Connect with us

Sport

Grdović: "Da sam barem preuzeo momčad mjesec dana prije"

Objavljeno

-


Poslije poraza od Partizana trener Zadrana Pino Grdović dugo se zadržao u svlačionici. Kad je napokon stao pred novinare, uslijedila je isprika zbog čekanja uz dodatak:
– Sastanak s igračima nismo završili, morat ćemo nastaviti u hotelu.
Iako je Partizan bio veliki favorit te premda se znalo da će Zadrani bodove tražiti na posljednje dvije utakmice, niti jedan trener ne može biti sretan nakon -35.
– Ekipa Partizana je pokazala i vještinu i taktiku i energiju, puno više nego Zadar.
Njegov Zadar, kojeg je preuzeo pred sedam dana.
– Malo se toga može promijeniti, ja sam samo neke stvari dodirnuo no očigledno moja ekipa nije još spremna odgovoriti ovakvoj kvalitetnoj obrani, u kontaktu 40 minuta. Držali smo do 15. minute, ako se uopće može reći da smo se držali. Nakon toga smo pukli, i mentalno glava nije izdržala pritisak, a i pod utjecajem izvanredne obrane Partizana. Na vanjskim linijama su nam izuzetno mladi igrači koji do sada nisu imali veliku odgovornost, a Car sam nije mogao.
Što Pino očekuje u posljednje dvije utakmice u kojima mora ostvariti jednu pobjedu više nego što ostvari Zvezda?
– Da nisam vjerovao da mogu spasiti klub ne bih ni preuzeo mjesto trenera. Našao sam ekipu malo rastrojenu u svim segmentima. Protiv Cibone samo je uspio podići, no Partizan je prejak i realno se nismo u tri dana mogli povratiti ni mentalno ni fizički. U zadnja dva kola ćemo ići na pobjedu, nadam se da ćemo ih ostvariti. Pokušat ću mobilizirati igrače. Idemo na obje pobjede, pa što Bog da.
Grdović ne traži alibije, ali će reći:
– Malo sam u škrpicu, da sam barem preuzeo momčad mjesec dana prije, da posložim nešto. Momci bi puno više htjeli napraviti nego što u ovom trenutku oni mogu, pokušavam ih ograničiti da igraju određene role koje bi im odgovarale.

“Vladovića sam prisilio da igra s obzirom da je Downey ostao kod kuće.” Koja je budućnost Downeyja? “Kako sad stvari stoje, on je van ekipe. Kad dođemo u Zadar vidjet ćemo što je istina što se dogodilo, ima šanse da se vrati u momčad. Ali ako je napravio što neki govore da je napravio, ne može se vratiti u momčad. Ako se vratimo u prošlost, dok sam vodio Split našao sam prvog playa Miru Jurića u diskoteci i potjerao sam ga i nije se vratio unatoč svim pritiscima. I ovdje će biti tako. Ja odgovaram za ekipu.”

(kosarka.org)

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Sport

SJAJNE VIJESTI IZ BUDIMPEŠTE: Vanja Tokić je viceprvakinja Europe! 

Objavljeno

-

By

Naša fitness kraljica u Budimpešti je osvojila još jednu medalju za naš grad, našu županiju i Hrvatsku! Vanja je viceprvakinja Europe i još jednom je dokazala da je na vrhu Europe i svijeta.

Vanja Tokić jučer je sudjelovala na Europskom natjecanju u fitnessu i bodybuildingu po IBFF federaciji. U svojoj kategoriji PRO BIKINI osvojila je srebrnu medalju zlatnoga sjaja! 

Na natjecanju su sudjelovale brojne države poput Slovenije, Mađarske, Slovačke, Izraela, Italije, Srbije, Bosne i Hercegivine, Crne Gore….

Podsjetimo, Vanja je zadnje tri godine bila zlatna, a ova sezona za nju je bila posebno izazovna s obzirom na zdravstveno stanje. Naša Vanja je bila jedina predstavnica iz Hrvatske te je ovo srebro još jače težine. 

“Jako sam zadovoljna, presretna i ponosna. Hvala Vam svima na ogromnoj podršci. Zajedno smo jači. Sada ću se najvjerojatnije malo odmoriti, a onda ćemo raditi planove za jesensku sezonu.”, rekla je presretna Vanja.

 
Nastavi čitati

Sport

SPORTSKI VIKEND / Na Višnjiku badminton, taekwondo, nogomet…

Objavljeno

-

By

PETAK, 6. lipnja 2024.
KONCERT – u 20 sati – Koncert Aleksandre Prijović – centralna dvorana
Sportski susret zaposlenika INA GRUPE: od 9 do 19 sati, vanjski tereni ŠC Višnjik.

SUBOTA, 8. lipnja 2024.
PLIVANJE – Klupsko natjecanje, Zadar 2024., organizator PK Zadar, 8 sati, Zatvoreno bazensko plivalište ,
NOGOMET – papaline, NK Zadarnova – NK Arbanasi u 9 sati, NK Zara2 – NK Nova Zora u 10 sati.
BADMINTON – u organizaciji BK Zadar održat će se drugo kolo Dalmatinske lige u badmintonu, nastupaju natjecateljice i natjecatelji u kategorijama U11, U13, U15 i U19, single i mečevi u parovima, u 10 sati, pomoćne dvorane 1 i 2.

NEDJELJA, 9. lipnja 2024.
TAEKWONDO – 5. Zadar Open, kriterijsko natjecanje za kadetsku reprezentaciju Hrvatske, organizator Taekwondo klub „Plovanija“, Zadar, u 10 sati – centralna dvorana,
VATERPOLO – pripreme hrvatske vaterpolske reprezentacije, U18, od 18:00-20:00 sati, Zatvoreno bazensko plivalište (veliki bazen neće biti dostupan na korištenje građanima).
RED BULL – HNS STREET FOOTBALL & RED BULL FOR 2 SCORE turnir, natjecanje po sustavu „4 na 4“ bez vratara, 16 sati, vanjski nogometni tereni ŠC Višnjik.

 
Nastavi čitati

Sport

EP U BODYBUILDINGU / Vanja Tokić u Mađarskoj brani titulu trostruke europske šampionke

Objavljeno

-

By

Zadarska fitness kraljica Vanja Tokić  sutra putuje na Europsko prvenstvo u bodybuildingu koje će se  održati 8. lipnja 2024. u Budimpešti u Mađarskoj. 

Vanja će nastupiti u svojoj kategoriji PRO bikini, a pokušat će obraniti titulu trostruke europske šampionke. 

Podsjetimo, Vanja je zadnje tri godine osvojila prvo mjesto na EP u svojoj kategoriji, a nedavno se vratila sa natjecanja u Italiji gdje je osvojila srebrnu medalju.

“Iskreno, dojmovi se još nisu utišali od prošlog natjecanja. Po povratku iz Italije nastavila sam s pripremama, treninzima i strogom prehranom, a posvećena sam i poslu. Ova sezona natjecanja mi je posebna iz razloga što su okolnosti bile izazovne s obzirom na moju zdravstvenu situaciju. Ove godine sam podigla ljestvicu i izazvala samu sebe. Postigla gotovo nemoguće. Iz Mađarske se nadam vratiti s medaljom , a ako obranim titulu to će biti neopisivo.”- rekla je Vanja pred odlazak u Budimpeštu.

Našoj Vanji želimo puno uspjeha! 

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu