Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

Vibrafon i bubnjevi u Kneževoj; jazz i Moog u Providurovoj palači 

Objavljeno

-

Digital Twin – Elektronička glazba za vibrafon i bubnjeve

Glazbeni dvojac Digital Twin, sastavljen od Filipa Merčepa (vibrafon) i Boya van Ooijena (bubnjevi), predstavit će svoju autorsku glazbu koja kombinira digitalne mogućnosti s klasičnim elementima. Njihova glazba obuhvaća utjecaje različitih žanrova, uključujući hip-hop, ambijentalni zvuk, techno i klasičnu glazbu. Tijekom izvedbe uživo, dvojac će procesuirati zvuk vibrafona i bubnjeva u suradnji s elektroničkom trakom, pružajući publici široku i intrigantnu zvučnu paletu.

Koncert je na rasporedu u petak, 1. 12. u 20 sati u Koncertnoj dvorani braće Bersa u Kneževoj palači, uz slobodan ulaz.

Goran Cetinić-Koća i Piero Malkoč

Svestrani glazbenici već dugo prisutni na splitskoj sceni, donose nam eklektičnu pjesmaricu u rasponu od Beatlesa, preko Milesa Davisa i Michela Petruccianija, do vlastitih skladbi, u ruhu jazz, etno i synth zvuka.

Splićanin Goran Cetinić-Koća bio je samouki glazbenik sve do 22. godine kad se počeo baviti klasičnom gitarom koju je naposljetku diplomirao na Umjetničkoj akademiji u Splitu 2018. godine. Član je Splitskoga gitarskog kvarteta ali i brojnih jazz i blues bendova.Samozatajan i nenametljiv, usmenom se predajom publike prometnuo u jednog od vodećih dalmatiskih blues i jazz ambasadora.

Piero Malkoč diplomirao je kontrabas na glazbenoj akademiji u rodnoj Ljubljani, gdje je i započeo njegov interes za suvremenu glazbu. Godine 2006. postaje članom Slovenske filharmonije, a dvije godine kasnije Orkestra mariborske opere. Bavio se glazbom i za kabaret i kazalište, a 2010. godine postaje vođa dionice kontrabasa Opere Hrvatskog naradnog kazališta u Splitu.

Koncert je na rasporedu u utorak, 5. 12. u 20 sati u Polivalentnoj dvorani Providurove palače. Ulaznice se prodaju putem interneta na adresi kuzd.mojekarte.hr te u fizičkoj prodaji u subotu 11 do 13 sati, te u ponedjeljak i utorak od 11 do 13 i od 18 do 20 sati na info pultu Providurove palače.

Sve informacije možete pronaći i na web stranici www.kuzd.hr. S nestrpljenjem vas očekujemo na svim programima!

 

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA / Đir Zadrom sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: Bibinje u četvrtak bez vode!

Objavljeno

-

By

Zbog izvanrednih radova na vodoopskrbnom sustavu u mjestu Bibinje, dana 22.02.2024. godine (četvrtak) u vremenu od 08:00h pa do 14:00h biti će privremeno obustavljena opskrba vodom potrošačima cijelom mjestu.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Taline, kod kuć.br. 4 A.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST IZ VODOVODA: Voda u potpunosti zdravstveno ispravna, prokuhavanje više nije potrebno!

Objavljeno

-

By

Obavještavaju se potrošači da je analizom uzoraka vode od strane Vodovoda d.o.o. Zadar utvrđeno da je voda u potpunosti zdravstveno ispravnate nema više znakova zamućenosti,  stoga obavijest od 13. veljače 2024. godine prestaje važiti, priopćeno je iz zadarskog Vodovoda.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu