Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

PROGNOZA Sunčano do daljnjega. Jutra sve hladnija, danju do 25°C

Objavljeno

-

Danas u Dalmaciji sunčano, a u ostalim krajevima mala do umjerena naoblaka, na istoku popodne prolazno i povećana. Ujutro na kopnu ponegdje magla. Vjetar većinom slab, u Slavoniji i Baranji povremeno i umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu slaba do umjerena bura, poslijepodne u okretanju na sjeverozapadni i jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka između 17 i 22, u Dalmaciji do 24 °C.

U srijedu pretežno sunčano. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla. Vjetar slab, poslijepodne do umjeren južni i jugoistočni. Na Jadranu ujutro uz obalu bura, danju većinom slab sjeverozapadni i jugozapadni vjetar. Najniža temperatura između 2 i 8, na Jadranu od 10 do 15 °C. Najviša dnevna uglavnom između 20 i 25 °C.

IZGLEDI VREMENA:

Pretežno sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku. Ujutro u unutrašnjosti mjestimična magla, a kratkotrajne magle moglo bi biti i na Jadranu, osobito od četvrtka. Vjetar većinom slab, na Jadranu do umjeren sjeverozapadnjak. Jutra hladnija nego proteklih dana, a dnevna temperatura u laganom porastu.

 

ZADAR / ŽUPANIJA

PRIPREMITE SE! U ponedjeljak bez vode Novi Bokanjac; u utorak Starigrad, Rovanjska i Seline!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 06.12.2022. godine (utorak), u vremenu od 08:00h do 15:00h moguća je otežana vodoopskrba, kao i povremeni prekidi vodoopskrbe na području Starigrada, Rovanjske i Selina.

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 05.12.2022. godine (ponedjeljak),  u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac.   

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PROGNOZA: I dalje nestabilno. Cijeli sljedeći tjedan oblačno, a kiša nešto slabija no tijekom vikenda.

Objavljeno

-

By

Danas promjenljivo i pretežno oblačno povremeno s kišom, na Jadranu i uz njega ponegdje i obilnom te praćenom grmljavinom. U unutrašnjosti ponegdje jutarnja magla, a kraća sunčana razdoblja izgledna su poslijepodne na Jadranu i u Slavoniji. Vjetar na kopnu većinom slab, na krajnjem istoku umjeren jugoistočni, na Jadranu jako do vrlo jako jugo, na sjevernom dijelu mjestimice bura. Krajem dana vjetar će slabjeti. Temperatura zraka uglavnom između 3 i 8, na Jadranu od 11 do 16 °C.

U ponedjeljak promjenljivo oblačno. Povremena kiša i dalje češća na Jadranu, osobito na sjevernom dijelu gdje može biti i izraženija. U sjevernim kopnenim predjelima mjestimice moguća magla, a danju još ponegdje i malo kiše, uglavnom u gorju. Vjetar slab, na Jadranu većinom umjereno jugo i jugozapadnjak. Na kopnu jutarnja temperatura od 0 do 5, dnevna od 6 do 10 °C. Na Jadranu temperatura uglavnom između 11 i 16 .

IZGLEDI VREMENA:

I dalje nestabilno. Promjenljivo i pretežno oblačno uz povremenu kišu, ali manje čestu i izraženu nego tijekom vikenda. Ujutro na kopnu moguća magla, a izgledna su i sunčana razdoblja, osobito u ponedjeljak i utorak. Vjetar slab. Jugo će na Jadranu malo oslabjeti, a u utorak na sjevernom dijelu okrenuti i na sjeverozapadnjak. Još malo toplije.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

BOLI VAS ZUB? Evo tko je dežuran ove nedjelje…

Objavljeno

-

By

Ove nedjelje, 4. prosinca 2022. godine u dentalnoj zdravstvenoj zaštiti u pripravnosti je Stomatološka ordinacija Dr. Emerika Tičić De Los Santos.

Zahvati će se obavljati u ordinaciji dentalne medicine na adresi Medulićeva 1, Zadar u vremenu od 8 do 20 sati,  uz prethodni dogovor na  broj mobitela 0996403138.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu