Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

PROGNOZA Sunčano uz buru do ponedjeljka, potom jugo i nova promjena vremena…

Objavljeno

-

U većem dijelu unutrašnjosti danas djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku i mjestimice jutarnju maglu. Na istoku oblačnije, osobito ujutro kada će još ponegdje pasti malo kiše. Jadran te unutrašnjost Istre i Dalmacije bit će pretežno sunčani. Vjetar slab, sredinom dana i umjeren sjeverni i sjeverozapadni, a duž obale će umjerena i jaka bura postupno slabjeti. Najviša dnevna temperatura zraka od 12 do 16, na moru i u unutrašnjosti Istre i Dalmacije između 17 i 21 °C.

U nedjelju pretežno sunčano, na kopnu povremeno uz umjerenu naoblaku, a ujutro mjestimice maglu i niske oblake koji se mogu zadržati i kroz prijepodne. Vjetar u unutrašnjosti uglavnom slab. Na moru će još u prvom dijelu dana puhati umjerena bura, podno Velebita s jakim udarima, a potom sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka od 1 do 5, na Jadranu od 9 do 14, a najviša dnevna od 12 do 16 na kopnu te od 18 do 21 °C duž obale.

IZGLEDI VREMENA:

U unutrašnjosti djelomice sunčano, a u nizinama i kotlinama te uz rijeke jutarnja magla i niski oblaci koji ponegdje mogu biti dugotrajni. Na Jadranu će prevladavati sunčano uz slabu i još u nedjelju umjerenu buru te sjeverozapadnjak. Temperatura zraka u blagom porastu, no jutra i dalje razmjerno hladna, osobito na kopnu.

 

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Zimski đir gradom

Objavljeno

-

By

IMG_0082

Image 1 of 72

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

HVIDR-a ZADAR: Osvojeni pehari sa Sportsko rekreativnih igara u Poreču

Objavljeno

-

By

Proteklog vikenda, 26.-28.11.2021.g. održane su Sportsko rekreativne igre državne razine Hrvatskog paraolimpijskog odbora I državno natjecanje u šahu u Poreču.

Zbog pandemije i poštivanja svih epidemioloških mjera, zadarske ekipe su nastupile sa malo manjim brojem sportaša nego inače, tako da je na natjecanju nastupilo 16 sportaša ispred Športskog saveza osoba s invaliditetom Zadarske županije u četiri discipline: boćanje, elektronski pikado, viseća kugla i šah.

“Ipak, ni ovi posebni uvjeti nisu spriječili naše boćare da se vrate kao državni prvaci sa dva pehara koja su osvojili za prva mjesta u parovima i u trojkama na čemu im posebno čestitamo.

Čestitamo i svim ostalim natjecateljima na uloženom trudu i predstavljanju našeg Saveza i Udruge HVIDR-a Zadar”, stoji u priopćenju zadarske HVIDR-e.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PROJEKT BRENDIRANJA Grad Zadar poziva građane na popunjavanje on-line upitnika

Objavljeno

-

By

Grad Zadar provodi istraživačke aktivnosti projekta brendiranja, u koju svrhu je danas građanima upućen i sljedeći poziv:

“Poštovani građani i građanke,

pozivamo Vas da ispunite on-line upitnik i svojim odgovorima direktno pridonesete provedbi istraživačkih aktivnosti projekta brendiranja s ciljem stvaranja komunikacijskog sustava koji će pomoći uspostavljanju i razvoju kulturnog identiteta grada.

Realizacija projekta odvija se kroz UO za kulturu i šport te se realizira kroz istraživačke aktivnosti. Aktivnost je predviđena Planom razvoja kulture Grada Zadra 2019. – 2026. kroz strateški cilj Ojačati vidljivost kulture prema ciljanim skupinama i cilj Jačanje grada Zadra kao kulturnog središta.”

Upitniku do kraja ovog tjedna možete pristupiti na sljedećem linku:

https://limesurvey.srce.hr/275323?lang=hr

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu