Connect with us

Nekategorizirano

Petra Maroja: "Još uvijek čekam princa na bijelom konju"

Objavljeno

-


Ekskluzivno za Z NET poznata zadarska manekenka Petra Maroja otkriva što voli, kako provodi dane, te koji su joj planovi. Svoju manekensku karijeru započela je prije 14 godine u Zadru kada ju je otkrila modna agentica Ana Gojanović.
– Uvijek kažem, da nije bilo nje onda, ne bi mene bilo u ovoj ulozi danas. Hvala Ana!, rekla je Maroje.
Od tada, Petra je proputovala svijet, snimala reklame za poznate modne kuće, a pamtimo je najviše po ulogama u serijama te reality showu Farma. Tvrdi kako se nikad nije našla u središtu skandala i kako ne prati slijepo modne trendove.
– Moglo bi se reći da moj stil ovisi o mom raspoloženju tog dana, objasnila je Petra.
Ono što se uvijek mora naći u njezinoj torbici je naravno mobitel, iako tvrdi da je na Farmi bila zadovoljna i bez mobitela, izgleda kako Petra bez njega ipak ne može.
– U mojoj torbici se uvijek mora naći moj mobitel bez kojeg ne mogu funkcionirati, rokovnik, novčanik, parfem i kozmetička torbica.
Zadarska manekenka danas živi u Zagrebu. Zanimalo nas je ima li kakvih planova u svojoj karijeri i da li će to ovog puta biti gluma ili mankenestvo ili možda nešto novo.
– Moji planovi za budućnost su zaista ambiciozni, dala sam si visoke ciljeve i korak po korak idem prema njima. Nemam nikakve planove snimati vani, moji planovi za budućnost nemaju nikakve veze ni sa glumom ni sa manekenstvom. Imala sam ulogu u tri hrvatske serije i ove godine sam snimila film sa ponajboljim hrvatskim redateljem Daliborom Matanićem “Majka asfalta”. Manekenstvo je moja prva ljubav i uvijek će to ostati, a gluma je više izazov, objasnila nam je ova zadarska ljepotica.
Rođena u Zadru, Petra se često prisjeti svog djetinjstva te kaže kako joj ponekad fali rodni grad i obitelj. Pitali smo je što je prvo asocira na Zadar kada je u Zagrebu?
– U Zadru sam par puta godišnje, koliko god to mogu, fale mi roditelji i brat i iako sam tako blizu ponekad imam osjećaj da sam na drugom kraju svijeta. Na Zadar me asocira obitelj,mladost,sunce,more…

Kako često putuje i snima, zanimalo nas je s kim provodi dane od poznatih Hrvata u Zagrebu te što radi su svoje slobodno vrijeme.
– Družim se sa jako puno poznatih Hrvata u Zagrebu, da krenem sad nabrajati ne bi znala od kud početi. U slobodno vrijeme, kojeg u principu imam jako malo,volim čitati dobru knjigu, pospremati stan jer me to opušta, penjati se na Sljeme, otputovati negdje na par dana.
Volite li shopping i koliko trošite na modne “krpice” te koji su Vam najdraži hrvatski modni dizajneri koji su u posljednje vrijeme podigli zvjezdanu prašinu modnim revija i time postigli mnogo uspijeha na putu hrvatskog modnog osviještenja?
– Ne trošim puno novca na odjeću i obuću, vrlo sam racionalna kad je shopping u pitanju, a i dobijem jako puno poklona od dizajnera sa kojima radim tako da ne provodim baš previše vremena u shopping centrima. Ima jako puno hrvatskih dizajnera, teško mi je za izdvojiti par njih, al probat ću: Ivan Alduk, Nataša Kos, Aleksandra Dojčinović, Linea Exclusive itd.
Kako je rekla na početku da ne zna o kakvim skandalima je riječ kad je sama u pitanju, zanimalo nas je kakav je onda bio život na Farmi i da li je požalila što se prijavila te planirali li opet neki realty show.
– Život na Farmi je bio bezbrižan i za mene idiličan, pa tko ne bi uživao u prirodi i životinjama, bez mobitela, gradske gužve i stresa? Jedini problem je što ne možeš birati i ostale sudionike showa pa se tako tu nađu i konfliktne osobe koje u onom ograničenom prostoru kretanja ne možeš izbjeći. Mislim da sam na tu temu sve rekla, ne žalim za ničim i sve bih opet isto napravila. Isto tako mislim da je jedan reality show sasvim dovoljan i nemam namjeru opet sudjelovati u nečem sličnom.

Što mislite o showu Top Model i biste li se sami ikad prijavili? Što mislite o Vanji Rupeni?
– O Vanji Rupeni imam samo riječi hvale, ona je u modnom svijetu napravila jako puno i zaista je prekrasna mlada žena. O emisiji Hrvatski top model nemam nikakvo posebno mišljenje, pogledala sam samo jednu epizodu pa na temelju toga ne mogu komentirati. Ne znam da li bi se ikad prijavila u takav show, u mlađim danima možda i bih!
Ljepotica plemičkog podrijetla, kaže kako je već osam mjeseci sama i da još uvijek čeka princa na bijelom konju. Tko zna, možda ga je baš pronašla na plemičkom balu održanom u Zagrebu nedavno, kojeg je i posjetila.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

0 Comments

  1. Manjina

    2. prosinca 2010. at 16:18

    .. da, da.. čeka ona princa na bijelom, ali ne konju.. pa da podijele malo..

     
  2. roksi

    2. prosinca 2010. at 18:47

    zašto dozvoljavate gornje komentare?

     

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nekategorizirano

SA VOLONTERSKE BURZE: Briga o postavu i komunikacija s posjetiteljima u Noći muzeja u Narodnom muzeju Zadar

Objavljeno

-

By

U petak 26. siječnja se na razini Republike Hrvatske odvija XIX. Noć muzeja.

Na prošlogodišnju Noć muzeja Narodni je muzej Zadar bio po broju posjetitelja drugi u RH, odnosno prvi uzmemo li u obzir broj stanovnika odnosno “bazen” posjetitelja.

“Ove godine zbog našeg razrađenog programa ne očekujemo pad interesa, a da bi ta večer prošla u najboljem redu, potrebni su nam volonteri koji će nam pomoći u brizi o postavu (radi se o nekim od najvrednijih djela hrvatske umjetnosti i zadarske povijesti)”, stoji u objavi iz NMZ.

Za prijavu i detaljnije informacije obratite se putem maila na: muzej.nmz@gmail.com do 24. siječnja.

 
Nastavi čitati

Nekategorizirano

Ambulante pune oboljelih od korone, gripe i hripavca. Liječnici upozoravaju na lijek koji često zaboravljamo

Objavljeno

-

By

U prosjeku na tjedan u Hrvatskoj od korone oboli 4.000 ljudi. Uz to svakog dana prijavljuju se slučajevi oboljenja od gripe i hripavca što dodatno opterećuje zdravstveni sustav.

Od covida svaki tjedan oboli u prosjeku 4.000 ljudi, a 45 ih premine. Prijavljenih slučajeva gripe samo prvog tjedna ove godine bilo je više od 800 prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, piše Dnevnik.hr.

Također još ne jenjava ni epidemija hripavca koji može biti koban pogotovo za manju djecu.

Stoga su čekaonice u ambulantama i bolnicama pune pacijenata koji traže liječničku pomoć zbog infektivnih i bakterijskih bolesti dišnih puteva. Liječnicima obiteljske medicine posao se ovih dana udvostručio, a slično je i na hitnim prijemima.

“Dosad nam je obim popovećan, mogureći poduplao se u odnosu na ljeto i jesen, kao što znamo zima je i tada su najčešće bolesti respiratornog sustava”, izjavila je liječnica obiteljske medicine Vedrana Tudor Špalj.

Liječnici također upozoravaju kako ne treba zaboraviti na mogućnost cjepljenja koje može biti spasonosno.

“Cjepljenje kao mjera prevencije protiv gripe, docjeplivanje protiv covida, također trudnice, ukućani, tek rođenih beba i dojenčadi koje nisu redovno cjepljeni da se docijepe protiv hripavca”, izjavila je dr. Andrea Petaros Šuran, voditeljica Odjela za epidemiologiju NZZJZ PGŽ.

 
Nastavi čitati

Nekategorizirano

VIŠNJIK: Obavijesti za posjetitelje koncerta Tragom Olivera

Objavljeno

-

By

Organizator koncerta Tragom Olivera, koji će se održati u subotu, 2. prosinca 2023. u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, informira sve posjetitelje o sljedećem:

– Početak koncerta bit će u 20 sati.
– Ulazak publike u dvoranu bit će od 19 sati.
– Ulazak u Parter – sjeverni ulaz prizemlje lijevo i desno između ulaza A i D.
– Ulazak na Tribine, Prsten i Teleskopske tribine – ulazi B i D na katu.
– Molba svim posjetiteljima: Dođite na vrijeme da biste izbjegli možebitne gužve i zastoje na parkiralištima ili komunikacijama prema dvorani!

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu