Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

PROGNOZA Za vikend jugo, sunce i temperature do 27°C. Od ponedjeljka kiša?

Objavljeno

-

Danas pretežno sunčano, mjestimice s umjerenom naoblakom, a ujutro i maglom. Vjetar slab do umjeren, većinom jugozapadni. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 21 do 26 °C.

U subotu i dalje razmjerno toplo te u većini krajeva pretežno sunčano. Povremene umjerene naoblake bit će ponajprije na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru u poslijepodnevnim satima. Vjetar slab, tek mjestimice duž obale i u gorju do umjeren jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 13 °C, po gorskim kotlinama i niža. Najviša dnevna između 22 i 27 °C.

IZGLEDI VREMENA:

Razmjerno toplo te u dane vikenda u većini krajeva i prevladavajuće sunčano vrijeme uz slab do umjeren jugozapadni vjetar, u nedjelju na Jadranu i jugo. Postupan porast naoblake u nedjelju prema večeri, a u noći na ponedjeljak ponegdje na zapadu kiša. Ponedjeljak promjenljivo oblačan s mjestimičnom kišom, češćom na kopnu i na sjevernom Jadranu.

 

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Zimski đir gradom

Objavljeno

-

By

IMG_0082

Image 1 of 72

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

HVIDR-a ZADAR: Osvojeni pehari sa Sportsko rekreativnih igara u Poreču

Objavljeno

-

By

Proteklog vikenda, 26.-28.11.2021.g. održane su Sportsko rekreativne igre državne razine Hrvatskog paraolimpijskog odbora I državno natjecanje u šahu u Poreču.

Zbog pandemije i poštivanja svih epidemioloških mjera, zadarske ekipe su nastupile sa malo manjim brojem sportaša nego inače, tako da je na natjecanju nastupilo 16 sportaša ispred Športskog saveza osoba s invaliditetom Zadarske županije u četiri discipline: boćanje, elektronski pikado, viseća kugla i šah.

“Ipak, ni ovi posebni uvjeti nisu spriječili naše boćare da se vrate kao državni prvaci sa dva pehara koja su osvojili za prva mjesta u parovima i u trojkama na čemu im posebno čestitamo.

Čestitamo i svim ostalim natjecateljima na uloženom trudu i predstavljanju našeg Saveza i Udruge HVIDR-a Zadar”, stoji u priopćenju zadarske HVIDR-e.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PROJEKT BRENDIRANJA Grad Zadar poziva građane na popunjavanje on-line upitnika

Objavljeno

-

By

Grad Zadar provodi istraživačke aktivnosti projekta brendiranja, u koju svrhu je danas građanima upućen i sljedeći poziv:

“Poštovani građani i građanke,

pozivamo Vas da ispunite on-line upitnik i svojim odgovorima direktno pridonesete provedbi istraživačkih aktivnosti projekta brendiranja s ciljem stvaranja komunikacijskog sustava koji će pomoći uspostavljanju i razvoju kulturnog identiteta grada.

Realizacija projekta odvija se kroz UO za kulturu i šport te se realizira kroz istraživačke aktivnosti. Aktivnost je predviđena Planom razvoja kulture Grada Zadra 2019. – 2026. kroz strateški cilj Ojačati vidljivost kulture prema ciljanim skupinama i cilj Jačanje grada Zadra kao kulturnog središta.”

Upitniku do kraja ovog tjedna možete pristupiti na sljedećem linku:

https://limesurvey.srce.hr/275323?lang=hr

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu