Connect with us

Sport

SJAJNE VIJESTI SA STANOVA: Zadrani s australskom i kanadskom adresom žele investirati u HNK Zadar

Objavljeno

-

foto: Facebook, HNK Zadar

Sjajne igre i nadahnjujući ovosezonski uspjeh mlađih kategorija HNK Zadar privukli su pažnju ne samo nogometnih instruktora i stručnjaka Dalmacije i Hrvatske, nego i investitora kojima su uspješna klupska škola nogometa i programska otvorenost prema investicijama više nego privlačan sadržaj, priopćeno je sa Stanova.

Tako su na klupsku adresu stadiona na Stanovima došle dvije obvezujuće ponude od strane zainteresiranih investitora, koji su tako produbili od ranije izraženi interes. Investitori iz Australije i Kanade – oba zadarskih korijena – odlučili su dati ponudu, pa je pitanje što njihova ponuda znači za HNK Zadar?

– Imamo na stolu ponude ozbiljnih investitora, pa jednom od njih već do lipnja želimo omogućiti ulazak u HNK Zadar. Obje su ponude u financijskom i sportskom smislu kvalitetne i relevantne, što znači da predstavljaju iskorak u našem organizacijskom i nogometnom razvoju – kaže predsjednica HNK Zadar Iva Bokanović, koja objašnjava daljnji postupak.

– U utorak imamo sastanak s gradskim čelnicima gdje ćemo odrediti daljnje korake. Sada je na potezu i Grad Zadar koji bi što prije trebao obaviti posljednje razgovore sa zainteresiranim investitorima. Čekali smo jako dugo i naporno radili s ciljem da Zadar dobije kvalitetnog, odnosno najboljeg vlasnika – dodaje predsjednica Bokanović. Nakon toga slijedi sastanak s predstavnicima klubova Gradskog vijeća Grada Zadra, kojima će se također predstaviti ponude ulagača.

U konačnici ovog procesa Grad Zadar sa svojim predstavnicima i predstavnicima HNK Zadar donijet će najbolju odluku za Klub i razvoj nogometa na području koje je posljednjih desetak godina hrvatskom nogometu podarilo više osvajača srebrnih i brončanih medalja na svjetskim nogometnim prvenstvima u Rusiji 2018. i Kataru 2022.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Sport

FOTOGALERIJA / Zimske plivačke pripreme PK Jadera

Objavljeno

-

By

Od 09.02. do 14.02.2024. plivači PK Jadere su bili za zimskim pripremama u Sarajevu, BIH.

Pod vodstvom trenera Marijan Čuline, prof. i trenerice Natalije Renée Vittori na pripreme je otišlo 16 natjecatelja: Dora Babić, Matej Brkić, Luka Čulina, Antonio Dobrić, Andrija Kačanić, Stipe Kasun, Gašpar Krstić, Noa Miočić, Mate Molnar, Adrian Pavić, Leona Rakvin, Erika Sommer Bem, Jelena Šimunac, Cvita Vlatković, Jakov Vučenović, Vito Vukoša.

U jutarnjim terminima ekipa je imala treninge u 50m bazenu dok su se popodnevni održavali u 25m bazenu, a u međuvremenu suhi treninzi su odrađeni u dvorani.

Ekipa je posjetila i Sunnyland čija je glavna atrakcija Alpine Coaster koji funkcionira  na principu gravitacije i može dostići brzinu i do 40 km/h

 
Nastavi čitati

Sport

SPORTSKI VIKEND / Na Višnjiku u subotu i nedjelju košarka, plivanje, vaterpolo…

Objavljeno

-

By

Subota, 17. veljače 2024.
PLIVANJE – Državno prvenstvo za kadetkinje i za kadete, početak u 14 sati.
VATERPOLO – Hrvatsko seniorsko prvenstvo: Zadar 1952 – Primorje u 19 sati
Napomena: U subotu, 17. veljače bazen neće građanima biti dostupan od 12, 30 sati do 21 sat.
KOŠARKA U KOLICIMA – Četvrto kolo Prve lige, pomoćna dvorana 3 od 9 do 15 sati.
KOŠARKA – Prva seniorska liga: Jazine Arbanasi – Podstrana, pomoćna dvorana 3 u 16, 15 sati; Hrvatska liga U 17: Opus Puntamika – ABC, pomoćna dvorana 3 u 18 sati.
ODBOJKA – Treća liga seniorke: Zadar – Knin, pomoćna dvorana 4 u 12, 30; Međužupanijska liga ml. kadeta: Zadar – Knin, pomoćna dvorana 4 u 12, 30; Superliga seniora: Zadar – Marsonija, pomoćna dvorana 4 u 15, 30;

Nedjelja, 18. veljače 2024.
PLIVANJE – Državno prvenstvo za kadetkinje i za kadete, prvi dio u 9, 30, a drugi dio u 15, 30 sati.
Napomena: Bazen građanima neće biti dostupan od 8 do 12, 30 sati i od 14 do 19 sati.
ODBOJKA –Treća liga seniorke: Donat – Šibenik, pomoćna dvorana 4 u 10 sati.
KOŠARKA – Prva liga seniorke: Zadar – Gospić, pomoćna dvorana 3 u 15; A 2 seniorska liga: Opus Puntamika – Diadora, pomoćna dvorana 3 u 17, 30 sati.

 
Nastavi čitati

Sport

GRAĐANIMA OGRANIČENO KORIŠTENJE BAZENA! / Ovog vikenda na Višnjiku hrvatsko plivačko prvenstvo za kadetkinje i kadete

Objavljeno

-

By

Športskom centru Višnjik održat će se u subotu i u nedjelju, 17. i 18. veljače 2024., hrvatsko plivačko prvenstvo za kadetkinje i za kadete.

Hrvatski plivački savez zaprimio je prijave iz 40 klubova, a nastupit će u nizu disciplina sve najbolje kadetkinje i najbolji kadeti.

Prvoga dana, u subotu, natjecanje će početi u 14 sati. U nedjelju, pak, jutarnji će program početi u 9, 30, a poslijepodnevni u 15, 30 sati.

Popis prijava možete vidjeti ovdje.

Napomena: U subotu, 17. veljače bazen neće građanima biti dostupan od 12, 30 sati do 21 sat. U nedjelju, 18. veljače 2024. bazen građanima neće biti dostupan od 8 do 12, 30 sati i od 14 do 19 sati.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu