Connect with us

magazin

(HOROSKOP) NAJSRETNIJI ZNAKOVI OVAJ TJEDAN: Bik, Jarac i Djevica

Objavljeno

-

OVAN – TJEDNI HOROSKOP
LJUBAV: Vaš privatni život ovih će se dana vrtjeti oko kretanja ili posjetitelja koji vam dolaze u goste. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje. Potpuno ćete se predavati svojim gostima ili svojim prometalima. Vaša najdraža osoba mogla bi vam to zamjeriti.
KARIJERA: Kako tjedan bude prolazio, sve ćete više željeti poći na godišnji odmor. Oni koji to još ne mogu, vjerojatno će se morati angažirati oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavna mislili da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati. Neka izdrže.
ZDRAVLJE&SAVJET: Strpljen, spašen. U svakom slučaju.

BIK – TJEDNI HOROSKOP
LJUBAV: Postajat će vam sve jasnije da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete živjeti. O vama ovisi da li ćete se okrenuti prema svijetlu ili tami.
KARIJERA: Na radnom mjestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobivaju na težini. To je nešto što bi naprosto obožavate, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit će nemirnih snova.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP
LJUBAV: Neki će poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi im mogao ostati u nezaboravnom sjećanju po lijepom. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresirati. Svi će biti među ljudima.
KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, postajat će sve jasnije da vi imate znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažirati. Ali taj angažman neće doći glatko jer će trebati proći još neke testove.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite strpljivi.

RAK – TJEDNI HOROSKOP
LJUBAV: Vi se nalazite u fazi vrlo bogatog društvenog života, ali će vaši novonastali privatni odnosi biti uglavnom površnog karaktera. Ipak, to ne znači da se kasnije neće razviti nešto dublje. Zato budite otvoreni. Vezani će pojačati distancu.
KARIJERA: Rado biste pokazali što znate, ali osjećate da nije još vrijeme za to. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim, pa makar otrpili i poneku frustraciju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dolaze još bolja vremena.

LAV – TJEDNI HOROSKOP
LJUBAV: U prvoj polovini tjedna još ćete trebati izdržati poneku frustraciju, a onda, od sredine tjedna počinje povoljnije razdoblje kad ćete sa svim izazovima lakše izlaziti na kraj. Zato se suzdržite i koji put partneru progledajte kroz prste.
KARIJERA: Na poslu će vam uglavnom ići dobro. Štoviše, pojačat ćete kontakte i više se angažirati oko suradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekamo da rade. Izazovi će biti ugodni i društveni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite samo ono što jeste.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP
LJUBAV: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prešutite kritiku partnera. Drugi dio tjedna donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da bi se mogli razmahati. Idite korak po korak i budite strpljivi.
KARIJERA: Učinkovitost kojom ćete djelovati na radnom mjestu bit će fascinantna. To je posljedica toga što vi točno znate što hoćete, pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad proradite ponešto i s drugima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dva para očiju vide više nego jedan.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP
LJUBAV: Bit ćete sretni što vas drugi razumiju. Otuda će porasti i povjerenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti kroz svoju svakodnevnicu na sasvim uobičajem mjestima. Susreti su tu.
KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osjećate potaknut će vas i na nova poslovna poduzimanja. Bit ćete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati s drugima, a posebno s onima kojine rade u istom mjestu gdje i vi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Razmislite o svojim željama.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP
LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svoje radne sredine. Netko vam je vjerojatno vrlo sklon i jedva čeka da to primijetite. Ako ste u vezi, vaš odnos bit će stabilan, a obje strane zadovoljne i mirne.
KARIJERA: Neki će se okrenuti borbenom stilu. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negdje sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu. Bit će i onih koji će istraživati duhovno.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste i slijedite svoj put.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP
LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete imati dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi. Otvarat će vam se mnoga vrata lkaše nego inače, bit ćete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mjesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude.
KARIJERA: Neki će započeti male kućne radove i uzeti nešto slobodnih dana da ih obave. Pokazat će se to kao pun pogodak. Oni koji ostaju na radnom jestu morat će obaviti neke zaostatke ili male inventure koje su čekale. Ništa posebno.
ZDRAVLJE&SAVJET: Organizirajte boravak u prirodi.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP
LJUBAV: Uživat ćete udvoje u miru i tišini poznatih mjesta. Nećete se dati vidjeti na društvenim okupljalištima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu također neće mnogo izlaziti, pa će najvjerojatnije ostati sami.
KARIJERA: Činit će vam se da ne možete mnogo utjecati na stvari. Uglavnom ćete biti u pravu. U ovom trenutku morat ćete se prilagođavati, ali to ne znači da kasnije nećete moći svjesno mijenjati stvari. Da bi to dočekali spremni, nemojte se živcirati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte u ljepše sutra.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP
LJUBAV: Oni koji ne očekuju ništa spektakularno bit će zadovoljni. Oni koji maštaju o ljubanim atrakcijama osjećat ćete se pomalo frustrirano. Moguća su povlačenja od društvenog života. Vezani će najradije boraviti kod kuće gdje će potiho uživati.
KARIJERA: Vaš poslovni interes ve se više usmjerava na skrivene teme ili područja gdje niste izloženi. Možda je ovo malo čudno, ali baš u spomenutom biste sada mogli imati uspjeha. Zato odbacite predrasude, a ako treba i publiku.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte s konzumacijama.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP
LJUBAV: Većina idućih dana donijet će mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Nećete se mnogo isticati, ali to ne znači da ne žudite za ljubavlju. Dapače, povremeno će vas mučiti snažne čežnje. Izdržite.
KARIJERA: Možda će vam dosaditi djelovati iz sjene i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi zablistali u punom sjaju, još ćete malo pričekati. Zato ne žurite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Kad se ide postepeno, rezultati su čvršći.

NAJSRETNIJI ZNAKOVI OVAJ TJEDAN: Bik, Jarac, Djevica

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

magazin

Pila je samo sok od naranče 40 dana: Evo kako je to utjecalo na njeno tijelo

Objavljeno

-

By

Pexels

Jedna je žena objavila da je 40 dana pila samo sok od naranče, a zatim otkrila kako je to djelovalo na njezino tijelo.

Anne Osborne iz Queenslanda u Australiji podijelila je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama da je 40 dana bez prekida pila samo sok od naranče i da se nikada nije osjećala zdravije.

I dok liječnici upozoravaju da takvo što nije pametno, Anne i njoj slični ne obaziru se previše na takve preporuke.

“Bilo je to prekrasno iskustvo. Osjetila sam emocionalne, fizičke i duhovne dobrobiti”, rekla je Osbourne svojim pratiteljima na Instagramu o svojoj 40-dnevnoj detoksikaciji sokom od naranče.

Rekla je da je tijekom ovog posta uspjela zagledati se u sebe, te da je bila izvrsnog fizičkog zdravlja i da je imala puno energije.

Stručnjaci se slažu da je sok od naranče blagotvoran za zdravlje te da je bogat vitaminom C koji je dobar za imunološki sustav, srce i potiče proizvodnju kolagena. Također je antioksidans koji štiti vaše stanice od slobodnih radikala. Budući da tijelo ne proizvodi vitamin C prirodnim putem, moramo ga unositi hranom, ali treba biti oprezan.

Preko 2000 miligrama vitamina C dnevno može uzrokovati zdravstvene probleme poput bubrežnih kamenaca ili probavnih problema. Anne Osborne kaže da ponekad popije pet litara soka od naranče dnevno.

Vrlo je važno znati da cijeđeni sok nema toliko dobrobiti koliko jesti cijeli plod.

Svi sokovi obično ne sadrže korisna vlakna koja usporavaju apsorpciju šećera i snižavaju glikemijski indeks. Dakle, sok od naranče, čak i kada nije zaslađen, može uzrokovati skok šećera u krvi.

Još jedna potencijalna opasnost od konzumacije previše soka od naranče je to što su naranče agrumi, koji imaju visoku kiselost, što može oštetiti zubnu caklinu i izazvati refluks kiseline.

Međutim, dijeta s voćnim sokovima bez kalorija iz čvrste hrane također može dovesti do potpunog mršavljenja i smrti, prenosi zadovoljna.rs.

 
Nastavi čitati

magazin

Žrtva prevare: Zaljubio se i izgubio gotovo 400 tisuća eura

Objavljeno

-

By

Pexels

Na Okružnom sudu u Augsburgu završeno je suđenje mladiću i djevojki koji su prijevarom od 50-godišnjeg muškaraca uzeli gotovo 400 tisuća eura.

Muškarac je “studentici arhitekture” u koju se zaljubio plaćao tri godine, ukupno je dao 392.469,85 eura, odnosno sve što posjeduje, i slučajno doznao kako studentica zapravo ne postoji. Iza svega je bio Tolga C. koji je imao novčanih problema pa se upustio u “avanturu” koja mu se vrlo brzo pokazala uspješnom, prenosi Fenix magazin.

Tolga C. (22) je osuđen na tri i pol godine zatvora zbog prijevare u 306 slučajeva. Osim toga, 22-godišnjak bi trebao oštećenom vratiti ukradeni novac. Tolgina pomagačica, njegova bivša djevojka Dilara P., mora odraditi 50 sati društveno korisnog rada i žrtvi platiti tisuću eura jer je svom bivšem dečku pomagala u 21 slučaju prijevare.

“Stvarno ste napravili mnogo štete. Glumiti studenticu oboljelu od raka je na najnižoj moralnoj razini”, rekao je sudac Fabian Espensched nakon presude.

Ali kako se dogodilo da student izmisli da je teško bolestan i glumi ženu, a odrastao, oženjen muškarac godinama u to vjeruje?

Oštećeni muškarac se na sudu pojavio u svojstvu svjedoka. Rekao je kako je na internetskoj platformi upoznao studenticu arhitekture, zaljubio se iako se nisu vidjeli, samo su se dopisivali. Rekla mu je kako je bolesna i da ima rak.

“Želio sam da ozdravi”, rekao je 50-godišnjak.

Svoju priču 50-godišnjak je ispričao za njemački RTL. Sve je počelo na online platformi za upoznavanje “SugarDaddy” na koju se prijavio. Na sudu je rekao da voli naklonost mladih žena. S druge strane Tolga C. je kazao kako su njega na tu platformu dovele novčane brige.

“Pandemija koronavirusa me je pogodila”, rekao je. Osim toga, prijatelj s ugovorom o mobitelu ga je “otkačio”. Imao je dugove od osam tisuća eura.

Glumeći studenticu arhitekture koja se zove “Tolgayana”, nadao se da će stupiti u kontakt s ljudima koji bi mu dobrovoljno poslali novac. I to je odmah upalilo. Mladić je 50-godišnjaku poslao fotografije i videosnimke, naravno, ne sebe, već druge osobe, a u koju se 50-godišnjak odmah zaljubio, objasnio je sucu. Klasična ljubavna prijevara koja je godinama funkcionirala samo zato što je “Tolgayana” iznenada “oboljela od raka pluća”. Trebalo joj je sve više novca za navodna liječenja i boravak u bolnici.

U to su vrijeme oba roditelja 50-godišnjaka bolovala od raka. Otac mu je ubrzo nakon toga umro.

“Bio sam pogođen i emotivan”, rekao je sucu.

Zato jedva da je išta posumnjao. Osim toga, Tolga C. je dao svoj doprinos priči. Poslao je svoju tadašnju djevojku da se nađe s internetskim poznanikom. Dilara P. pojavila se nasuprot 50-godišnjaka u jogging odjeći kao teško bolesna “Tolgayana” u predvorju Središnje bolnice Augsburg.

Djevojka (21) je rekla da joj je sastanak bio “neugodan” jer ju je 50-godišnjak pokušao poljubiti. Ali nije znala točnu pozadinu. Njezin joj je dečko rekao “u relativno kratkom roku” što treba učiniti.

Sljedećih mjeseci navodna bolest i obiteljske priče sve su više uzimale maha. Mladić je napisao 50-godišnjaku da je neko vrijeme bio u komi pa su se muškarcu javili “članovi obitelji” koji su od njega tražili sve više novca, a on je plaćao.

Višegodišnja ljubavna prevara: Ovako je sve otkriveno

Policija je doznala za studenta iz Augsburga zbog još jednog zločina. Istražitelji su otkrili veliki broj depozita na njegovom računu za koje nije imao vjerodostojno objašnjenje. Tako je 50-godišnjak konačno saznao da “Tolgayana” nikada nije postojala.

“To je zapravo bila moja mirovina”, rekao je o gotovo 400.000 eura koje je dao.

Novac kojeg je dao svojoj internetskoj ljubavi je bila njegova ušteđevina, nasljedstvo, a uzimao je i sa zajedničkog računa kojeg ima sa suprugom.

Na sudu nije prihvatio isprike dvoje optuženih. Istaknuo je kako se uopće ne radi o kazni. Razočaran je što su iskoristili ovakvu bolest.

“Sram me je što mi se ovo dogodilo”, zaključio je oštećeni muškarac.

 
Nastavi čitati

magazin

Horoskop za 19. travnja 2024.

Objavljeno

-

OVAN (21.03.-20.04.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.04.2024.
LJUBAV: Spremni ste na kompromise i suradnju. To je mudro, a donijet će vam poboljšanje osobnih odnosa.
KARIJERA: Izgledan je sukob ili neslaganje s nadređenima. Kako će ovo brzo proći, savjetujemo vam da s njima ne raspravljate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nastavite u miru dalje.

BIK (21.04.-20.05.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.04.2024.
LJUBAV: Oni koji su u vezama danas bimogli doživjeti vrlo lijepo i nezaboravno erotsko iskustvo. Samci će biti vrlo zavodljivi.
KARIJERA: Niste svjesni svojih grešaka. Potrebno je provjeriti ono što ste radili, kako ste postavili stvari i gdje je zapelo.
ZDRAVLJE&SAVJET: Danas imate utjecaja na druge.

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.04.2024.
LJUBAV: Osim što ćete i dalje nalaziti niz razloga za gunđanje, ništa što kažete neće dati rezultate. Zaustavite se.
KARIJERA: Danas nećete znati procjeniti svoja financijska sredstva. Stoga ne ulazite ni u kakve trensakcije. Pričekajte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Povedite se za svojim znanjem.

RAK (21.06.-20.07.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.04.2024.
LJUBAV: Na lijep način idealizirat ćete voljenu osobu. Njoj (njemu) će to imponirati, premda neće biti sasvim realno.
KARIJERA: Odlučivat ćete o tome kako ostvariti konačan kraj jednog posla ili projekta. Bit ćete spremni presjeći i ići u novo.
ZDRAVLJE&SAVJET: Imate snage za dvoje.

LAV (21.07.-21.08.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.04.2024.
LJUBAV: Neki će se pitati da li se radi o prijateljstvu ili o nečem višem. Još neće znati na čemu su, pa neka se strpe.
KARIJERA: Izražavanje kreativnosti danas će vam biti prioritet. U sve što radite unosit ćete dašak umjetnosti i estetike.
ZDRAVLJE&SAVJET: Možete predlagati svoje ideje.

DJEVICA (22.08.-22.09.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.04.2024.
LJUBAV: Nedostajat će vam ono zrno ludosti koji ljubavni odnos čini čarobnim. Opustite se i dopustite sebi malo otkačenosti.
KARIJERA: Izgledno je upečatljivo poslovno putovanje ili sastanak na kom se neće birati riječi. Mnogima je voda došla do grla.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nije sve u materijalnom.

VAGA (23.09.-22.10.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.04.2024.
LJUBAV: Danas ćete dobiti priliku da se zajedno maknete s uobičajenih mjesta kretanja bilo kroz izlet, bilo kroz putovanje.
KARIJERA: Budite ono što jeste, ali poštujte i pravila struke. Ako niste sigurni, potražite savjetnike.
ZDRAVLJE&SAVJET: Provjerite svoj bicikl.

ŠKORPION (23.10.-22.11.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.04.2024.
LJUBAV: Vaša najdraža osoba danas će vas izuzetno privlačiti, pa ćete biti u stanju sve podrediti istoj.
KARIJERA: Danas ćete se malo pozabaviti jednom sasvim novom idejom koja je napredna i još možda neviđena u vašoj branši.
ZDRAVLJE&SAVJET: Izdržite.

STRIJELAC (23.11.-21.12.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.04.2024.
LJUBAV: Malo zabave, pa malo nadmudrivanja i malo provokacije. To je način na koji ćete udvarati ili voljeti.
KARIJERA: Dovoljan je samo jedan mali mig, pa da vas razvuku kao kaogumu. Skupite svoje snage i naučite reći ne kad treba.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu.

JARAC (22.12.-20.01.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.04.2024.
LJUBAV: Dvojit ćete oko jednog osobnog odnosa. Nedostajat će vam pravi motivi ili samopouzdanje. Razmislite.
KARIJERA: Ni za što na svijetu vi ne biste propustili dobru diskusiju. Ipak, ovaj put trebate dobro vagati svoje riječi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Imate razloga i za radost i za tugu.

VODENJAK (21.01.-19.02.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.04.2024.
LJUBAV: Znate da je sreća u malim stvarima i ne tražite čuda u osobnom životu. Uz takav pristup i danas ste sretni.
KARIJERA: Umjetnici među vama mogli bi inzistirati na nerealnim zahtjevima. Bolje je malo pričekati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Kompletna ste osoba.

RIBE (20.02.-20.03.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.04.2024.
LJUBAV: Vjerojatno ćete se lijepo provesti tokom kraćeg izlaska među ljude, bilo da ste u paru, bilo sami.
KARIJERA: Danas ćete u svim poslovnim pitanjima maksimalno koristiti svoju inuticiju. Ipak, uzmite u obzir i vanjske pokazatelje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nastavite dalje.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu