Milosrdnice sv. Vinka Paulskog

Objavljeno

-

By

Blagdan sv. Kuzme i Damjana svečano se slavi u utorak, 27. rujna u župi sv. Kuzme i Damjana u Slivnici.

Svečano misno slavlje u župnoj crkvi sv. Kuzme i Damjana s početkom u 11,00 sati, potom i svečanu procesiju s kipovima Kuzme i Damjana kroz to mjesto u zadarskom zaleđu predvodi zadarski nadbiskup koadjutor Milan Zgrablić.

Prije mise, u župnoj crkvi u 10,20 sati započinje molitva krunice.

Proslavi župnog blagdana prethodi Trodnevnica od 24. do 26. rujna s početkom u 18,30 sati, započinjući s molitvom krunice.   

Blagdan sv. Vinka Paulskog svečano se slavi u utorak, 27. rujna u samostanu sv. Vinka u Zadru gdje djeluju Milosrdnice sv. Vinka Paulskog.

Koncelebrirano misno slavlje u kapeli zadarskog samostana u 18,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Milosrdnice su jedna od najbrojnijih ženskih redovničkih zajednica djelatna u različitim pastoralnim službama u Zadarskoj nadbiskupiji. U sklopu samostana Sv. Vinka djeluje dječji vrtić Blagovijest kojega vode milosrdnice i među najtraženijim je dječjim vrtićima u Zadru.

 
Nastavi čitati

Galerije

FOTOGALERIJA Subotnja špica

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PRVO NAZOVITE! Evo tko je dežurni stomatolog ove nedjelje…

Objavljeno

-

By

Foto: StockSnap / Pixabay

Ove nedjelje, 25. rujna 2022. godine, u dentalnoj zdravstvenoj zaštiti u pripravnosti je Iva Rakvin Krizmanić, dr.med.dent.

Zahvati će se obavljati u ordinaciji dentalne medicine na adresi Lovre Matačića 50, Zadar, u vremenu od 8 do 20 sati, isključivo uz prethodni dogovor na broj telefona 091/517-6248.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu