NAZOVI ANTUNA RADI NATJEČAJA Novoselović formalno izašao iz obiteljske tvrtke, ali svime i dalje upravlja iz sjene – pogodite čiji je kontakt broj u natječajnoj dokumentaciji?

Objavljeno: 12.10.2020. u 13:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Kako smo ranije ustvrdili, bivši krim inspektor PU zadarske i šef SDP-a u Zadru Antun Novoselović jest formalno napustio rukovodeće pozicije u tvrtci Lav zaštita Zadar, no rapidnim bogaćenjem iste i dalje upravlja iz sjene. Tomu u prilog svjedoči i posljednji javni natječaj za koji je javnost uspjela doznati.

U dokumentaciji (ponudi) s kojom je Lav zaštita izašla na natječaj Državnog ureda za reviziju, na pozicijama gdje se upisuju kontakti osobe koja predstavlja/zastupa tvrtku, odnosno predaje ponudu (slika dolje) stoji ime njegovog sina Krešimira,odnosno email Lava…

… ali kontakt broj – Antuna Novoselovića:

Detalje ponude Lav zaštite na natječaju za čišćenje prostorija Državnog ureda za reviziju, dakle, komunicirao je privatni detektiv privatne tvrtke na Relji. Još jedan problem u priči oko natječaja koji je za neisplativu, prepolovljenu nabavnu cijenu povjeren upravo ovoj tvrtci.

Ako je jedina osoba ovlaštena za zastupanje tvrtke isključivo Krešimir Novoselović (slika dolje), kako je moguće i dopustivo da je detalje o natječaju komunicirao s naručiteljem – detektiv Antun Novoselović?

 

Odlukom člana društva od 25. ožujka 2020. godine, podsjetimo, Antun Novoselović opozvan je s pozicije člana Uprave Lav zaštite. Na njegovo mjesto imenovan je sin Krešimir Novoselović. Drugim riječima, Antun Novoselović u ožujku je “nestao” iz upravljačke strukture pretresima i policijskim izvidima kompromitirane “Lav zaštite”.

Takvu izmjenu na čelu Lava tada smo uvjetno nazvali “kozmetičkom”. Danas je jasno da je zapravo više – manipulantska.

Je li se Novoselović ovakvim metodama služio i za vrijeme rada u Policijskoj upravi zadarskoj?

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
NAZOVI ANTUNA RADI NATJEČAJA Novoselović formalno izašao iz obiteljske tvrtke, ali svime i dalje upravlja iz sjene - pogodite čiji je kontakt broj u natječajnoj dokumentaciji?, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

3 komentara za “NAZOVI ANTUNA RADI NATJEČAJA Novoselović formalno izašao iz obiteljske tvrtke, ali svime i dalje upravlja iz sjene – pogodite čiji je kontakt broj u natječajnoj dokumentaciji?”

 1. Da je to netko od poštenih poduzetnika, brzo bi ga posjetili i inspektori i mediji.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Zasto je toj “firmi” dao ime “LAV” ?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 3. Zato sto sve pa i rođenu ženu zove “Lave”

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program