Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

PODRŠKA ZAPOSLENICIMA Aluflexpack Grupa u Hrvatskoj u 2022. povećala plaće za minimalno 11 posto bruto

Objavljeno

-

Aluflexpack Grupa, vodeći europski proizvođač premium fleksibilne ambalaže i barijernih rješenja, nastavlja pružati podršku svojim zaposlenicima tako što je u svojim pogonima u Hrvatskoj (Aluflexpack Novi d.o.o. i Omial Novi d.o.o.) povećala plaće za minimalno 11% bruto.

Zbog ekonomske situacije uzrokovane trenutnom inflacijom, samo u 2022. godini kompanija je u dva navrata povećavala plaće zaposlenicima – prvi put u siječnju, a drugi put u rujnu 2022. godine. Ovo povećanje rezultat je iznimnog truda i rada svih zaposlenika Aluflexpacka te im se, i na ovakav način, želi pokazati kako se prepoznaje važnost njihove uloge u uspješnim rezultatima kompanije.

Ovom odlukom Aluflexpack spada u sam vrh kompanija koje su u Hrvatskoj unatrag godinu dana najviše podigle plaće svojim djelatnicima.

Aluflexpack se ponosi dugogodišnjom podrškom projektima u zajednici koja okružuje pogone u Omišu, Zadru, Umagu i Drnišu. Posebnu važnost pridaje se projektima koji doprinose razvoju te očuvanju lokalne kulture i baštine, zaštiti okoliša ili su usmjereni ka suradnji s djecom i mladima.

„Vjerujemo kako je Aluflexpack Grupa uistinu Izvrsno mjesto za rad. Pokretanjem istoimenog internog projekta kontinuirano ulažemo u poboljšanje zadovoljstva zaposlenika, njihovih radnih uvjeta te jačanje naše interne kulture“, kaže Antonio Stojanov, član Uprave Aluflexpack Novi d.o.o.

Novootvoreni pogoni, otvaranje radnih mjesta, kao i ulaganje u najmodernije strojeve olakšat će djelatnicima svakodnevni rad, a kompaniji osigurati da bude u samome vrhu industrije. Iako kompanija kontinuirano napreduje, generalnom uspjehu svjedoči 40. obljetnica postojanja koja se obilježava upravo ove godine.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu