Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST! Privremena regulacija prometa tijekom održavanja manifestacije Advent u Zadru 2023.!

Objavljeno

-

Sukladno odluci Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Grada Zadra, obavještavamo Vas kako će se za vrijeme trajanja manifestacije Advent u Zadru od 24. studenog 2023. do 6. siječnja 2024. godine privremeno regulirati promet Ulicom Narodnog lista, Ulicom obitelji Stratico i Ulicom Bartula Kašića (oko stare Tehničke škole), stoji u obavijesti iz Tržnice Zadar.

Uvodi se zabrana prometa za sav promet osim za vozila osoba s invaliditetom, stanara – vozila s povlaštenom parkirnom kartom, vozila dostave, vozila s odobrenjem Grada Zadra i električnih vozila korisnika punionice.

Prema postojećoj prometnoj regulaciji na tom prostoru odvijat će se jednosmjeran promet, a na raskrižju Ulice Narodnog lista i Ulice Šime Vitasovića postaviti će se znakovi zabrane prometa i znakovi obaveznog smjera s dopunskim pločama.

Mole građani za razumijevanje i poštivanje privremene regulacije tijekom trajanja manifestacije Advent u Zadru, dodaju iz Tržnice.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA / Đir Zadrom sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: Bibinje u četvrtak bez vode!

Objavljeno

-

By

Zbog izvanrednih radova na vodoopskrbnom sustavu u mjestu Bibinje, dana 22.02.2024. godine (četvrtak) u vremenu od 08:00h pa do 14:00h biti će privremeno obustavljena opskrba vodom potrošačima cijelom mjestu.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Taline, kod kuć.br. 4 A.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST IZ VODOVODA: Voda u potpunosti zdravstveno ispravna, prokuhavanje više nije potrebno!

Objavljeno

-

By

Obavještavaju se potrošači da je analizom uzoraka vode od strane Vodovoda d.o.o. Zadar utvrđeno da je voda u potpunosti zdravstveno ispravnate nema više znakova zamućenosti,  stoga obavijest od 13. veljače 2024. godine prestaje važiti, priopćeno je iz zadarskog Vodovoda.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu