Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

SVEUČILIŠTE: Radionica za brucoše “Prilagodba na studij”

Objavljeno

-

Studenti prve godine pozivaju se na radionicu „Prilagodba na studij“ koja će se održati 28. listopada u 16h, priopćeno je sa Sveučilišta. Mjesto održavanja objavit će nakon što doznaju konačan broj sudionika.

“Očekivanja o tome kako će nam biti na studiju formiramo puno prije nego uistinu krenemo na studij. Neki se jako raduju većem osjećaju slobode, neovisnosti, avanture, drugi možda početni entuzijazam brzo zamijene s osjećajem nesigurnosti, usamljenosti.

Bez obzira na to kakva su naša očekivanja, skoro svaki student naiđe na bar neku prepreku na koju nije računao prije odlaska na studij. Čak i pozitivni događaji mogu biti stresni, a odlazak od doma zasigurno može dovesti do osjećaja tuge, usamljenosti i pojačane brige.

Upravo zato, cilj ove radionice je studentima pomoći da lakše savladaju prepreke koje su pred njima ili s kojima će se možda susresti tijekom studija. Osim toga, imat će priliku poslušati iskustva starijih kolega, studenata”, stoji u objavi sa Sveučilišta.

Radionicu vodi Severina Mamić, mag. psych., stručna suradnica u Studentskom savjetovalištu.

Svi sudionici dobit će potvrdu o sudjelovanju na radionici koju mogu priložiti svom životopisu. 

Prijaviti se možete do 27. listopada u 12h, putem poveznice.

“Prijava na radionicu je obvezna, a dobrodošli su svi zainteresirani! Prednost će se dati studentima prve godine, no slobodno se prijavite i ako ste studenti viših godina, a želite doznati nešto o ovoj temi”, dodaje se.

 

Galerije

FOTOGALERIJA Arheološki muzej izložba “Tajne šivanih brodova antičke luke u Zatonu kod Nina”

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: Rapska ulica u srijedu bez vode!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru, dana 01.12.2021. godine (srijeda) u vremenu od 09:00do 13:30h  bez vode biti će potrošači u Rapskoj ulici.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u Rapskoj ulici kod kć.br. 12 A.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Ponedjeljak na zadarskom Adventu

Objavljeno

-

By

Foto: Bojan Bogdanić
 
Nastavi čitati

U trendu