Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

Poziv građanima iz PU zadarske: “Predložite lokacije za nadzor brzine”

Objavljeno

-

U vremenu od 01. do 10. ožujka 2022. godine građani mogu predlagati lokacije na području Policijske uprave zadarske, a za koje smatraju da je potrebno nadzirati brzinu prometa

Policijska uprava zadarska provodi akciju 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila na odabranim lokacijama u prometu. Navedeni 24-satni nadzor na području Policijske uprave zadarske provesti će se 24. ožujka 2022. godine u vremenu od 00.00 do 24.00 sati.

Za provođenje nadzora odrediti će se veći broj promjenjivih lokacija na kojima će se rasporediti policijski službenici koristeći sve raspoložive uređaje za nadzor brzine.

U odabir lokacija mogu se uključiti i sami građani sa svojim prijedlozima, koji će se uzeti u obzir imajući u vidu prije svega specifičnost i mogućnosti vršenja nadzor brzine na predloženim lokacijama.

U vremenu od 01. do 10. ožujka 2022. godine građani mogu predlagati lokacije na području Policijske uprave zadarske, a za koje smatraju da je potrebno nadzirati brzinu prometa.

Svoje prijedloge s naznakom „Prijedlog lokacije nadzora brzine“,  građani mogu dostaviti elektroničkom poštom,
– na mail adresu Policijske uprave zadarske: zadarska@policija.hr

Svi pristigli prijedlozi građana će se analizirati, nakon čega će biti izabrane lokacije pogodne 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila.

U cilju veće sigurnosti prometa, policija i dalje poziva na pojačan oprez uz dosljedno poštivanje prometnih pravila i propisa.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

DRŽAVNI PRVAK IZ ENGLESKOG JEZIKA / “Benje” ponosno dočekao Luku Krpinu

Objavljeno

-

By

Luka Krpina, učenik OŠ Šimuna Kožičića Benje, državni je prvak iz engleskog jezika.

Dolazak u školu za Luku je bio pravo iznenađenje. Ispred škole nekoliko stotina učenika formiralo je špalir kroz koji je Luka prolazio praćen pljeskom sa svih strana.

Na ulaznim vratima dočekali su ga nastavnici, ponosna mentorica Ivka Šarlija i ravnatelj Dražen Adžić koji mu je čestitao i uručio prigodni poklon.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

VIŠNJIK/ Obavijest o zatvaranju prometnice 

Objavljeno

-

By

Privremeno se zatvara Ulica Slavka Perovića dana 05. svibnja 2024. godine u vremenu od 06:00 do 22:00 sati zbog održavanja automobilističkog natjecanja „Nagrada grada Zadra” 2024., koje će se održati u tom vremenskom periodu na sjevernom parkiralištu ŠC Višnjik u organizaciji Auto karting kluba „Zadar” i  automobilističkog kluba „RTZ”.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

VIR / U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 24-godišnji vozač quada

Objavljeno

-

By

Jučer, 01. svibnja oko 18,30 sati, na Viru se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Prometna nesreća se dogodila na poljskom putu na predjelu Crvene stijene kada  je 24-godišnjak upravljajući četverociklom (quad) zagrebačkih registracijskih oznaka, iz neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad upravljačem te vozilom sletio niz liticu u more.

Na mjesto događaja su upućene sve žurne službe, nakon čega je 24-godišnjak prevezen na pružanje liječničke pomoći u OB Zadar, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

Na mjestu događaja je policija provela očevid te je o svemu upoznato nadležno državno odvjetništvu.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu