Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

Još mjesec dana do početka 24. nautičkog sajma Biograd Boat Show! Evo što donosi…

Objavljeno

-

Biograd na Moru – Ilirija d.d., turistička kompanija iz Biograda na Moru, ujedno domaćin i organizator vodećeg međunarodnog nautičkog sajma, najavljuje 24. Biograd Boat Show, najveći nautički sajam u Srednjoj Europi koji će se održati od 26. do 30. listopada 2022. u Marini Kornati, Biograd na Moru.

ILIRIJA d.d. je davne 1977. godine počela s izgradnjom prve nautičke luke u Hrvatskoj, današnje hotelske marine Kornati i osnovala prvu charter flotu u Hrvatskoj od 40 Elanovih plovila iz koje se tada sustavno započeo razvijati nautički turizam po cijelom Jadranu.

Daljnji iskorak u razvoju nautičkog turizma, Ilirija d.d. postiže kroz Biograd Boat Show, koji je u ovih dvadesetak godina stekao međunarodnu popularnost među izlagačima i posjetiteljima, upravo zbog važnosti i atraktivnosti Hrvatske kao nautičke destinacije, ali i snage i komplementarnosti sadržaja Ilirije d.d. kao nositelja i organizatora. Biograd Boat Show je zlatni član međunarodne udruge organizatora nautičkih sajmova, usvajajući visoke standarde organizacije aktivno sudjeluje u daljnjem razvoju udruge dijeleći svoj jedinstveni poslovni model i inovativna rješenja poput 360 ° Virtual Reality Toura i Biograd B2B-a. 

Danas je Biograd Boat Show srednjoeuropski nautički sajam koji privlači brojne posjetitelje i izlagače iz susjednih zemalja te je najveće okupljalište hrvatske nautičke industrije kojim se obilježava kraj nautičke sezone i početak nove poslovne godine. U 2021. na BBS-u je sudjelovao rekordan broj međunarodnih izlagača, a ove godine očekuje se još veći rast tog segmenta.

24. izdanje Biograd Boat Showa – očekuje se još jedan rekordni sajam

Ove godine srednjoeuropski nautički sajam slavi svoju 24. godinu, nakon 21 uzastopne godine obaranja rekorda i dva vrlo uspješna sajma za vrijeme pandemije. Još jedan rekordni sajam očekuje se ove godine u Marini Kornati, u Biogradu na Moru, od 26.-30. 10.2022., s više od 300 izlagača i 300 izloženih plovila. Potražnja izlagača premašuje postojeći izložbeni prostor, a trudimo se udovoljiti i izlagačima na listi čekanja.

Ovogodišnji sajam javnosti će predstaviti rekordan broj novih plovila i novih brendova. U kategoriji plovila zabilježit će se porast, a najveći će biti u segmentu luksuznih motornih jahti.

Biograd Boat Show – i ove godine nastavlja s organizacijom „četiri sajma u jednom“

Biograd Boat Show nastavlja s daljnjim jačanjem svog izlagačkog, kongresnog, čarter i poslovnog karaktera kroz organizaciju:
I.) Biograd Boat Show – izlagački sajam
Ovogodišnje izdanje nautičkog sajma zadržava kontinuitet najvećeg nautičkog sajma na vodi u Srednjoj Europi, mjesto centralnog okupljanja domaćih i međunarodnih nautičara, nautičke industrije i turizma.
II.) 6. Dani hrvatske nautike – kongresni sajam
U sklopu sajma, Hrvatska gospodarska komora održat će svoje 6. Dane hrvatske nautike, od 26.-28.10.2022., koji uključuju kongresni program, brojne sastanke, umrežavanje i poslovne prezentacije svih segmenata nautičke industrije i turizma, stoga je Biograd Boat Show kroz Dane hrvatske nautike postao i središnji kongres hrvatske nautičke industrije i turizma.
III.) Croatia Charter Expo – charter sajam
Četvrti po redu Croatia Charter Expo, održat će se od 26. – 27. 10. 2022., ovaj dvodnevni poslovni događaj ekskluzivan za jaht-charter industriju omogućava pružateljima usluga charter flote susrete s agentima, brokerima i dobavljačima te je podržan aktivnim kongresnim programom. Svi sudionici registrirani su na Biograd B2B platformi te su u mogućnosti sudjelovati na sajmu nautike tijekom cijelog njegovog trajanja. Ove godine Croatia Charter Expo će dobiti novu i proširenu lokaciju u dvorani D u Marini Kornati – sjever, u blizini charter jahti, restorana „Marina Kornati“ i Kapetanskog kluba.
IV.) Biograd B2B – poslovni sajam
Kao najveće okupljalište za hrvatsku nautičku industriju, Ilirija je razvila Biograd B2B, business to business platformu za nautičko-poslovno umrežavanje tijekom sajma, koji poslovnim posjetiteljima omogućuje registraciju, sudjelovanje i zakazivanje sastanaka s izlagačima i drugim B2B sudionicima te participiranje u opsežnom nautičkom kongresnom programu.

Noviteti – Promjene u izgledu sajma

Croatia Charter Expo preselio se u novu, veću halu D u Marini Kornati – sjever, bliže izložbenim čarter plovilima i sastancima u Kapetanskom klubu. Na prethodnoj lokaciji, u Marini Kornati – zapad, Marina Stores predstavit će se novi “Pop Up Megastore”, površine 600 m 2 , s ponudom cjelokupnog nautičkog asortimana za izravnu prodaju posjetiteljima. Također, u Marini Kornati – sjever bit će dodan drugi pontonski most koji će povezivati ​​glavni gat s gatom 6 na kojem će biti izloženo mnogo više plovila.

Biograd Boat Show doživljaj – povratak zabavnog programa

Ove godine legendarni zabavni program Biograd Boat Showa vraća stari sjaj uz bogat zabavni program na licu mjesta svake večeri, a u subotu 29. listopada nastupa miljenik biogradskog sajma Neno Belan uz tradicionalni vatromet.

Biograd Boat Show je stekao međunarodnu popularnost među izlagačima i među posjetiteljima zbog važnosti Hrvatske kao nautičke destinacije i objekata kojima upravlja Ilirija d.d., a koji uključuju Marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i mnoge druge objekte koji nude bogati zabavni sadržaj uz legendarni zabavni program i društvena događanja…, to je Biograd Boat Show doživljaj!

Svjetlija nautička budućnost

Biograd Boat Show ostvario je najveći rast nakon globalne financijske krize, prerastajući iz manjeg regionalnog u međunarodni sajam koji je pozicioniramo hrvatsku nautičku industriju i turizam doveo u vrijeme kada su se svi ostali nautički sajmovi suočavali s ozbiljnim izazovima. To postignuće je rezultat snage i komplementarnosti sadržaja Ilirije d.d., kao nositelja i organizatora sajma, objedinjujući nautiku, hotelijerstvo, kamping, ugostiteljske i zabavne kapacitete te komplementarne sadržaje i ponudu, Ilirija d.d. dokazala se kao profesionalan i siguran organizator kako ovog događanja tako i cjelokupnog svog poslovanja u cjelini što je rezultira dugoročnim uspjehom sajma i njegovim kontinuitetom u posebno izazovnim vremenima.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

OVE SUBOTE U NINU: Nadbiskupija poziva na Susret o rastavljenim i ponovno civilno vjenčanim osobama

Objavljeno

-

By

Susret o temi rastavljenih i ponovno civilno vjenčanih osoba održava se u subotu, 20. travnja s početkom u 11 sati u župnoj dvorani župe sv. Anselma u Ninu (dvorana se nalazi u župnoj kući u središtu Nina, nasuprot župne crkve sv. Anselma).

Pastoralni aspekt te teme na susretu će predstaviti don Žarko Relota, u kontekstu smjernica apostolskih pobudnica Familiaris Consortio (1981.) pape Ivana Pavla II. i Amoris Laetitia (2016.) pape Franje. Relota je predstojnik Povjerenstva za obitelj Zadarske nadbiskupije koje organizira taj susret. O pravnom aspektu te teme će govoriti mr. don Marin Batur, crkveni pravnik, sudac na Nadbiskupijskom crkvenom sudu u Zadru.

Na susret su pozvani doći svi koje zanima ta tema, a osobito osobe koje se nalaze u težim i problematičnim životnim situacijama s obzirom na navedenu temu, stoji u pozivu iz Nadbiskupije.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PRIPREMITE SE NA VRIJEME / U četvrtak bez vode Poljica, te Gaženička i još četiri ulice u Zadru. U problemu s vodoopskrbom cijele Ričine!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru, dana 18.04.2024. godine (četvrtak) u vremenu od 08:00h pa do 15:00h bez vode biti će potrošači u Gaženičkoj ulici.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u Gaženičkoj ulici, kod kuć.br. 6.

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru, dana 18.04.2024. godine (četvrtak) u vremenu od 08:00h pa do 14:00h bez vode biti će potrošači u ul.:

Ulica Franka Lisice od kuć.br. 60 do kuć.br. 75

Drniška ulica

Ulica 22. lipnja 1941.

Ulica Lepantske bitke

Zbog izvođenja radova moguća je otežana vodoopskrba na predjelu Ričine. Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u Ulici Franka Lisice, kod kuć.br. 71.

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 18.04.2024. godine (četvrtak) u vremenu od 08:00h pa do 12:00h bez vode biti će potrošači u mjestu Poljica.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Poljica, kod kuć.br. 55.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

IZBORI ZA SABOR 2024. / Do 11.30 najmanja izlaznost u Dalmaciji

Objavljeno

-

By

foto: Saša Čuka

Hrvatska danas bira zastupnike 11. saziva Hrvatskog sabora. U 7 sati otvoreno je se više od 6.500 biračkih mjesta na kojima se može glasovati do 19 sati do kada je na snazi i dvodnevna izborna šutnja.

DIP je u podne izvijestio javnost o odazivu birača do 11.30 sati:

U 21 sat DIP će objaviti prve izborne rezultate, koje će osvježavati svakih 15 minuta, tako da bi između 23 i 24 sata trebalo biti obrađeno tri četvrtine biračkih mjesta.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu