Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

ROLLS ROYCE, PORSCHE, BUICK… U nedjelju na Višnjiku izložba oldtimer vozila

Objavljeno

-

Povodom NAGRADE GRADA ZADRA koja je u organizaciji Automobilističkog kluba RTZ, 27.3. (nedjelja), održat će se IZLOŽBA OLDTIMER VOZILA.

OLDTIMER KLUB ZADAR u suradnji s Vespa klubom Zadar, Moto klubom Arbanasi i Oldtimer klubom sv. Krševan organizira po prvi put automoto oldtimer izložbu koja će sve na trenutak vratiti u polovinu prošlog stoljeća i podsjetiti nas što su to vozili naši očevi, djedovi, mame, bake… Bit će izloženo oko 90-ak oldtimer automobila, 20-ak motocikala i 20-tak Vespi. Od automobila, naći će se pokoji Rolls Royce, Porsche, Ferrari, Mercedes, BMW, Fiat, Alfa Romeo, Opel, VW i drugi, ali i američki automobili poput Buicka, Pontiaca, Forda i Jeepa. Za atraktivne motocikle i Vespe pobrinut će se MK Arbanasi i Vespa klub Zadar.

Izložba se može pogledati u nedjelju od 10:00 do 18:00 sati u sklopu Športskog centra Višnjik.

Svi su dobrodošli razgledati izložena vozila i od vlasnika doznati nešto više o njima, ali i upoznati rad klubova. Osim toga, posjetitelji će imati priliku glasovati za najljepšeg od najljepših na info pultu OTK Zadar te će se vlasnicima tih vozila dodijeliti i pehari.

Ljubitelji oktanskog automoto sporta u Zadru uživat će na sjevernoj strani Višnjika gdje će se održavati Prvenstvo II. kategorije u kronometar vožnjama, Otvoreno prvenstvo Grada Zadra, A11 kronometar, K11 karting kronometar i Promo fićo kup što sve skupa čini manifestaciju Nagrada grada Zadra.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu