POLUINFORMACIJE, DEZINFORMACIJE I – PANIKA? Nakon nalaza vještačenja, Novoselović “pobjegao” iz upravljačke strukture “Lav zaštite”!

Objavljeno: 09.7.2020. u 11:28
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

U svjetlu jučer objavljene informacije kako je Policijska uprava zadarska ipak – i to prije više od četiri mjeseca! – dobila rezultate vještačenja iz Centra za forenziku “Ivan Vučetić”, daleko je jasnije zbog čega je “Lav zaštita” usred najveće pandemije koronavirusa, u ožujku preslagivala Upravu Društva. Dok su Hrvati pustošili trgovačke centre i ljekarne, Hrvatska i Italija brojale preminule, a snimke užasa iz susjedstva širile paniku cijelom zemljom, famozna zadarska tvrtka “Lav zaštita” upisivala je u sudski registar promjenu člana Uprave!?

Odlukom člana društva od 25. ožujka 2020. godine, naime, opozvan je član Uprave Antun Novoselović. Na njegovo mjesto imenovan je, dotle, Krešimir Novoselović. Drugim riječima, Antun Novoselović s tim je danom “nestao” iz upravljačke strukture pretresima i policijskim izvidima kompromitirane “Lav zaštite”.

Jučerašnja informacija iz “Ivana Vučetića”, a da je PU zadarskoj ipak na vrijeme dostavljen nalaz vještačenja rukopisa za koji se sumnjalo da je krivotvoren donekle rasvjetljava takav Novoselovićev potez.

Od medija i javnosti raznoraznim su se službenim i neslužbenim informacijama i dezinformacijama skrivali detalji iz neuobičajeno dugih izvida, no čini se da je Novoselović o istima bio dobro i na vrijeme obaviješten.

Kozmetička rošada u Upravi obiteljske firme događala se, proizlazi, kakvih desetak dana nakon što je mogao doznati nalaz vještačenja iz Zagreba. Koliki može biti učinak takvog poteza, još ćemo vidjeti.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 4.9/5 (78 votes cast)
POLUINFORMACIJE, DEZINFORMACIJE I - PANIKA? Nakon nalaza vještačenja, Novoselović "pobjegao" iz upravljačke strukture "Lav zaštite"!, 4.9 out of 5 based on 78 ratings

1 komentar za “POLUINFORMACIJE, DEZINFORMACIJE I – PANIKA? Nakon nalaza vještačenja, Novoselović “pobjegao” iz upravljačke strukture “Lav zaštite”!”

  1. Lažni Branitelj

    Nakon ovakvih sramotnih radnji, od strane vodećih ljudi u PU zadarskoj, baca se ljaga na “časnu” uniformu i šačicu poštenih djelatnika PU.
    Sramota!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program