Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

“WELCOME” Dodijeljene nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji u 2021.

Objavljeno

-

U Velikoj vijećnici Doma Zadarske županije održana je svečana dodjela priznanja u sklopu projekta Welcome – nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji. Nagrade su dobila tri  najbolja iznajmljivača koja posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME“  iz kategorije kuće za odmor. 

Pobjednicima su, uz plakete, pripale i novčane nagrade. Svečano  uručene nagrade odnose se na se na 3 najbolja iznajmljivača koja posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME“  iz kategorije kuće za odmor. 3. nagradu  (5.000,00 kuna) i brončanu plaketu dobila je  Josipa Đurđević iz Poličnika, , 2. nagradu (10.000,00 kuna) i srebrnu plaketu dobio je Branimir Samirić, iz Pristega, a 1. nagradu (15.000,00 kuna) i zlatnu plaketu  osvojila je  Nevena Čulina iz Murvice.

Welcome nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji projekt je Zadarske županije kojim se želi potaknuti i naglasiti važnost kvalitetnog pristupa u vođenju obiteljskog smještaja.

“Imamo razloga za zadovoljstvo jer je sezona bila uspješna i dobro smo odgovorili na situaciju u kojoj smo se zatekli”, rekao je župan Božidar Longin na primanju nagrađenih:

“Sezona za nama je odlična, najave za iduću su također dobre”, rekao je župan Božidar Longin i dodao kako smo privukli goste koje smo željeli privući.

„Vjerujem da smo iz ove krize svi izvukli i neku pouku, a ona je, kada je riječ o turizmu, ta da nam cilj ne može biti isključivo rast broja kreveta u privatnom smještaju, već podizanje kvalitete. Upravo je kvalitetan smještaj onaj dio mozaika ukupne kvalitete destinacije koji nam za sada još uvijek nedostaje stoga je važno poticati razvoj novih proizvoda i inovacija. Dodjela nagrade Welcome jedna je od aktivnosti koja bi trebala voditi u tom smjeru. Ona je važna jer otvara priliku da onim privatnim iznajmljivačima koji sustavno ulažu u kvalitetu, koji se trude pratiti kako trendove u turizmu općenito, tako i zahtjeve gostiju, pokažemo kako je njihov trud primijećen te da im damo poticaj da ne posustaju, već idu dalje, žele više, postižu bolje.“ rekao je Longin i svima zaželio sve najbolje u 2022.godini.

Zadarska županija pokrenula je i  Program kreditiranja obiteljskog smještaja Welcome, putem kojeg pruža financijsku podršku iznajmljivačima čiji su objekti nositelji oznake kvalitete Welcome, konkretno sufinanciranjem kamatne stope i osiguravanjem povoljnih kredita.

 

ZADAR / ŽUPANIJA

U UTORAK SVEČANO DILJEM ZADARSKE NADBISKUPIJE Slivnica slavi blagdan sv. Kuzme i Damjana, zadarske Milosrdnice sv. Vinka Paulskog

Objavljeno

-

By

Blagdan sv. Kuzme i Damjana svečano se slavi u utorak, 27. rujna u župi sv. Kuzme i Damjana u Slivnici.

Svečano misno slavlje u župnoj crkvi sv. Kuzme i Damjana s početkom u 11,00 sati, potom i svečanu procesiju s kipovima Kuzme i Damjana kroz to mjesto u zadarskom zaleđu predvodi zadarski nadbiskup koadjutor Milan Zgrablić.

Prije mise, u župnoj crkvi u 10,20 sati započinje molitva krunice.

Proslavi župnog blagdana prethodi Trodnevnica od 24. do 26. rujna s početkom u 18,30 sati, započinjući s molitvom krunice.   

Blagdan sv. Vinka Paulskog svečano se slavi u utorak, 27. rujna u samostanu sv. Vinka u Zadru gdje djeluju Milosrdnice sv. Vinka Paulskog.

Koncelebrirano misno slavlje u kapeli zadarskog samostana u 18,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Milosrdnice su jedna od najbrojnijih ženskih redovničkih zajednica djelatna u različitim pastoralnim službama u Zadarskoj nadbiskupiji. U sklopu samostana Sv. Vinka djeluje dječji vrtić Blagovijest kojega vode milosrdnice i među najtraženijim je dječjim vrtićima u Zadru.

 
Nastavi čitati

Galerije

FOTOGALERIJA Subotnja špica

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PRVO NAZOVITE! Evo tko je dežurni stomatolog ove nedjelje…

Objavljeno

-

By

Foto: StockSnap / Pixabay

Ove nedjelje, 25. rujna 2022. godine, u dentalnoj zdravstvenoj zaštiti u pripravnosti je Iva Rakvin Krizmanić, dr.med.dent.

Zahvati će se obavljati u ordinaciji dentalne medicine na adresi Lovre Matačića 50, Zadar, u vremenu od 8 do 20 sati, isključivo uz prethodni dogovor na broj telefona 091/517-6248.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu