Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

DVA OTOKA, JEDAN KLUB: NŠK Sveti Mihovil ima novo kombi vozilo

Objavljeno

-

Još jedna velika novost u nogometnom športskom klubu Sveti Mihovil. Za potrebe rada otočnog kluba nabavljeno je novo kombi vozilo, koje će se koristiti za prijevoz svih uzrasnih kategorija na utakmice i treninge, kao i na gostovanja diljem Zadarske županije.

Velik je to iskorak športskog ponosa Ugljana i Pašmana, jer je ovo prvo kombi vozilo u 25-godišnjem djelovanju kluba, koje je već oslikano prepoznatljivim motivima oba otoka i hashtagom kluba -2otoka1klub.

„Vrijednost kombija je oko 120.000 kuna, a sredstva smo osigurali na više mjesta. Nabavu su sufinancirali Športska zajednica Zadarske županije i Zadarska županija u okviru Programa aktivne zajednice u lokalnom športu, zatim Općina Preko, a dio sredstava osigurao je i sam klub“, istaknuo je voditelj škole nogometa i predsjednik kluba Krešimir Jaklin.

NŠK Sv. Mihovil broji oko 150 članova s otoka Ugljana i Pašmana raspoređenih u sedam natjecateljskih kategorija te godišnje odigraju oko 150 utakmica. Kombi vozilo uvelike će im pomoći u provođenju redovnih aktivnosti, olakšati odlaske na utakmice u operativnom i financijskom pogledu, smanjit će se troškovi gostovanja i olakšati organizacija prijevoza.

„U klub se zadnjih godina ulaže sve više, a jedno od najvažnijih ulaganja svakako je bila obnova nogometnog igrališta u Sutomišćici, čime je uvelike podignuta kvaliteta treninga te su stvoreni kvalitetni uvjeti za sve kategorije i dobne uzraste“, dodaje Jaklin uz zahvalu svim općinama koje podupiru rad kluba, sponzorima te roditeljima djece iz nogometne škole.

Svaka investicija, bilo u infrastrukturu, opremu ili rad kluba itekako je vrijedna jer svako ulaganje u klub, ulaganje je u bolji život djece i mladih na oba otoka. Ono osigurava bolje uvjete za njihovo daljnje bavljenje sportom, za ostanak u klubu, a u konačnici i ostanak na otoku.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Zimski đir gradom

Objavljeno

-

By

IMG_0082

Image 1 of 72

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

HVIDR-a ZADAR: Osvojeni pehari sa Sportsko rekreativnih igara u Poreču

Objavljeno

-

By

Proteklog vikenda, 26.-28.11.2021.g. održane su Sportsko rekreativne igre državne razine Hrvatskog paraolimpijskog odbora I državno natjecanje u šahu u Poreču.

Zbog pandemije i poštivanja svih epidemioloških mjera, zadarske ekipe su nastupile sa malo manjim brojem sportaša nego inače, tako da je na natjecanju nastupilo 16 sportaša ispred Športskog saveza osoba s invaliditetom Zadarske županije u četiri discipline: boćanje, elektronski pikado, viseća kugla i šah.

“Ipak, ni ovi posebni uvjeti nisu spriječili naše boćare da se vrate kao državni prvaci sa dva pehara koja su osvojili za prva mjesta u parovima i u trojkama na čemu im posebno čestitamo.

Čestitamo i svim ostalim natjecateljima na uloženom trudu i predstavljanju našeg Saveza i Udruge HVIDR-a Zadar”, stoji u priopćenju zadarske HVIDR-e.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PROJEKT BRENDIRANJA Grad Zadar poziva građane na popunjavanje on-line upitnika

Objavljeno

-

By

Grad Zadar provodi istraživačke aktivnosti projekta brendiranja, u koju svrhu je danas građanima upućen i sljedeći poziv:

“Poštovani građani i građanke,

pozivamo Vas da ispunite on-line upitnik i svojim odgovorima direktno pridonesete provedbi istraživačkih aktivnosti projekta brendiranja s ciljem stvaranja komunikacijskog sustava koji će pomoći uspostavljanju i razvoju kulturnog identiteta grada.

Realizacija projekta odvija se kroz UO za kulturu i šport te se realizira kroz istraživačke aktivnosti. Aktivnost je predviđena Planom razvoja kulture Grada Zadra 2019. – 2026. kroz strateški cilj Ojačati vidljivost kulture prema ciljanim skupinama i cilj Jačanje grada Zadra kao kulturnog središta.”

Upitniku do kraja ovog tjedna možete pristupiti na sljedećem linku:

https://limesurvey.srce.hr/275323?lang=hr

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu