LIJEPA VIJEST IZ OPĆE BOLNICE ZADAR: Četvorica zapovjednika tunolovaca, zarobljeni na svojim brodovima, donirali 240.000 kuna za kupnju respiratora i opreme!

Objavljeno: 26.3.2020. u 12:26
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Nova, lijepa vijest iz zadarske Opće bolnice. Prenosimo je u nastavku:

“U sve težim okolnostima uzrokovanim širenjem bolesti COVID-19 javljaju se sa svih strana svijeta dobri ljudi koji svojim donacijama žele pomoći opremanje hrvatskih bolnica respiratorima i drugom potrebnom medicinskom opremom.

Među njima je i nekoliko zapovjednika velikih tunolovaca tvrtke CarolineFisheries Corporation Inc. koji su Općoj bolnici Zadar donirali 34.000,00 USD (240.000,00 HRK) što je dovoljno za nabavu jednoga respiratora.

Kapetani N. F., S. M., S. K. i D. B. (podaci poznati u OB Zadar), trenutačno zarobljeni na svojim brodovima s kojih se ne mogu iskrcati i vratiti svojim obiteljima, odlučili su odvojiti svoj teško zarađen novac kako bi pomogli oboljelim sunarodnjacima i svojoj domovini.

Njihov je plemenit čin svjedočanstvo o dobroti i solidarnosti koja u ovim teškim vremenima olakšava skrb o najranjivijima i najpotrebnijima i umnogome pomaže liječnicima i drugom medicinskom osoblju.”

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 4.9/5 (61 votes cast)
LIJEPA VIJEST IZ OPĆE BOLNICE ZADAR: Četvorica zapovjednika tunolovaca, zarobljeni na svojim brodovima, donirali 240.000 kuna za kupnju respiratora i opreme!, 4.9 out of 5 based on 61 ratings

1 komentar za “LIJEPA VIJEST IZ OPĆE BOLNICE ZADAR: Četvorica zapovjednika tunolovaca, zarobljeni na svojim brodovima, donirali 240.000 kuna za kupnju respiratora i opreme!”

  1. Žaklina Komljen

    Malo je reči da se divim ovom plemenitom gestom! Ponos ste, svoji roditelja, obitelji i svih nas!
    Veliko hvala što nas učite dobroti i nesebičnosti. Iskreno se nadam da će i mnoge od nas potaknuti na dobra djela. Sve najbolje od srca i da se što prije bratite svojim obiteljima!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program