Connect with us

magazin

Blagdanski tjedni horoskop: Najsretniji znakovi će biti Jarac, Škorpion i Ribe

Objavljeno

-

OVAN

LJUBAV: Nikako da dođete na zelenu granu. Ovo je vrijeme dobro za vaša intimna preispitivanja pa se okrenite sebi. Nekima će istinski odgovarati samoća, jer će intuicijom osjetiti da vrijeme nije najpovoljnije za ljubav. Bit će u pravu.

KARIJERA: Funkcionirat ćete dobro, ali uz dosta ulaganja energije. Napori su i dalje tu. Mnogi će na svom poslu brusiti nove vještine i otkrivati detalje profesije. Bit će to još jedna faza učenja i napredovanja. Također ćete dobro surađivati s drugima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ništa ne preskačite.

BIK

LJUBAV: Nejasnoće u vašem privatnom životu vjerojatno će se nastaviti. Najbolje će se zapravo osjećati oni koji nemaju nikakvih obveze ni prema kome. Ipak, biti sam također nije lako. Mirujte, ne očekujte ništa posebno i bit će dobro.

KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim suradnicima također će biti naglašeno. Vi sami pripremat ćete i nove, bolje uvjete rada. Ojačat će i neke suradnje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bez obzira na aktivnosti, ne zaboravite i na odmor.

BLIZANCI

LJUBAV: Malo ćete olabaviti i na opušteniji način kako zavoditi, tako i uživati. Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo početi s neobaveznom kavom.

KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritišću sa svih strana, no zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došli do boljih poslovnih rezultata. Pred vama je mala borba u kojoj trebate biti borac. Druge vam nema.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pokušajte se opustiti uz umjetničke sadržaje.

RAK

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji, no vama će to biti drago. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka, pa će vas ova mirnoća zapravo osvježiti. Slično će osjećati i vaša najdraža osoba pa ni sklad neće izostati.

KARIJERA: Vaš trud bit će prepoznat, vi ćete dobiti na cijeni. Ponekad ćete imati osjećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas mnogima će biti primjer u ova krizna vremena. Radit ćete predano i bez puno pitanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na izlet s društvom.

LAV

LJUBAV: Vaši osobni odnosi od ovog tjedna razvijat će se lakše i skladnije. Bit ćete opušteniji i sretniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšat će svoj odnos.

KARIJERA: Pasivan stav da se „na kraju sve samo složi“ vrijedi samo onda kad imamo dovoljno vremena. Ovaj put trebat će djelovati nešto brže, a vi morate biti što je moguće više realni. Ne gradite kule u zraku, nego se držite činjenica.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nedostajat će vam mjere u svemu.

DJEVICA

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i tu potiho uživati udvoje. Nećete mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav. Osim ako ne izađu.

KARIJERA: Nastavit će se bogato poslovno razdoblje. Barem za vas. Također je moguće da će se pojavljivati opcije nelegalnog poslovanja. Razlučite što se smije, a što ne smije. Svaka djelatnost koja van pravila sada vam nije dobro postavljena.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte u konzumacijama.

VAGA

LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima bit će intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija s osobama suprotnog spola bit će kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama bit će otvoreni jedno prema drugome.

KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz snova, ali budite realni i oprezni. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju što žele. Ostanite profesionalac.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neujednačenost u konzumacijama.

ŠKORPION

LJUBAV: Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite. Ova običnost vama odgovara jer ste u duši mirni. Oni u vezama bit će zadovoljni i s najmanjom sitnicom koju će rado dijeliti.

KARIJERA: Možda nećete još vidjeti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osjetit ćete ih intuitivno. Baš intuicija bit će vam glavni vodič u poslu ovaj tjedan. Ako ste u dvojbi, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas.

ZDRAVLJE&SAVJET: Stabilni ste u svakom pogledu.

STRIJELAC

LJUBAV: Nekima će se činiti da su prepoznali svoj ljubavni ideal koji su tražili, ali bi se sve u trenu moglo pokazati kao puka iluzija. Zato budite više na zemlji,  a manje u oblacima. Tako ćete biti sretniji. Oni u vezama bit će previše analitični prema partneru.

KARIJERA: Bit ćete izloženi brojnim kontaktima, a vaša sposobnost komunikacije povremeno će biti zbrkana. Potrudite se sve dobro organizirati i ako treba zapisati na papir. Najviše zato da ne ispadnete smiješni ili neprofesionalni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu ili meditirajte.

JARAC

LJUBAV: Najviše će vam odgovarati mir i povlačenje. Mnogi će vrijeme provoditi u vlastitom domu, a ako je voljena osoba uz njih, tim bolje. Oni koji su još sami prepuštat će se ljubavnim snovima. Njihova mašta kao da neće imati granice.

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim djelatnostima vjerojatno će morati raditi prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju posla.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ponekad ćete se osjećati kao da imate krila.

VODENJAK

LJUBAV: Ovih dana vjerojatno će mnogi od vas početi pretjerivati u uživanjima ili obratno, u suzdržanosti. Ili ćete svaki tren željeti biti s voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Razmislite o sebi i o onom što želite, te nađite ravnotežu.

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na nova područja, uglavnom iz struke. Vjerojatno će se ostvariti i zakonski temelji da možete zavrtjeti nešto što ste dugo čekali ili planirali. No idite polako, korak po korak.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prvo sagledajte s čim raspolažete.

RIBE

LJUBAV: Brige će ipak ostajati iza vas i partnera, a usredotočit ćete se na to kako konstruktivno osnažiti svoj odnos. Bit će još uvijek malih provokacija, ali s njima ćete se nositi lakše. Tako ćete uspjeti osvježiti svoju vezu.

KARIJERA: Metoda da odjednom riješite više stvari samo će napraviti nepotrebnu zbrku. Još ćete morati rješavati posljedice toga. Zato se priberite i sagledajte što je važnije, te odrađujte zadatke po njihovoj važnosti. Rezultati tada neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne postavljajte suvišna pitanja.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

magazin

(VIDEO) Romantična Crvena jabuka ima pjesmu za “Prvi ples” 

Objavljeno

-

By

Crvena jabuka objavila je novi singl i videospot “Prvi ples” s njihovog aktualnog albuma. “Prvi ples” ujedno je i posljednji singl s albuma “Neka nova jutra” objavljenog prošle godine jer neumorni Žera s autorskom ekipom koju predvodi Mirko Šenkovski Geronimo dovršava snimanje novog studijskog albuma. 

“Prvi ples” je pjesma koju će mnogi mladenci poželjeti na svom vjenčanju jer poput prvog poljupca, prve ljubavi i prvi ples novopečenih supružnika nešto je što se nikad ne zaboravlja. Pjesmu je napisao Mirko Šenkovski Geronimo koji uz Žeru potpisuje i aranžman, a spot u režiji Dalibora Mrdića snimljen je na pravom vjenčanju.

Novi album “Mirišu jabuke” Žera najavljuje već idućeg mjeseca, a usporedno s promocijom novog albuma, Crvena jabuka nastavlja velikom turnejom diljem regije kojom obilježavaju četrdeset godina iznimne karijere

 
Nastavi čitati

magazin

Horoskop za 1. svibnja 2024.

Objavljeno

-

OVAN (21.03.-20.04.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 01.05.2024.
LJUBAV: Pred vama je vrlo obećavajući ljubavni dan kad će mnogi vaši ideali biti ostvarivi. Na vama je da djelujete.
KARIJERA: Bit ćete potpuno usredotočeni na organizaciju ekipe s kojom radite, tako da će vas drugi smatrati guruom.
ZDRAVLJE&SAVJET: Snaći ćete se u svemu.

BIK (21.04.-20.05.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 01.05.2024.
LJUBAV: Još malo uvođenja kućnog reda uzet će vam nešto vremena i energije. Ipak, popodne je rezervirano za partnera.
KARIJERA: Doći će do male inventure ili ćete imati nešto vremena i tišine da u miru sagledate kako stojite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne idite preko svojih granica.

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 01.05.2024.
LJUBAV: Bit će zaokupljeni jednim članom svoje obitelji iz koje potječete, pa će partner nakratko ostati po strani.
KARIJERA: Postajete svjesni svojih poslovnih mogućnosti. Znate da vi možete bolje i usmjeravate se u tom pravcu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Popodne se odmorite.

RAK (21.06.-20.07.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 01.05.2024.
LJUBAV: Bit ćete potpuno usredotočeni na partnera i njegove želje. Neće vam smetati što je tako jer ćete se osjećati dobro.
KARIJERA: Dobri poslovni odnosi bit će potkrijepljeni i jednom ponudom u obliku ugovora ili dogovora.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dva put daje, tko brzo daje.

LAV (21.07.-21.08.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 01.05.2024.
LJUBAV: Neki će se zateći pred iskušenjem da se jedno lijepo prijateljstvo pretvori u ljubav. Slušajte glas svog srca i nećete pogriješiti.
KARIJERA: Oni koji se bave nekom vrstom istraživanja, danas će naići na otkrića koja će biti ugodna, lijepa i obećavajuća.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dotjerajte se.

DJEVICA (22.08.-22.09.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 01.05.2024.
LJUBAV: Vaša plus ljubavna faza nastavlja se i danas. Oni koji su još sami neka izađu van bez obzira što je radni dan.
KARIJERA: Danas ćete imati sreće sa kolegama. Oni će vam biti skloni progledati kroz prste, pa ćete raditi lakše.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pametni ste.

VAGA (23.09.-22.10.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 01.05.2024.
LJUBAV: Zanemarit ćete nerealne zahtjeve druge strane i pokušati zrelijim pristupom dovesti stvari u red.
KARIJERA: Drago vam je što će danas radni tempo biti lakši, jer su vam prethodni dani bili vrlo naporni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Jedva čekate kućno opuštanje, a neki i roštilj.

ŠKORPION (23.10.-22.11.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 01.05.2024.
LJUBAV: Danas možete lako objasniti voljenoj osobi gdje škripi ili što vas muči. Tako ćete vratiti povjerenje u vezu.
KARIJERA: Proširit ćete poslovne kontakte i to će vas ohrabriti da idete dalje. Umor još uvijek neće nestati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite svoji.

STRIJELAC (23.11.-21.12.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 01.05.2024.
LJUBAV: Mnogi će obnoviti tajno poznanstvo ili će biti u iskušenju da uspostave nešto slično. Pazite dokle idete.
KARIJERA: Sretni ste zbog pohvala upućenih vama, ali danas biste se rado malo odmorili od svega. Tako će i biti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Tko može, neka putuje.

JARAC (22.12.-20.01.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 01.05.2024.
LJUBAV: Vaša najdraža osoba danas će vam biti spremna popustiti, no u isto vrijeme imat će veliku potrebu za nježnostima.
KARIJERA: Na dnevni red odlaze poslovi koji su kreativni. Vi ste zbog toga radosni i radite s više volje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte s hranom.

VODENJAK (21.01.-19.02.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 01.05.2024.
LJUBAV: Pred vama je još jedan odličan ljubavni dan. Gotovo da nema toga što ne biste mogli postići.
KARIJERA: Dobro ćete se prilagođavati kako promjenama, tako i zahtjevima. Vaša stručnost doprinosi vašem napredovanju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na ples.

RIBE (20.02.-20.03.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 01.05.2024.
LJUBAV: Vaša mašta bit će toliko jaka, da iz nje možete izvući rješenje za svaku ljubavnu situaciju.
KARIJERA: Oni koji se bave umjetnošću danas će imati vrlo bogat dan. Ostali će rado poći u neku galeriju ili na koncert.
ZDRAVLJE&SAVJET: Istražujte svoje snove.

 
Nastavi čitati

magazin

Psiholog otkriva: Što boja vašeg automobila otkriva o vama?

Objavljeno

-

By

Psihologinja je rasvijetlila intrigantnu vezu između boje automobila koji odaberete i vaše osobnosti, otkrivajući da bi vaš izbor boje mogao biti važniji i otkrivati više o vama nego što mislite.

Prilikom kupnje vozila, razmišljanja o marki, modelu i cijeni su najvažnija, kao i to je li vozilo benzinsko, dizelsko ili električno. Ali, boja je također ključna odluka koja odražava vaš osobni stav prema svijetu, piše Express.

Psihologinja Sophie Dearman, govoreći za Međunarodnu udrugu vozača, objasnila je značaj nijanse vašeg automobila, izjavivši: “Svaka boja iza sebe ima psihološku poruku. Iako ne traži svatko tko vozi crni auto moć, niti je svaki vlasnik crvenog automobila buntovnik, naše preferencije često odražavaju aspekte naše osobnosti i vrijednosti.”

Boja vašeg automobila može puno reći o vama kao osobi, ne samo o vašem ponašanju za volanom.

Crna: Elegancija i snaga

Crne automobile, koji čine oko 20 posto vozila na cestama, često biraju pojedinci koji su vole moć i kontrolu, rekla je Dearman.

Dodala je: “Također, može odražavati ukus za eleganciju, sofisticiranost i bezvremensku privlačnost.”

Bijela: Čistoća i optimizam

Bijeli automobili utjelovljuju vrijednosti kao što su čistoća, jednostavnost i optimizam.

Dearman je primijetila: “Bijela se smatra svježom i modernom, a odabir bijelog automobila može sugerirati napredan, inovativan duh.”

Siva: Praktična i odgovorna

Druga omiljena nijansa, siva, sugerira na vozača koji je praktičan i odgovoran. Nadovezujući se na ovu analizu, Dearman je rekla: “Sivi automobili dobro skrivaju prljavštinu, što je prednost za zaposlene ljude kojima je funkcija prioritet. Ova boja može otkriti nenametljivu, pouzdanu osobnost.”

Plava: Mirna i stabilna

Oni koji voze plava vozila vjerojatno su smireni i stabilni. Dearman je komentirala: “Odabir plavog automobila može ukazivati na opušten, miran temperament i sklonost dosljednosti i pouzdanosti. To je klasičan izbor koji može otkriti pojedinca koji voli tradiciju.”

Crvena: Strastvena i buntovna

Iako je manje uobičajena, hrabra nijansa crvene izaziva asocijacije na energiju, strast i “pomalo buntovnički duh”. Dearman vjeruje da se vlasnik crvenog automobila može smatrati “spremnim izdvojiti se iz gomile” i birati vlastiti put.

Zelena: Harmonija i ravnoteža

Zelena nije uobičajena boja za automobil, ali oni koji je odaberu vjerojatno su ljubitelji prirode, harmonije i ravnoteže. Dearman je dodala: “Ljubav prema vrtovima, parkovima i prirodi može se odraziti i izborom zelenog automobila.”

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu