Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

OSVOJI STARTNI PAKET ZA WFL Lidl je partner Wings for Life World Run utrke 2022.

Objavljeno

-

U velikoj humanitarnoj nagradnoj igri koja će u Lidlu trajati od 1. do 31. ožujka možete osvojiti startninu za Wings for Life World Run utrku koja će se održati 8. 5. 2022. u Zadru. Za svaku kupljenu limenku Red Bulla, Lidl će donirati 0,50 kn zakladi Wings for Life. U Lidlovim trgovinama će se kroz nagradnu igru moći osvojiti ukupno 105 startnina.

Trgovački lanac Lidl Hrvatska i ove je godine ponosni partner jedinstvene humanitarne utrke Wings for Life World Run. Jedna od najpoznatijih i najposebnijih globalnih utrka i ove će se godine održati u Zadru, kao jednoj od osam službenih lokacija diljem svijeta. Ovogodišnje je izdanje rezervirano za 8. svibnja, a u Lidlovim trgovinama možete osvojiti startni paket za zadarsku Wings for Life World Run utrku.

KAKO DO STARTNOG PAKETA ZA WFL U LIDLU?

U Lidlovim trgovinama bit će dostupno 105 startnih paketa za Wings for Life World Run. U nagradnoj igri, koja će trajati od 1. do 31. ožujka, kupnjom limenke Red Bulla u Lidlu ostvarujete mogućnost osvajanja startnine za zadarsku utrku. Dodatno, za svaku kupljenu limenku, Lidl donira 0,50 kn neprofitnoj zakladi Wings for Life koja pomaže istraživačke projekte čiji je cilj pronalaženje lijeka za ozlijede leđne moždine.

Lidl Hrvatska kontinuirano podržava i potiče sport i zdravi način života, što dokazuje i ovim partnerstvom. Stoga vas pozivamo da sudjelujete u Lidlovoj nagradnoj igri i 8. svibnja trčite za one koji ne mogu!

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu