Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

WINGS FOR LIFE WORLD RUN Sve što trebate znati o trčanju uz aplikaciju…

Objavljeno

-

Ponovno ćemo 9. svibnja svi zajedno trčati za one koji ne mogu, uz pomoć Wings for Life World Run aplikacije koja je zabavna i nudi jedinstveno natjecateljsko iskustvo.

Po osmi put u nizu jedan od najvažnijih sportskih događaja u svibnju bit će Wings for Life World Run, utrka koja je u stanju iz godine u godinu povezivati stotine tisuća zaljubljenika u kretanje na šest različitih kontinenata, koji u isto vrijeme zajedno kreću prema boljoj budućnosti, s konačnim ciljem pronalaska lijeka za ozljede leđne moždine.

Ove godine u Hrvatskoj ćemo sudjelovati u utrci uz pomoć aplikacije, što nam daje pravo birati stazu i trkačke uvjete po svom ukusu pa će zasigurno ponovo padati osobni rekordi!

No, Wings for Life World Run aplikacija puno je više od običnog pomagala za evidenciju pretrčanih kilometara. Radi se o izuzetno zabavnoj aplikaciji koja osigurava jedinstveni trkački doživljaj, a prije nego utrka starta 9. svibnja, vrijeme je da saznaš sve ono najvažnije o utrci uz aplikaciju i iskustvu koje te čeka…

Važni prvi koraci prije korištenja aplikacije

Sve naravno kreće instalacijom aplikacije Wings for Life World Run, koju nije problem pronaći u Google Play trgovini ili App Storeu, ovisno koristiš li mobitel pogonjen Androidom ili iOS-om.

Nakon instalacije se prijavljuješ svojim korisničkim podacima, a možeš i izraditi račun ako ga još nemaš. U slučaju da se ne možeš sjetiti zaporke, nema problema, lako je možeš ponovno postaviti uz pomoć svog emaila.

Kad uđeš u svoj profil i nađeš se na naslovnici, vidjet ćeš da si možeš postaviti cilj u pretrčanim kilometrima, potražiti organiziranu utrku, priključiti se nekom od timova ili pozvati prijatelje da ti se pridruže, za što te čeka nagrada od čak 40% popusta na kolekciju Wings for Life World Run.

No, prije svega ostalog postoje još dvije stvari koje moraš napraviti da bi tvoj nastup na utrci glatko prošao:

moraš dati aplikaciji dopuštenje za korištenje GPS-a, kako bi te mogla pratiti i bilježiti tvoje pretrčane kilometre
moraš optimizirati korištenje baterije kroz Wings for Life World Run aplikaciju, kako bi mogla nesmetano raditi i kad je mobitel u stanju mirovanja.
Kad vidiš zelenu kvačicu u lijevom dijelu ekrana i poruku “Uređaj spreman”, vrijeme je za iskušati ono najvažnije, trkačko sučelje koje će biti središnje mjesto tvojeg nastupa 9. svibnja.

Motivirajuće audio iskustvo i detaljni zapis tvoj rute

Prije te svibanjske nedjelje kad će u 13 sati startati tvoja utrka, ne bi bilo loše da kroz trening simulaciju iskušaš svoju aplikaciju, a usput i precizno izmjeriš kilometražu staze na kojoj namjeravaš trčati.

Već uz trening način rada susrest ćeš se s izuzetno strastvenim audio komentarom i dobivati vrijedne informacije iz kilometra u kilometar, a još više toga te čeka kad jednom spektakl počne. Tada možeš birati između raskošnog audio komentara fokusiranog isključivo na tvoje performanse, ali i prijenosa globalne utrke koja se u isto vrijeme odvija u različitim dijelovima svijeta. Važno je napomenuti da će ove godine aplikacija imati i audio iskustvo na hrvatskom jeziku za koje su glasove posudili Boris Mirković i Mario Petreković.

Pred tobom će aplikacija u svakom trenutku pokazivati tri važna podatka:

• broj pretrčanih kilometara,

• brzinu kojom trčiš,

• za koliko minuta će presretačko vozilo izaći na stazu, odnosno kad jednom krene, koliko je udaljen od tebe.

Uz sve to, zahvaljujući GPS-u cijelo vrijeme pred tobom je karta s detaljnom rutom kretanja, kao vizualni dokaz tvoje fantastične utrke.

Osim sportskog komentara, poruke ćeš dobivati i od presretača, čim izađe na stazu. Posebno glasan bit će kad ti se približi na manje od 500 metara, nakon čega se od tebe traži sprint ako mu želiš još malo pobjeći.

No, iako će te prije ili kasnije uloviti, kad tvoj nastup završi osjećaš ćeš ogroman ponos zbog sudjelovanja u utrci čija je stopostotna vrijednost startnina namijenjena financiranju aktualnih i budućih istraživanja ozljeda leđne moždine, s ciljem pronalaska lijeka.

U svakom slučaju, Wings for Life World Run aplikacija jako dobro dočarava duh same utrke i daje ti osjećaj da će se “catcher car” zaista pojaviti iza tvojih leđa. Što je najbolje, moguće ju je personalizirati vlastitim fotkama pa podijeliti na društvenim mrežama ostvareni rezultat, u vizualu koji vjerno prikazuje kako je izgledalo tvoje nezaboravno trkačko popodne.

Nema sumnje, uz Wings for Life World Run aplikaciju užitak je 9. svibnja zajamčen, dok pokazuješ koliko je veliko tvoje srce, trčeći za one koji ne mogu!

Prijaviti se možete na www.wingsforlifeworldrun.com ili kroz mobilnu aplikaciju Wings for Life World Run.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

PRIPREMITE SE NA VRIJEME! U srijedu bez vode sedam ulica u Zadru…

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu, dana 24.07.2024. godine  (srijeda) u vremenu od 08:30 h pa do 12:30 h  biti će privremeno obustavljena opskrba vodom potrošačima u gradu Zadru u ulicama:

Ulica Petra Kasandrića,

Ulica Đure Sudete,

Ulica Vatroslava Jagića,

Ulica Denisa Špike do križanja s Ulicom Valerije De Ponte,

Ulica Ive Vojnića,

Ulica Josipa Runjanina,

te Ulica Dubravka Dujšina.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u Ulici Đure Sudete kod kućnog broja 2.  

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

INTERVJU / Ante Mikulić/Trgovačko društvo Rogovo d.o.o. Sv. Filip i Jakov

Objavljeno

-

By

Poslušajte intervju s Antom Mikulićem, direktorom trgovačkog društva Rogovo d.o.o. iz Sv. Filip i Jakova o trenutnim i budućim planovima društva:

Izvor: BnM portal

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

ANKETA TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA ZADRA / Gosti su zadovoljni ponudom u Zadru – najviše restoranima, najmanje smještajem

Objavljeno

-

By

foto: Saša Čuka


Turistička zajednica grada Zadra, u suradnji s tvrtkom Feel IQM, nastavlja s provedbom projekta integralnog upravljanja kvalitetom pod nazivom IQM Destination Zadar. Ovaj projekt temeljen je na održivom razvoju i umrežavanju lokalnih dionika, te se njime mjeri online reputacija destinacije na osnovi recenzija, ocjena i komentara gostiju tijekom boravka u Zadru.

Na osnovi analize 22.682 recenzije u tekućoj godini, ukupan stupanj zadovoljstva gostiju turizmom u Zadru iznosi visokih 89,2/100. Svjesni važnosti zadovoljstva gostiju, rezultati online reputacije važan su pokazatelj daljnjeg razvoja turizma destinacije.

Rezultati analize zadovoljstva gostiju od 1. siječnja 2024. do danas su sljedeći:

· na osnovi 22.682 recenzije, ukupno zadovoljstvo gostiju turizmom u Zadru iznosi 89,2/100
· u hotelima je zadovoljstvo gostiju bilo na nivou 85,5/100, a odnosi se na 16 zadarskih hotela
· 11 hostela u Zadru gosti su ocijenili na razini 85/100
· zadovoljstvo gostiju atrakcijama dobilo je ocjenu 94/100
· kvaliteta i usluge na plažama imaju ocjenu 87/100
· gosti su izuzetno zadovoljni hranom i uslugom u restoranima koju su ocijenili s visokih 90,5/100, temeljeno na 8542 recenzija

U sklopu projekta, Turistička zajednica grada Zadra objavila je Javni poziv u koji želi uključiti sve lokalne lokalne pružatelje usluga u Zadru (privatne iznajmljivače, ugostitelje, hotele, hostele, turističke agencije i kulturne ustanove) s ciljem razvoja destinacijskih proizvoda, mjerenja kvalitete usluge i proizvoda u destinaciji te poticanja na izvrsnost. Time će svaki dionik u svom segmentu poslovanja imati nove mogućnosti za podizanje kvalitete i privlačenje novih gostiju.

IQM Destination Zadar nudi besplatan individualni pristup i edukaciju za svakog dionika koji se želi osobno uključiti u projekt. Kroz ovu inicijativu, svi sudionici mogu vidjeti kako stoje u odnosu na tržišni prosjek na osnovu realnih parametara i relevantnih podataka, što im omogućava precizno planiranje daljnjeg razvoja i poboljšanja kvalitete svojih usluga.

Apsolutni prioritet i cilj Turističke zajednice grada Zadra je održavanje visoke kvalitete u svakom segmentu turističkog poslovanja, s namjerom postizanja najmanje destinacijske ocjene kvalitete od 89/100.

Sudjelovati u projektu možete ispunjavanjem pristupnice na poveznici: PRISTUPNICA – IQM Destination ZADAR

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu