Marko, prste k sebi!

Objavljeno: 10.4.2017. u 18:11
Autor: , e-mail: online@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Ne znam dokle smo stigli sa učenjem demokracije, vrlo je upitno, no u povijesti demokracije mogli bi ostati upisani velikim slovima kao suhi pečat na jednu od vizionarskih druga Tita da je “demokracija fina stvar, ali nije za svakoga”. Touche.

Americi je donijela Trumpa, Splitu Keruma, a u Zadru se prijeti Marko Pupić Bakrač. Eto di smo.

Čovjek kojeg je u politiku doveo gubitak bonusa i radnog mjesta supruge, koji za klevetu tuži svakoga onog tko napiše da je kradljivac konja, u još jednu u nizu unaprijed izgubljenih kampanja za lokalne izbore kreće sipanjem najnezamislivijih kleveta po svima i svemu oko sebe.

Razoružan od ozbiljnih projekata, suradnika, političkih i gospodarskih poznanstava i programa, sa imperativom rješavanja žene koja je na posljednjim danima stogodišnjeg porodiljnog dopusta koji dan prije djetetove punoljetnosti valjda, poražen do kosti na posljednjim izborima kao kandidat za gradonačelnika, Pupić Bakrač se 2017. kandidira – za župana. Ne jer postoji matematika ili logika ili procjena samo da bi to bilo realno već jer si ne može priuštiti da nestane s političke scene Zadra i sa grbače svih nas u konačnici.

Sa brojem glasova koje nosi u amanet iz 2013. (nešto malo manje nego ih ima predsjednik kućnog savjeta prosječnog nebodera), Pupić Bakrač procjenjuje da bi pobjedu eventualno mogao izvojevati (umjesto sa standardnim, obećanjima i rezultatima) sa šakom blata i karijolom đubriva koje će istresti po svima sa sebi „suprotne strane“, u nadi da neće biti dovoljno vremena da se meta opere do izbora, a on će se kao na svojoj fotografiji koju smo već stoput komentirali – iz mraka ukazati kao prvi do Boga.

Suludo, da. Ali, niti nije moglo biti drukčije, slijedom one iz prvog ulomka. Na pogrešnom podneblju primijenjen negdje drugdje možda efektan sustav jasno da je izrodio greške. Jedna od mnogih je i konjokradica Marko Pupić Bakrač, šire znan kao neprilagođeni zaposlenik, druker svih redom kolega, prevaren suprug i parazit na državnom aparatu koji je sve što je stekao stekao uz pomoć, točnije preko (i naokolo) bivše funkcije svoje supruge.

I otud panika. Panika da se kandidira za župana, a ni za gradonačelnika nije uspio nego ostati zadnji. Ispred njega su, podsjetimo, prošli čak i Reno Sinovičić i „konj“, Enio Meštrović. Panika da difamira svu konkurenciju jer je i njemu jasno da može pobijediti na izborima samo kao jedini kandidat. Panika da to pokuša bez i jedne riječi vizija, bez projekta, bez i jedne ponude biračima. Panika da kaznenim djelom nazove svaku investiciju u Zadar, a doživotnim zatvorom kazni svakoga tko kakvim (ne)sretnim slučajem poznaje uopće te “neprijateljske” investitore. Panika i samo panika.

Ako ne prođe za župana, kao što neće, idućih se izbora vjerojatno planira kandidirati za predsjednika države, što je logika našeg junaka. Vjerojatno opet kao kandidat Akcije mladih. Sa kakvih 60 godina?

Marku je netko lažljiv obećao bio zbrinuti suprugu i kroz SDP, točnije preko jednog od bivših MOST-ovaca za kojega se mislilo kako će postati ministar, ali nije prošlo, pa su poruke kako se povlači iz politike preko noći i bez riječi objašnjenja preformulirane u: “nisam mogao biti ni predzadnji u utrci za gradonačelnika, pa procjenjujem da ću – biti župan”!?

Ako se sve ovo sagleda na ovaj, nažalost jedini mogući način, komu onda točno može ići i ide krasna poruka koju je smislio nakon još jedne neprospavane noći:

“Prste k sebi”?

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 3.2/5 (13 votes cast)
Marko, prste k sebi!, 3.2 out of 5 based on 13 ratings

7 komentara za “Marko, prste k sebi!”

 1. The lips of the righteous, teach many
  But fools die for want to wisdom
  The rich man’s wealth is in his city
  The righteous wealth is in His Holy Place

  So take JAH Sun and JAH Moon
  And JAH Rain, and JAH Stars
  And forever, yes erase your fantasy …But I don’t wanna rule ya
  I don’t wanna fool ya
  I don’t wanna school ya
  Things you, you might never know about…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Da,samo što marko nije makao prste k sebi, već grabio i prstima i noktima i nogama i tako nagrabio vilu u diklu, vilu i to novu u dinjiški i da ne nabrajam, što krpe što konca sve zajedno oko 4,5 milijuna eura. Baš me interesira jeli za sve to zna porezna uprava.
  Veliki poštenjačina taj marko.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (4 votes cast)
 3. Vicenca Fabro

  pisalice pričalice ispraznice i ništa više, klevećete poštenoga čovjeka i nije vas sram .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 4. a sta bi ti reka o sebi osim da si pošten čovik, skeniralo te poput najbolje magnetne rezonance, to o sebi napisano na portalu možeš uokviriti ill staviti na letak pa da i oni koji neznaju tko si saznaju pravu istinu o tebi, naročito ona šaćica birača zavedenih tvojom “revolucijom”, ustvari ordinarnim bljuvotinama.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
 5. Koja si ti nepismena dosada!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 6. Vicenca Fabro

  nije ona nepismena dosada nego kradezenjarska sluškinja

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 7. Haha.
  Procitan je Marko.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program