Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

PROGNOZA Tjedan počinje sa suncem, od srijede južina, od četvrtka kiša

Objavljeno

-

U većini krajeva danas pretežno sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku, a u unutrašnjosti će ujutro i tijekom prijepodneva mjestimice biti magle. Vjetar uglavnom slab, no na Jadranu i istoku zemlje povremeno će puhati umjeren sjeverozapadnjak i zapadnjak, a još ujutro duž obale bura. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 13 do 17 na kopnu, a od 19 do 23 °C na Jadranu.

U utorak pretežno sunčano, u unutrašnjosti povremeno uz umjerenu naoblaku. Ujutro i prijepodne mjestimice na kopnu magla, koja je prema kraju dana moguća i lokalno na sjevernome Jadranu. Vjetar uglavnom slab, na Jadranu u noći i ujutro do umjeren burin, a zatim sjeverozapadnjak, ponegdje uz obalu i jugozapadnjak te zapadnjak. Jutarnja temperatura zraka većinom od 1 do 6, na Jadranu između 9 i 14. Najviša dnevna od 15 do 19, na Jadranu između 19 i 22 °C.

IZGLEDI VREMENA:

U unutrašnjosti povremeno umjerena naoblaka, a jutra i prijepodneva mjestimice maglovita. Više oblaka potkraj srijede i osobito u četvrtak kada će u gorju biti kiše. Vjetar uglavnom slab, a tijekom srijede zapuhat će jugozapadnjak, koji će u četvrtak ponegdje biti i vrlo jak. Jutra i dalje poprilično svježa, tek od četvrtka toplija. Danju od srijede osjetno toplije. Na Jadranu većinom pretežno sunčano. Potkraj utorka i u srijedu ujutro mjestimice moguća i magla. U četvrtak više oblaka te ponegdje kiša, uglavnom na sjevernom dijelu. Tijekom srijede će zapuhati jugo, koje će u četvrtak ponegdje biti i vrlo jako. Jutarnja temperatura zraka u blagom porastu, a najviša dnevna bez veće promjene.

 

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Zimski đir gradom

Objavljeno

-

By

IMG_0082

Image 1 of 72

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

HVIDR-a ZADAR: Osvojeni pehari sa Sportsko rekreativnih igara u Poreču

Objavljeno

-

By

Proteklog vikenda, 26.-28.11.2021.g. održane su Sportsko rekreativne igre državne razine Hrvatskog paraolimpijskog odbora I državno natjecanje u šahu u Poreču.

Zbog pandemije i poštivanja svih epidemioloških mjera, zadarske ekipe su nastupile sa malo manjim brojem sportaša nego inače, tako da je na natjecanju nastupilo 16 sportaša ispred Športskog saveza osoba s invaliditetom Zadarske županije u četiri discipline: boćanje, elektronski pikado, viseća kugla i šah.

“Ipak, ni ovi posebni uvjeti nisu spriječili naše boćare da se vrate kao državni prvaci sa dva pehara koja su osvojili za prva mjesta u parovima i u trojkama na čemu im posebno čestitamo.

Čestitamo i svim ostalim natjecateljima na uloženom trudu i predstavljanju našeg Saveza i Udruge HVIDR-a Zadar”, stoji u priopćenju zadarske HVIDR-e.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PROJEKT BRENDIRANJA Grad Zadar poziva građane na popunjavanje on-line upitnika

Objavljeno

-

By

Grad Zadar provodi istraživačke aktivnosti projekta brendiranja, u koju svrhu je danas građanima upućen i sljedeći poziv:

“Poštovani građani i građanke,

pozivamo Vas da ispunite on-line upitnik i svojim odgovorima direktno pridonesete provedbi istraživačkih aktivnosti projekta brendiranja s ciljem stvaranja komunikacijskog sustava koji će pomoći uspostavljanju i razvoju kulturnog identiteta grada.

Realizacija projekta odvija se kroz UO za kulturu i šport te se realizira kroz istraživačke aktivnosti. Aktivnost je predviđena Planom razvoja kulture Grada Zadra 2019. – 2026. kroz strateški cilj Ojačati vidljivost kulture prema ciljanim skupinama i cilj Jačanje grada Zadra kao kulturnog središta.”

Upitniku do kraja ovog tjedna možete pristupiti na sljedećem linku:

https://limesurvey.srce.hr/275323?lang=hr

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu