(FOTO) SVEČANA SJEDNICA Gradska organizacija Neovisnih za Hrvatsku proslavila svoju drugu godišnjicu osnutka

Objavljeno: 24.2.2020. u 08:10
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

U prepunoj VIP dvorani na Višnjiku Gradska organizacija stranke Neovisni za Hrvatsku u subotu je svečanom sjednicom proslavila svoju drugu obljetnicu djelovanja.

Povodom druge godišnjice osnutka, predsjednik GO Mate Lukić nije krio svoje zadovoljstvo ostvarenim političkim radom u službi Zadrana, kojim se kontinuiranim i promišljenim djelovanjem unaprijedila i poboljšala kvaliteta života njegovih sugrađana koji to prepoznaju. Iako mlada, NHR je jedna od članstvom najbrojnijih i najorganiziranijih stranki u Zadru.

Lukić je predstavio veliki broj novih mladih članova istaknuvši kako je upravo mladež stranke njezin temelj, pokretač i njezina budućnost. Na svečanoj sjednici uručio je tri svečana imenovanja za tri važne koordinacije – one za mladež, za žene i za branitelje. Za koordinatoricu mladeži imenovana je Ana Ožaković, za žene Dežana Dujić i za branitelje Klaris Perić.

Predsjednik je istaknuo uspješne rezultate na zadnja dva ciklusa izbora u kojima je NHR išao samostalno na lokalnoj razini, brojne projekte i elaborate koje je napravio gradski odbor NHR-a te je pohvalio predsjednike mjesnih odbora u kojima je na vlasti NHR koji se razvijaju kao primjer je predstavio sve što je napravljeno na Novom Bokanjcu. Predstavljene su daljnje smjernice djelovanja i planovi rada organizacije za iduće lokalne izbore.

Skupu su uz brojno članstvo gradskog NHR-a prisustvovali i gosti, članovi Nacionalnog predsjedništva NHR-a, predstavnici županijskog odbora stranke, te predstavnici partnerskih lokalnih stranki Duško Vuković predsjednik GO HSU-a i Županijski tajnik HDZ-a te zamjenik gradonačelnika Ante Babić koji su istaknuli kako se ovdje osjećaju ugodno i u prijateljskoj atmosferi.

Nakon protokolarnog dijela druženje je nastavljeno u opuštenoj atmosferi.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
(FOTO) SVEČANA SJEDNICA Gradska organizacija Neovisnih za Hrvatsku proslavila svoju drugu godišnjicu osnutka, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program