Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

POLICIJA: Obavljen očevid u Preku. Do eksplozije došlo zbog istjecanja plina. Oštećeno čak 11 susjednih objekata; 74-godišnjak i dalje u bolnici

Objavljeno

-

Policija nastavlja poduzimati daljnji mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i nastale materijalne štete

U odnosu na eksploziju u obiteljskoj kući koja se dogodila u petak, 11. studenog 2022. godine oko 18.30 sati u Preku na otoku Ugljanu, na mjestu događaja policijski službenici su obavili očevid kojim je utvrđeno kako je u prostoriji u prizemlju kuće zbog istjecanja plinske smjese u zatvorenom prostoru došlo do eksplozije u kojoj je ozlijeđen 74-godišnji hrvatski državljanin. Liječnička pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Zadar gdje su mu utvrđene teže tjelesne ozljede i zadržan je u bolnici na daljnjem liječenju.

Utvrđeno je kako je navedena obiteljska kuća prilikom eksplozije razrušena, dok su na tri susjedna objekta nastala veća oštećenja, a na još sedam obližnja objekata oštećenja na krovovima, zidovima i prozorima kuća.

O događaju upoznato je nadležno državno odvjetništvo, a uz policijske službenike na mjesto događaja su izašli i inspektori za protupožarnu zaštitu.

Nastavljaju se poduzimati daljnji mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovog događaja, u sklopu kojih ce se utvrditi i nastala materijalna šteta.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati

U trendu