Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

PROGNOZA Vrijeme sunčano i burno do sredine tjedna, potom južina i kiša

Objavljeno

-

Danas pretežno sunčano, na kopnu povremeno uz umjerenu naoblaku, a ujutro mjestimice maglu ili niske oblake koji se mogu lokalno zadržati i tijekom prijepodneva. Vjetar u unutrašnjosti uglavnom slab. Na Jadranu će još u prvom dijelu dana puhati umjerena do jaka bura, a potom slab do umjeren sjeverozapadnjak, uz obalu jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 13 do 17, a na Jadranu i u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 19 do 22 °C.

U ponedjeljak na Jadranu većinom sunčano. U unutrašnjosti mala do umjerena naoblaka, no ujutro mjestimice magla i niski oblaci koji se lokalno mogu zadržati i do sredine dana. Na kopnu vjetar uglavnom slab. Duž obale će noću i ujutro biti slabog do umjerenog burina, a popodne će zapuhati umjeren sjeverozapadnjak i zapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka između 0 i 5, a na moru od 9 do 14 °C. Najviša dnevna većinom između 15 i 20 °C, u gorju malo niža.

IZGLEDI VREMENA:

Idući će dani na Jadranu biti sunčani. U unutrašnjosti povremeno umjerena naoblaka, osobito ujutro kada će mjestimice biti magle i niskih oblaka koji se lokalno mogu zadržati i veći dio prijepodneva. U početku će vjetar biti većinom slab, na moru noću burin, a danju sjeverozapadni i jugozapadni. U srijedu će biti malo toplije i zapuhat će umjeren jugozapadnjak, a uz obalu i jugo.

 

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Zimski đir gradom

Objavljeno

-

By

IMG_0082

Image 1 of 72

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

HVIDR-a ZADAR: Osvojeni pehari sa Sportsko rekreativnih igara u Poreču

Objavljeno

-

By

Proteklog vikenda, 26.-28.11.2021.g. održane su Sportsko rekreativne igre državne razine Hrvatskog paraolimpijskog odbora I državno natjecanje u šahu u Poreču.

Zbog pandemije i poštivanja svih epidemioloških mjera, zadarske ekipe su nastupile sa malo manjim brojem sportaša nego inače, tako da je na natjecanju nastupilo 16 sportaša ispred Športskog saveza osoba s invaliditetom Zadarske županije u četiri discipline: boćanje, elektronski pikado, viseća kugla i šah.

“Ipak, ni ovi posebni uvjeti nisu spriječili naše boćare da se vrate kao državni prvaci sa dva pehara koja su osvojili za prva mjesta u parovima i u trojkama na čemu im posebno čestitamo.

Čestitamo i svim ostalim natjecateljima na uloženom trudu i predstavljanju našeg Saveza i Udruge HVIDR-a Zadar”, stoji u priopćenju zadarske HVIDR-e.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PROJEKT BRENDIRANJA Grad Zadar poziva građane na popunjavanje on-line upitnika

Objavljeno

-

By

Grad Zadar provodi istraživačke aktivnosti projekta brendiranja, u koju svrhu je danas građanima upućen i sljedeći poziv:

“Poštovani građani i građanke,

pozivamo Vas da ispunite on-line upitnik i svojim odgovorima direktno pridonesete provedbi istraživačkih aktivnosti projekta brendiranja s ciljem stvaranja komunikacijskog sustava koji će pomoći uspostavljanju i razvoju kulturnog identiteta grada.

Realizacija projekta odvija se kroz UO za kulturu i šport te se realizira kroz istraživačke aktivnosti. Aktivnost je predviđena Planom razvoja kulture Grada Zadra 2019. – 2026. kroz strateški cilj Ojačati vidljivost kulture prema ciljanim skupinama i cilj Jačanje grada Zadra kao kulturnog središta.”

Upitniku do kraja ovog tjedna možete pristupiti na sljedećem linku:

https://limesurvey.srce.hr/275323?lang=hr

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu